Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Αφήνιασαν και λύσσαξαν εναντίον της Ραχήλ Μακρή…


Η μαύρη προπαγάνδα της κυβερνητικής συμμορίας έβγαλε και σποτάκι εναντίον της προκειμένου να κτυπήσει το ΣΥΡΙΖΑ…
Και κάποιοι συριζαίοι, μεταξύ αυτών και ο Γιάννης Μηλιός (από ακροαριστερός έγινε τρομαγμένος ευρώδουλος!!!), έσπευσαν να απολογηθούν στους κακούργους της ευρωτοκογλυφίας και τα ακροδεξιά, δωσίλογα κυβερνητικά ανδρείκελα.


Αυτοί οι συριζαίοι τρομάζουν από τους πανικόβλητους και ξοφλημένους του κυβερνητικού δωσιλογισμού και απολογούνται σε αυτούς. Αλλά αυτά θα τα πούμε μετά τις εκλογές. Τώρα προέχει να πέσει η κυβερνητική συμμορία των ληστών και δολοφόνων του 4ου Ράιχ…

Γιατί λύσσαξε και αφήνιασε, όμως, η δωσίλογη κυβέρνηση της ΦΡΙΚΗΣ, καθώς και οι δημοσιογραφικές της πόρνες εναντίον της Ραχήλ Μακρή;

Για τον απλούστατο λόγο ότι δεν μπορεί να ακούει καμία αλήθεια που στρέφεται εναντίον του 4ου Ράιχ και των τοκογλύφων.

Η Ραχήλ Μακρή δεν είπε κάτι παρανοϊκό, αλλά κάτι το οποίο προβλέπεται για κάθε χώρα και μπορεί να γίνει σε περίπτωση που διακόψει τη χρηματοδότησή της η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα…

Και το είχε κάνει η Ιρλανδία το 2011!!!


Και το έχει αναλύσει διεξοδικά και ο Γιώργος Καισάριος, υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ: Χωρίς εδώ κανένας να αντιδράσει, ούτε να αφηνιάσει όπως τώρα εναντίον της Μακρή.
Διαβάστε εδώ:

http://greki-gr.blogspot.gr/2015/01/blog-post_481.html Πολύ εύστοχο, όμως, πάνω στο ζήτημα είναι το άρθρο του «Πιτσιρίκου»:
«Θα ζητήσει κάποιος συγγνώμη από την κυρία Ραχήλ Μακρή;»
Εδώ:
http://pitsirikos.net/


Ιδιαίτερα εύστοχος είναι ο «Πιτσιρίκος» για αυτούς τους «αριστερούς» που καταπίνουν αμάσητα την κατοχική προπαγάνδα:

«Καλά, είναι λογικό να δεχτεί επίθεση η Ραχήλ Μακρή από την επικοινωνιακή ομάδα του ακροδεξιού Αντώνη Σαμαρά αλλά επίθεση της έκαναν ακόμα και οι συριζαίοι, οι οποίοι αναπαρήγαγαν κατά λέξη τα όσα έγραφαν οι ακροδεξιοί.
Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπω συριζαίους, αριστερούς, κεντροαριστερούς, δεξιούς δημοκράτες και αναρχικούς να πέφτουν στη λούμπα της ακροδεξιάς προπαγάνδας και να την καταπίνουν αμάσητη. Το παθαίνουν συνέχεια. Κατά τα άλλα, όλοι αυτοί νομίζουν ότι είναι πάρα πολύ έξυπνοι. Ναι, βέβαια».

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP