Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Η απάτη με τα τεκμήρια, θα μας πάρουν τα σπίτια μας! Αναγνώστης εξηγεί...


Το διαβάσαμε ΕΔΩ

Τα τεκμήρια αποτελούν έτσι όπως επιβλήθηκαν από την τρόικα και την κυβέρνηση τον δούρειο ίππο για να μας φάνε τα σπίτια και να μας πετάξουν στο δρόμο...



Η υποκρισία της κυβέρνησης δεν έχει όρια αφού πασχίζουν δήθεν για ένα δίκαιο φορολογικό, αλλά δεν προχωράν στη αναμενόμενη μείωση των τεκμηρίων διαβίωσης, αν και θα έπρεπε να καταργηθούν τελείως για την πρώτη κατοικία.


Ενώ με τα τεκμήρια
δήθεν προσπαθούν για να πιάσουν τους μεγάλοφοροφυγάδες στην πραγματικότητα όμως είναι ένα πολύ πονηρό μέτρο για να αφήσουν τους πολίτες χωρίς
ιδιωτική περιουσία. Έτσι ο άνεργος με μηδενικό εισόδημα αν έχει σπίτι δικό του θα πρέπει να πληρώσει δυσβάσταχτους φόρους, και δεν έχει άλλη επιλογή απ΄ το να πουλήσει την περιουσία του!

Η εφαρμογή τεκμηρίων για την πρώτη κατοικία αποτελεί επαχθές μέτρο με πονηρά κίνητρα καθώς και η προσαύξηση για της μονοκατοικίες που στην πραγματικότητα πλήττει τους κατοίκους των χωριών της επαρχίας.


Ετσι για παράδειγμα,
ένας εργάτης κάτοικος μονοκατοικίας σε χωριό με παλιό σπίτι 150τ.μ. και αποθήκη 150 τ.μ. αυτοκίνητο 1.800 cc παντρεμένος με 2 παιδιά με ετήσιο οικογενειακό εισόδημα 16.000 € θα κλιθεί να πληρώσει φόρο με τα νέα μέτρα περίπου 10.000 €. Και αυτός ο φόρος προερχόμενος από τα τεκμήρια δεν θα αλλάξει σε καμία των περιπτώσεων. Δηλαδή από τα 16.000 ευρώ εισόδημα αν βγάλουμε 10.000 φόρο συν τα χαράτσια του μένουν 5.000 καθαρό εισόδημα!!! Για τέτοια μέτρα μιλάνε οι κ. πολιτικοί και κανένας δεν διαμαρτύρεται.

Με αυτά τα κόλπα θα διαλύσουν τον κοινωνικό ιστό, δημεύοντας την ατομική περιουσία από τους Έλληνες πολίτες που ολοένα και περισσότερο μειώνονται τα εισοδήματα τους.


Πραγματικά είναι απορίας άξιον πως Έλληνες πολίτες υποστηρίζουν ακόμη αυτά τα διεστραμμένα μυαλά, που δεν έχουν κανένα ίχνος κοινωνικής ευαισθησίας αλλά μόνο μέλημα τους είναι η εξουσία.

Αναγνώστης


 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=7101

 

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP