Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Θέλω να δω τον Πάπα, τον Πάπα, τον Πάπα

Από τον σΑτΥρΟπΡόΚο

- «Θέλω να δω τον Πάπα, τον Πάπα, τον Πάπα», τραγουδάει εδώ και τρεις μέρες ο Αλέξης. Λέγεται ότι ο Πάπας είναι ενάντιος στην πολιτική υπέρ του χρήματος που ακολουθεί η Ευρωπαική Ένωση.
- Λέτε ο ίδιος να προχωρήσει στην κατάργηση της τράπεζας του Βατικανού, την οποία ίδρυσε ο Μουσολίνι και έχει εμπλακεί, όπως γράφτηκε κατά καιρούς, με τη μαφία και το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος;


- Φαντάζεστε να ζητήσει ο Αλέξης να κλείσει αυτή η τράπεζα και τα κεφάλαιά της να δοθούν για το χρέος της Ελλάδας; Αυτό θα ήταν όντως θαύμα!

- Πάντως ο Χριστόφιας του ΑΚΕΛ, γυρνώντας στην Κύπρο μετά τη συνάντησή του με τον Πάπα, ανακοίνωσε μνημόνιο. Τ’ ακούς Αλέξη; Να προσέχεις!

- «Θέλω να τη Μέρκελ, τη Μέρκελ, τη Μέρκελ», τραγουδά εδώ και τρεις μέρες ο Αντώνης. Ο σκοπός της συνάντησης εντάσσεται στα πλαίσια των εργασιακών σχέσεων που έχουν αναπτυχθεί μεταξύ Αντώνη και Αγγέλας(;).

- Ίσως της πει
και το παράπονό του για το φέρσιμο του κολλητού του φίλου του Μπαλτάκου. Ακούς εκεί! Ο Μπαλτάκος να καθοδηγεί τους βουλευτές της χρυσής αυγής και ο Αντώνης να μην γνωρίζει τίποτα!

- Ο Αντώνης, το μόνο που γνωρίζει είναι ότι όσοι είναι οι μετανάστες τόσοι είναι και οι άνεργοι, αλλά αυτό είναι μια παλιά ναζιστική διαπίστωση που κρατάει από τη δεκαετία του ’30.

- Ο υπουργός της παιδείας, κύριος Λοβέρδος,
σύμφωνα με πληροφορίες που μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, ζήτησε να έχει συνάντηση τον κύριο Ψινάκη τον ευπρεπή.

- Σκοπός της συνάντησης θα είναι η θέσπιση κανόνων ευπρεπισμού και καθαριότητας των εκπαιδευτικών.

Λέγεται
πως στην επερχόμενη αξιολόγηση οι στιλιστικές προτιμήσεις των εκπαιδευτικών θα μοριοδοντούνται.

- Υπάρχει, επίσης, σκέψη να μπει στα λύκεια και μάθημα στιλιστικής παιδείας που θα εξετάζεται πανελλαδικά με θέματα από τράπεζα καλλυντικών, αρωμάτων, ενδυμάτων και υποδημάτων.

- Να υπενθυμίσω ότι ο υπουργός της παιδείας είναι αυτός που είχε χαρακτηρίσει ως «υγειονομική βόμβα» τους μετανάστες και ως «ακτιβιστικό» κόμμα τη χρυσή αυγή. Πραγματικός εγγυητής «παιδείας» για τα παιδιά μας!

- Ο Ευάγγελος, το πρωτοπαλίκαρο του μνημονίου, αποκάλεσε τον Χρυσοχοΐδη, παλικαράκι του μνημονίου. Δεν έχει και άδικο. Είναι θέμα κυβικών.

- Τώρα που τα ποσοστά είναι ισχνά, στο ΠαΣοΚ μετριούνται με το βάρος τους (το πολιτικό εννοώ). Άσε που ανακάλυψαν ότι ο εκλογικός νόμος είναι άδικος με το μπόνους των 50 εδρών στο πρώτο κόμμα!

- Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο υπουργός κύριος Γιακουμάτος, έβγαλε εδώ και δύο χρόνια προς πώληση, τη βίλλα του στη Μύκονο, σε site στην Ινδικινησία (ναι έτσι το είπε και δεν το διόρθωσε).

- Του προτείνουμε να το βγάλει και στην Ιαπωκινία ή στην Πορτογερμανία. Είναι σίγουρο ότι οι Ιαπωκινέζι και οι Πορτογερμανοί θα ανταποκριθούν στην πρόσκληση του υπουργού.

- Δείτε τώρα κάτι συμπτώσεις!
Επί υπουργίας Βορίδη του τσεκουράτου, βασικού μνηστήρα της ηγεσίας της ΝΔ, κατεβαίνουν στις εκλογές στον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών, για πρώτη φορά γιατροί χρυσαυγίτες.

- Αναρωτιέμαι μόνο αν συμβιβάζεται να είναι κάποιος γιατρός και χρυσαυγίτης. Είναι σα να λέμε πυροσβέστης και εμπρηστής. Πολλοί από αυτούς πρωτοστάτησαν στις αιμοδοσίες ντροπής, μόνο για Έλληνες.

ΠΗΓΗ:
http://kyrgiakischristos.wordpress.com/


 Διαβάστε και εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=9155

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP