Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

Σφοδρή επίθεση Πανούση στον Κ. Σημίτη: "Μικρόψυχος και φοβικός, εμφανίζεται ως Κήνσορας αντί να απολογείται" (ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ)


Σφοδρή επίθεση στον Κώστα Σημίτη εξαπολύει ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Γιάννης Πανούσης, με αφορμή την επανεμφάνιση του πρώην προωθυπουργού στην εκδήλωση για τον εορτασμό των 40 χρόνων του ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Πανούσης χαρακτηρίζει τον Κώστα Σημίτη μικρόψυχο, φοβικό, ανθρωποδιώχτη, ηγέτη της διαπλοκής και κατασκευασμένο μύθο ο οποίος εμφανίζεται ως Κήνσορας αντί να απολογείται και διερωτάται γιατί ακόμη το σύστημα -μιντιακό και πανεπιστημιακό- τον...
διατηρεί ζωντανό.


Διαβάστε το άρθρο του Γιάννη Πανούση

"Ο ανεύθυνος εκσυγχρονισμός και ο ανεύθυνος ηγέτης του"

Το (υπο)φαινόμενο Σημίτη δεν έχει όμοιό του.

• Έδωσε (αντιδεοντολογικά, αντιδημοκρατικά, αντικομματικά) το «δακτυλίδι» (άρα την εξουσία) στον ΓΑΠ και τώρα… κάνει πως δεν τον αναγνωρίζει.

• Ως ρίψασπις εγκατέλειψε (όντας Πρωθυπουργός) το ΠΑΣΟΚ (λόγω – λέει – κακών δημοσκοπήσεων) και τώρα… κόπτεται για τη Δημοκρατική Παράταξη.

• Όλα τα σκάνδαλα (Siemens, Υποβρύχια κλπ.) είχαν «γερμανικό» άρωμα αλλά ο ίδιος… δεν μύρισε τίποτα.

• Έγραφε/ξέγραφε στο μπλοκάκι του αλλά και τόσο στο στενό περιβάλλον του (τα «εξαπτέρυγα») όσο και στον ευρύτερο πολιτικό χώρο η διαφθορά έκανε πάρτι.

• Θα του κρατούσαν – λέει – υψηλές θέσεις στην Ευρωπαϊκή Ένωση αλλά… ατύχησε.

• Γράφει κείμενα και άρθρα έχοντας λησμονήσει… ότι ήταν Πρωθυπουργός επί 8 χρόνια (πάντοτε φταίνε οι άλλοι).

Αυτός ο μικρόψυχος, φοβικός, ανθρωποδιώχτης, σοβαροφανής, άφιλος πολιτικός των σαρδάμ, τον οποίο σε λίγο θα τον έχει ξεχάσει η Ελλάδα (την οποία – όπως και το ΠΑΣΟΚ – ουδέποτε αγάπησε) εμφανίζεται σήμερα ως Κήνσορας (αντί να απολογείται), συνεχίζει να είναι κρυφός υποβολέας (στους 58, στην Ελιά κ.α) και μας κάνει μαθήματα ηθικής (απ’ ότι διάβασα τηλεφώνησε και στην Ακαδημία για να εκλεγεί ένας «δικός του»).

Τώρα γιατί ένα ολόκληρο μιντιακό, πανεπιστημιακό και λοιπό σύστημα τον κρατάει ζωντανό ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του.

Έλεος πια με τους «κατασκευασμένους μύθους» και τους ηγέτες της διαπλοκής.


Το διαβάσαμε εδώ:
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/2014/09/blog-post_254.html


Διαβάστε και εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=9138
  

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP