Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Η αθλιότητα του πολιτικού θιάσου σε τηλεοπτική Σύνοδο

ΟΙΜΟΣ

ΡΕΣΑΛΤΟ:
Και το χθεσινό ντιμπέτ, χειρότερο και από τα προηγούμενα, ήταν ένα ναυάγιο αερολογίας και ανοησίας διαπλεκόμενης: Πολιτικών και δημοσιογράφων («μπράβοι» των «νταβάδων»).
Μόνο οι αφελείς θα περίμεναν από ένα τελετουργικό θέαμα σοβαρές κουβέντες, έστω κάποια επιχειρήματα μιας κάποιας εκθαμβωτικής πρόσοψης.
Για αλήθειες δεν μιλάμε. Αυτό είναι είδος προς εξαφάνιση, ιδιαίτερα στους πολιτικούς που βρίσκονται μπροστά στην οθόνη.
Το παρακάτω  κείμενο από τον «Οίμο» μας καλύπτει απόλυτα…


ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΗΜΕΝΗ ΦΑΡΣΑ ΠΟΥ Η ΑΓΓΛΟΦΩΝΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟΥ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΖΕΙ DEBATE, ΧΛΕΥΑΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΥΣ...Είναι απίστευτη η υποκρισία και το θράσος του δωσιλογισμού των μνημονιακών αρχηγών, που μαζί με τους διαπλεκόμενους δημοσιογράφους, έστησαν αυτό το σκηνικό θεάτρου, για να εξαπατήσουν όσους αφελείς απέμειναν να πιστεύουν αυτόν τον καταγέλαστο θίασο...

Και όταν λέμε "μνημονιακών αρχηγών" εννοούμε όλους, διότι ακόμη και όσοι έχουν απομείνει να μιλάνε εναντίον των μνημονίων, νομιμοποιούσαν και νομιμοποιούν με την παρουσία τους και την συμμετοχή τους στην Βουλή όλα τα επαίσχυντα, παράνομα, επαχθή και εν τέλει ανθρωποκτόνα μνημόνια.

Η πονηρία τους έκανε υπερωρίες καθώς επί ώρες παρίσταναν ότι συζητούν για τα προβλήματα του λαού ενώ δεν άγγιζαν κανένα από τα φλέγοντα ζητήματα.

Τέσσερις ώρες πριν αρχίσουν συνεδρίαζαν και κατέστρωναν σχέδια για να βάλουν τους "κανόνες" που θα διέπουν την φαρσοκωμωδία...

Η σκηνοθεσία τους όμως υπό το βάρος της χώρας μας που βυθίζεται, ανεδείχθη ιδιαζόντως ευτελής!

Να μην μιλήσουμε για ουσία...

Όλοι, μα όλοι, όταν οι στημένοι δημοσιογράφοι για τα προσχήματα τους ρωτούσαν κάτι που τους έφερνε σε δύσκολη θέση, απαντούσαν άλλα αντί άλλων, κοροϊδεύοντας κατάμουτρα τον λαό που τους παρακολουθούσε.

Πρόκειται να σαρώσουν τον λαό με φοροκαταιγίδες και αυτοί μιλούσαν λες και επρόκειτο να απαντήσουν αν συμφωνούν σε μια μικρή αύξηση στα τσιγάρα. Έχει κατακλυστεί η χώρα από λαθρομετανάστες μέσα στους οποίους κρύβονται ψευτομουσουλμάνοι ισλαμοφασίστες και τους έβλεπες ατάραχους λες και τους ζήτησαν να πάρουν θέση για το κυκλοφοριακό πρόβλημα!

Εν τέλει όσοι άντεξαν αυτό το θλιβερό και πονηρό ανοσιούργημα της δόλιας προσπάθειας εξαπάτησης του λαού, στο τέλος τους έμεινε μια αίσθηση αηδίας και μία τάση προς έμετο...

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ Ο ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ Ή ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΙΣΕΙ

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP