Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

ΤΟΛΜΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΔΕΣ;;;


Αφορμή για αυτήν την ανάρτηση, ήταν η χθεσινή αλήτικη συμπεριφορά του Κεφαλογιάννη σε τηλεοπτική εκπομπή της ΕΡΤ.
Μια συμπεριφορά που εκτός του ότι είναι ενδεικτική της "παράδοσης" της οικογένειας των Κεφαλογιάννηδων, καταδεικνύει και την ακροδεξιά ηθική της ΝΔ της οποίας το πρόσωπο αντικατοπτρίζεται στον ταγματασφαλίτικο κουτσαβακισμό των τελευταίων αρχηγών της.


Δεν φτάνει που ο υποκουτσαβάκης επίστρατος της τρόικας, τά ΄βαλε με τον "πολιτικό του αντίπαλο" (Σκουρλέτη), αλλά τα λίγα λεπτά που διέκοψε ο Χαρίτος την εκπομπή , για να "ηρεμήσουν τα πνεύματα" , στράφηκε και εναντίον ενός τεχνικού που ήταν στο πλατώ.

Ο λόγος;

Ο φουκαράς συνάδελφος έκανε το λάθος να κοιτάξει στο κινητό του, πράγμα που εξόργισε τον νταή της Συγγρού, ο οποίος νόμισε ότι τον βιντεοσκοπεί.Αφού λοιπόν του τα ΄χωσε, βγάζει το κινητό του τον φωτογραφίζει και του ρίχνει μια ...προκαταβολική απειλή πως αν δεί σε κανένα blog ή facebook το video θα υποβάλλει μήνυση εναντίον του.

Αυτή η τελευταία επίδειξη μαγκιάς απο τον επίδοξο "προστάτη" του ...μεσαίου χώρου, καταγγέλθηκε κατόπιν on camera απο την Λιάνα Κανέλλη η οποία ήταν επίσης προσκεκλημένη στην εκπομπή.

Επειδή όμως σε αυτόν τον τόπο η μνήμη είναι το πρώτο που έχει αδυνατίσει στην διάρκεια αυτής της πολύχρονης πορείας πρός την παρακμή, ας θυμηθούμε μερικά "ώραία" απο την πρόσφατη ιστορία των Κεφαλογιάννηδων:

ΟΙ ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΥΠΟΘΑΛΨΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ


Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ:
http://klassikoperiptosi.blogspot.gr/2015/09/blog-post_69.html

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP