Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014

Η δολοφονία του μυαλού και της ψυχής των παιδιών…


Σήμερα ζούμε τον αγοραίο ολοκληρωτισμό του θεάματος: Μια χοάνη πολτοποίησης της Σκέψης, της καλλιτεχνικής δημιουργίας και της αισθητικής…
Αλλά και μια βιομηχανία των πολυεθνικών με στόχο: Τη δηλητηρίαση, τη χειραγώγηση και εξόντωση του μυαλού και της ψυχής…


Η νεολαία χρήζει ιδιαίτερης μεταχείρισης από τους παραγωγούς, σπόνσορες και σκηνοθέτες του 4ου Ράιχ. Πολιορκείται κυριολεκτικά από «εστίες» και «δίκτυα» ποικίλων, πολύμορφων και πολύχρωμων διαστροφών. Ένας πνιγηρός και θανάσιμος καρκινώδης εμπορικός ιστός: Ναρκωτικά, ψυχοφάρμακα, νοσηρή διασκέδαση κατανάλωσης ποτών, ήχων και φώτων, διαστροφικά θεάματα όλων των ποικιλιών…

Όλα τα «τέρατα» του νεοταξικού «πολιτισμού», οι διαστροφές του και τα καταναλωτικά υποπροϊόντα του έχουν «ριχτεί», με μανία αχαλίνωτη, να κατασπαράξουν τη νεολαία…

Η κανιβαλική βιομηχανία του θεάματος αρχίζει το μακάβριο έργο της από τη νηπιακή ηλικία: Στοχεύει απευθείας στο μυαλό και στην καρδία του μικρού παιδιού.

Το μικρό παιδί είναι πολύ εύπλαστο και ευάλωτο. Οι μηχανισμοί της αγοράς και των νεοταξικών τεράτων επιχειρούν από το νηπιακό αυτό στάδιο να στάξουν τα δηλητήρια και να τα σπείρουν στην παιδική ψυχή, μέσω της εικόνας: Το πρώτο στάδιο της πλαστής και χειραγωγημένης «γνώσης».

Τα ΜΜΕ (αυτές οι γιγάντιες βιομηχανίες της Νέας Τάξης) και τα ποικίλα ηλεκτρονικά παιχνίδια επιχειρούν να κατασκευάσουν, από τα «σπάργανα», τους νεκρωμένους δούλους που θέλουν, με τα ποικίλα ναρκωτικά των «αξιών» και των «τεράτων» της παγκόσμιας αγοράς.

Οι οθόνες των ΜΜΕ και των ηλεκτρονικών παιχνιδιών έχουν πλημμυρίσει από τη φρίκη αυτών των νεοταξικών «τεράτων» και ποικίλων διαστροφών: Μια αχαλίνωτη νεροποντή δολοφονίας της ψυχής των παιδιών…

Για αυτό το τερατώδες έργο αναφερόμαστε και εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=3050


Αναδημοσιεύουμε και το παρακάτω ΕΞΑΙΡΕΤΟ και πολύ επίκαιρο κείμενο. Το βρήκαμε εδώ:

http://www.imerodromos.gr/gamesb/


Ηλεκτρονικά «παιχνίδια» με στόχο τη σκέψη των παιδιών
ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΧΟΛΕΒΑΣ




Το παιχνίδι «Βομβαρδίστε τη Γάζα», που, τελικά, απέσυρε η Google, δεν είναι το μοναδικό που εξοργίζει.

Κάθε φορά που πραγματοποιείται μια δολοφονική επέμβαση στην Παλαιστίνη, όπως και αλλού, οι εταιρείες βγάζουν κι ένα ηλεκτρονικό «παιχνίδι», δηλητηριάζοντας τα μυαλά των μικρών παιδιών.

Δεν είναι τυχαίο πως σε τέτοιου είδους «παιχνίδια», πάντα, ο παίκτης είναι με το Ισραήλ ή τις ΗΠΑ.
Αξιοποιούνται οι μηχανισμοί ταύτισης, που στις μικρότερες ηλικίες είναι ιδιαιτέρως ισχυροί, και το παιδί κινδυνεύει να διαμορφώσει μια στρεβλή συνείδηση, αθωώνοντας τη δολοφονία αμάχων.

Ανήλικοι εξοικειώνονται με εικόνες που δεν θα έπρεπε να τους φαίνονται φυσιολογικές και γίνονται θύματα μιας προπαγάνδας, που στόχο έχει το χρήμα και, παράλληλα, την εύκολη επιρροή στον τρόπο σκέψης.
Ορισμένα παραδείγματα:

«Βομβαρδίστε τη Γάζα»: Σκοπός του παιχνιδιού, που απέσυρε η Google μετά από αντιδράσεις, ήταν να χτυπηθούν στόχοι στην Παλαιστίνη. Ο παίκτης ήταν υπεύθυνος των αεροπορικών επιδρομών του Ισραήλ.

«Επιδρομή στη Γάζα»: Στο παιχνίδι εμφανιζόταν μια δήλωση του πρώην πρωθυπουργού του Ισραήλ ,Εχούντ Ολμέρτ, για την ελαχιστοποίηση του αριθμού των Παλαιστινίων. Οι παίκτες έπρεπε να ανταποκριθούν στα καλέσματα των Ισραηλινών, μεταξύ των οποίων ήταν και να χτυπήσουν ένα νοσοκομείο στη Γάζα:

- Παρακαλώ, βιαστείτε και ανατινάξτε τη Λωρίδα της Γάζας πριν χτυπήσει κανείς!

- Εξόντωσε όσο περισσότερους Παλαιστίνιους μπορείς μέσα σε 3 λεπτά.


Γίνε μισθοφόρος: Ο τίτλος του παιχνιδιού είναι δικό μας, αλλά αποτυπώνει το περιεχόμενο του. Ο παίκτης ήταν μισθοφόρος, που πληρώνεται από την αμερικανική κυβέρνηση. Εκτελούσε ανεπίσημες αποστολές, με στόχο να βρει κλεμμένα πυρηνικά όπλα, εξοντώνοντας «τρομοκρατικές οργανώσεις» σε όλο τον κόσμο.

Ο παίκτης – μισθοφόρος ήταν πραγματικό πρόσωπο. Συγκεκριμένα, ήταν ο J. F. Mullins, ένας αληθινός μισθοφόρος, με δράση σε πολλές χώρες του κόσμου, μεταξύ των οποίων και το Βιετνάμ. Είχε δημοσιευθεί, σε ιστοσελίδες για ηλεκτρονικά παιχνίδια, πως ο J. F. Mullins ήταν ο σύμβουλος της εταιρείας που έφτιαξε το παιχνίδι.

Η μάχη της Φαλούτζα: Το παιχνίδι ξεκινούσε με έναν αεροπορικό βομβαρδισμό και είχε έξι πίστες, μέχρι τη νίκη των κατακτητών. Ένα ακόμα παιχνίδι πολέμου, όπου δεν αναφέρεται πουθενά η εισβολή, οι νεκροί άμαχοι και, γενικά, η αλήθεια για τα γεγονότα.

Οικογένειες από την Φαλούτζα , αλλά και οικογένειες Αμερικανών στρατιωτών, διαμαρτυρήθηκαν και σταμάτησε η διανομή του παιχνιδιού.

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP