Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018

Ο Φασισμός της Ελίτ (Μεταμοντέρνα Αριστερά -13)

Του Ηλία Παπαναστασίου
«Ένα Φάντασμα πλανάται πάνω από την Ευρώπη, το Φάντασμα του Εθνο–λαϊκισμού. Από τον Γιουνκέρ μέχρι τον Μοσκοβισί, από τον Τουσκ έως τον Μακρόν και από κει μέχρι τον Τσίπρα, όλοι οι Πολιτικοί Αρχηγοί της Ευρωπαϊκής Ένωσης και οι Ελίτ που εκπροσωπούν ωρύονται κατά του Φαντάσματος του Εθνο–λαϊκισμού, δηλαδή των λαών της Ευρώπης– Ιταλία, Γαλλία, Μ. Βρετανία – που είχαν την αναίδεια να αμφισβητήσουν τις επιταγές των Αγορών και της Κυριαρχίας του Ευρωιερατείου δηλαδή του Χρηματοπιστωτικού Καπιταλισμού.

Η παραπάνω παράγραφος– απόσπασμα θα μπορούσε να είναι μια παράφραση του γνωστού «Μανιφέστου» των Μαρξ/Ένγκελς και ίσως μια εισαγωγή στο τι είναι «Εθνολαϊκισμός» και ποιος είναι ο Αληθινός και όχι ο Fake Φασισμος…

Σύμφωνα λοιπόν με το «Ευαγγέλιο του Εθνικολαϊκισμού», όπως μας πληροφορούν οι Ελίτ και τα αντικειμενικά (…) Μέσα Ενημέρωσης που τις υποστηρίζουν, Εθνικολαϊκισμό έχουμε:

α). Καταρχάς όταν διαμαρτύρονται οι Μάζες– αδιαμόρφωτες, αμόρφωτες, ανημέρωτες και συνωμοσιολογικές, δηλαδή χύδην όχλος…– για όποια περικοπή των Δικαιωμάτων ή Οικονομικών Όρων της Ζωής τους.

Π.χ. αντί οι Μάζες – με μ κεφαλαίο– να πανηγυρίζουν για την σαρωτική αλλαγή των εργασιακών και οικονομικών όρων της ζωής τους που προτείνει ο μέγας Γκουρού της Μεταμοντέρνας Αριστεράς/Σοσιαλδημοκρατίας Εμμανουέλ Μακρόν καταφεύγουν σε τέτοια εξτρεμιστικά, αντι–δημοκρατικά, αντι–κοινοβουλευτικά και αναξιοπρεπή μέσα όπως οι Απεργίες, οι Συγκεντρώσεις και τα θορυβώδη Συλλαλητήρια.

Σημειωτέον – συν τοις άλλοις …– πως τα Συλλαλητήρια τρομάζουν τους Επενδυτές, ανεβάζουν τα Spreads και σοκάρουν το Τουρίστες που θέλουν να απολαύσουν το ηλιοβασίλεμα δίπλα στον Σηκουάνα. Μιλάμε για αχαλίνωτο και προσχεδιασμένο μποϋκοτάζ της Οικονομίας…

β). Όταν οι Μάζες δεν συντονίζονται με τα Πολιτιστικά και «Δικαιωματικά» γούστα της Ελίτ.
Δεν σκέφτηκες αγαπητή Μάζα, πως πέρα από τους αγώνες και τα δικαιώματα στην εργασία και στους μισθούς, υπάρχει και το Gay Pride;;; (Κατά πως έλεγαν παλαϊότερα οι «Ρηγάδες» – Φοιτητικοί Προπάτορες και ιδεολογικά φρούτα του σημερινού ΣΥΡΙΖΑ– πως «Εκτός από τον Ιμπεριαλισμό υπάρχει και η μοναξιά»).

Και αυτή η μονομέρεια των Μαζών να ασχολούνται με το «ψωμί» τους και όχι με το «Δικαίωμα» του κάθε Τριτοφυλικού να διαδηλώνει με Ροζ Φτερά και Κόκκινα σουτιέν δεν δείχνει και την Ομοφοβία, Σεξισμό, Φαλλοκρατισμό, Καταπιεστική και Πατριαρχική Ιδεολογία των Πρωτόγονων Μαζών που δεν κατανοούν(…) το δικαίωμα στην Διαφορετικότητα, στην Ποικιλομορφία κλπ. κλπ.;;; Που είναι η «Κοινωνία της Ανοχής», ο σεβασμός στον «Άλλο» και το δικαίωμα – των Gay – να κάνουν την Κρεβατοκάμαρά τους σημαία «Κοινωνικής Αμφισβήτησης»;;;

γ). Εκεί όμως που οι Μάζες το παρακάνουν – τελείως tragic …– είναι στο θέμα της συμβίωσης των Πολιτισμών.

Δύσκολα συμβιώνουν με άλλες Κουλτούρες ενώ αντίθετα οι μετανάστες – και ειδικότερα οι μετανάστες Τρίτης Γενεάς…– αφού μορφώθηκαν σε Ευρωπαϊκά Γυμνάσια και Πανεπιστήμια κάνουν Μεταπτυχιακό και «Πρακτική Ειδικότητα» σε βομβιστικές ενέργειες στην Ευρώπη, απαγωγές, γενοκτονίες ή αποκεφαλισμούς κατά συρροή και γενικότερα δείχνουν πνευματικές ανησυχίες σε άλλα παρόμοια Ηappenings ή Events Πολύ–Πολιτισμικού χαρακτήρα.

Οι περισσότεροι μάλιστα – ορμώμενοι από γνήσια καλλιτεχνικά κίνητρα…– κινηματογραφούν τις επιδόσεις τους σε Video και τα στέλνουν στα Μέσα Ενημέρωσης της Δύσης, προφανώς για λόγους Πνευματικής Αναζήτησης ή Καλλιτεχνικής Ανησυχίας…

Κάθε αμφισβήτηση των παραπάνω θεωρείται «Πολιτιστικός Φασισμός» ή «Πνεύμα Αποικιοκρατίας», ελαττώματα στα οποία είναι επιρρεπείς οι Μάζες και χρήζουν επειγόντως Θεραπείας.


To ίδιο αφορά και το θέμα της Θρησκείας
στο οποίο οι Μάζες αντιστέκονται και όχι μόνο στην είσοδο μεγάλων αριθμών Μεταναστών, νόμιμων ή λαθραίων, που προέρχονται κυρίως από την Ασία και με Ισλαμική Θρησκευτική Κουλτούρα αλλά και στην σταδιακή και συστηματική αποσύνδεσή τους από την Χριστιανική Παράδοση με την οποία ήταν – καλώς ή κακώς …– συνδεδεμένη όλη η Ευρωπαϊκή Ήπειρος και οι λαοί της.

Είπαμε, οι Μάζες διαπνέονται σε μεγάλο βαθμό από «Ισλαμοφοβία» και χρήζουν εντονότερης θεραπείας.. Τώρα, εάν τα Θρησκευτικά Σύμβολα – όπως η Μπουργκα – δεν συνάδουν με το Ευρωπαϊκό Κοσμικό Κράτος της Laite και για το οποίο Κοσμικό Κράτος έγιναν τεράστιες Δημοκρατικές, Φιλελεύθερες, Αστικές Επαναστάσεις όπου χύθηκαν ποταμοί αίματος, λυπούμαστε αλλά δεν πρέπει να σκαλώνουμε σε «Ισλαμοφοβικά Κόμπλεξ» των Αμόρφωτων Μαζών…

δ). Εκεί όμως που οι Μάζες εξοργίζουν – κυριολεκτικά…– τις Ελίτ είναι στο θέμα της Ψήφου και του Δημοψηφίσματος.

Έχει κάποια χρόνια που οι ανεκδιήγητες Μάζες ψηφίζουν λανθασμένα, συναισθηματικά, χωρίς μελέτη και σκέψη, τελείως παρορμητικά.

Ένας τρόπος να τους προφυλάξουμε από τα λήθη τους – σκέφτονται οι Ελίτ για τις Μάζες…– είναι κα καταργήσουμε το Εκλογικό Δικαίωμα και να τελειώνουμε με τους Ασυνείδητους Ψηφοφόρους που δεν μας ακούνε πλέον και κάνουν τους κεφαλιού τους… Σαλβίνι στην Ιταλία, Brexit στη Βρετανία, λαϊκή εξέγερση στην Ισλανδία κατά των Τραπεζών, ΟΧΙ ME 61.3% στην Ελλάδα δεν συγχωρούνται πλέον.

Ειδικότερα οι Πρωτόγονοι και Ασεβείς Σκανδιναβοί ψηφίζουν χρόνια τώρα ΟΧΙ στην Ευρωπαϊκή Ένωση με πεισματικό τρόπο. Οι καθυστερημένοι Βίκινγκς με πρώτους τους απαράδεκτους και ιερόσυλους Ισλανδούς προχώρησαν περισσότερο, κλείνοντας οι αθεόφοβοι φυλακή τούς Τραπεζίτες που τους κατέστρεψαν.

Με τέτοιους Λαούς
δεν υπάρχει προκοπή και δεν προχωράει η «Ευρωπαϊκή Ενοποίηση», το «Ευρωπαϊκό Όραμα», το « Ευρωπαϊκό Ιδεώδες», τέλος πάντων όλα τα Ευρωπαϊκά και Υπερεθνικά Φληναφήματα...

Γιατί, Οι Ευρωπαϊκοί Λαοί είναι δεμένοι με το Έθνος τους και την Πατρίδα τους και δεν χρειάζονται ιδιαίτερες αναλύσεις παρά μόνο να δει κάποιος αγώνα του Μουντιάλ για να καταλάβει – οι Ελίτ το έχουν καταλάβει πολύ καλά …– πόσο δεμένοι είναι οι Ευρωπαϊκοί Λαοί με την χώρα τους.

Με άλλα λόγια, πόσο Εθνικιστές, Πατριδοκάπηλοι ή και «Φασίστες» είναι οι Ευρωπαϊκοί Λαοί και πόσο αχάριστοι απέναντι στις Ελίτ που παλεύουν ενάντια στην «στενοκεφαλιά» των Εθνικών Συνόρων, Εθνικής Αξιοπρέπειας και Εθνικής Ανεξαρτησίας.

Άλλωστε, τι θα πουν οι Αγορές όταν μιλάμε έτσι απερίσκεπτα για Εθνική Ανεξαρτησία και Κυριαρχία;;; Είναι δυνατόν να μην αντιδράσει η Μεταμοντέρνα «Αριστερά» που φρίττει και μόνο στο άκουσμα της λέξης και προσπαθεί αφιλοκερδώς να νουθετήσει τις μάζες σχετικά με το πραγματικό τους συμφέρον;;;

Μην ξεχνάμε κάποιον διαβόητο κύριο ονόματι Marx ο οποίος παρότρυνε τους Γερμανούς Εργάτες – δεκαετία του 1860– να μην μεταναστεύσουν στην Βρετανία για να μην χαμηλώσουν τα εκεί μεροκάματα και διασπάσουν το Εργατικό Κίνημα.

Ο γνωστός Ομοφοβικός και Ξενοφοβικός Marx
δεν θα μπορούσε σήμερα να εκτιμήσει την Ενθουσιώδη υποδοχή ενός εκατομμυρίου μεταναστών από την Μέση Ανατολή το 2015 από την Frau Merkel… Εννοείται για χαμήλωμα των ημερομίσθιων και διάσπαση των λαών. Όμως πιθανόν αυτά να είναι διαδόσεις και συνωμοσιολογικές θεωρίες των Λαϊκιστών (Ποιων άλλων ;;;).

Μετά από όλα τα παραπάνω και επειδή οι Μάζες έχουν «Φασιστικά Ένστικτα και τάσεις» για να μην μιλήσουμε για την Ομοφοβία και το Σεξισμό που τις διέπει θα πρέπει – σκέφτονται οι Ελίτ– να αρχίσουμε από τα απλά.

Π.χ. να απαγορεύσουμε το φλερτ – καμάκι επί το νεοελληνικότερον…– όπως αποφάσισε στην Γαλλία, ο Μέγας εκπρόσωπος του Ανδρικού Φύλου Εμμανουέλ Μακρόν και γενικότερα να ποινικοποιήσουμε την σεξουαλική επαφή. Κάθε Άνδρας είναι υποψήφιος Βιαστής και κάθε Γυναίκα υποψήφιο θύμα όπως και κάθε Σεξουαλική Πράξη «εν δυνάμει» Βιασμός εάν δεν έχει Βεβαίωση του Πλησιέστερου Εισαγγελέα, 17 δικαιολογητικά Φορολογικής Ενημερότητας και 12 χαρτόσημα Δημοσίου που να πιστοποιούν το «Συναινετικό του Πράγματος» και ασφαλώς Βεβαίωση του πλησιέστερου Αστυνομικού Τμήματος για το Γνήσιο της Υπογραφής…

Μετά προχωράμε στα βασικότερα –σκέφτονται οι Ελίτ–
δηλαδή να μάθουμε στους λαούς τι Τερατούργημα της Φύσης είναι ο Εθνικολαϊκισμός, η Ομοφοβία, η Ισλαμοφοβία, ο Σεξισμός, η Πατριαρχική Ιδεολογία, η ξενοφοβία και άλλες πολλές αρρώστιες των Μαζών…. Κάτι σαν την Λέπρα ή τη Χολέρα παλαϊότερα… Χρειάζονται καθημερινά μαθήματα με την αμέριστη βοήθεια των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Μετά προχωράμε στο πως πρέπει να ψηφίζουν οι Μάζες.
Να αποφεύγουν τους Λαϊκιστές που μιλάνε για Εργασιακά, Οικονομικά και Μισθολογικά Αιτήματα και να προτιμούν τους πάνσοφους Τεχνοκράτες και ειδικότερα αυτούς της Πανσοφότατης Πανεπιστημιακής Ελίτ. Αυτοί θα συμβουλεύσουν τις Μάζες να μην παρασύρονται από τους Λαϊκιστές ή Εθνολαϊκιστές και να κρατούν σημειώσεις από τους Λόγους Σοφών Ηγετών πως ο Μακρόν, η Μέρκελ ή ο Τσίπρας, Ηγέτες με στόφα και χαρακτήρα, αποφασιστικότητα και τόλμη, Ηγέτες που κόβουν μισθούς και Δικαιώματα, Συντάξεις και Επιδόματα, όχι γιατί είναι Σαδιστές αλλά γιατί είναι Δημοκράτες και Αντιφασίστες. Θα τους μάθουν – τους Λαούς…– πώς να ψηφίζουν και πώς να αντιστέκονται στις σειρήνες του Εθνολαϊκισμού και τον οποίο θεωρούν σαν τον σύγχρονο Φασισμό.

Οι Ελίτ για να καταστήσουν τον λεγόμενο Εθνολαϊκισμό – δηλαδή τους Κοινωνικούς/ Ταξικούς αντιπάλους τους –
μισητούς στις Μάζες προσπαθούν να τους παρομοιάσουν με τον Φασισμό και μάλιστα τον Ιστορικό Φασισμό/Χιτλερισμό του Μεσοπολέμου. Καθένας που ζητά καλύτερους Μισθούς, συνθήκες Εργασίας, Περιβάλλοντος και Ζωής, καθένας που ζητά Λαϊκή Αξιοπρέπεια και Εθνική Κυριαρχία/Ανεξαρτησία. Καθένας που στρέφει το βλέμμα του στους «Κάτω» και στην Φτώχεια τους, καθένας που αμφισβητεί την πορεία της Οικονομικής Εξαθλίωσης, Κοινωνικής Περιθωριοποίησης, Πολιτιστικής και Ταξικής Παρακμής αλλά και Εθνικού Εξευτελισμού, είναι Εθνικολαϊκιστής, Ομοφοβικός, Ξενοφοβικός ή και «Φασίστας», «Ακροδεξιός» κλπ. ( Είναι δυνατόν να ασχοληθούμε με την Φτώχεια και τους Μισθούς, τα Δάνεια και την Εξαθλίωση και άλλες τέτοιες χυδαιότητες όταν έχουμε πιο σοβαρά πράγματα να συζητήσουμε όπως το Gay Pride που επιχορηγείται από την Αμερικανική Πρεσβεία ή τα δικαιώματα των Bi, των Queer και των Lesbians;;;)…

Αυτόν λοιπόν τον λεγόμενο Εθνικολαϊκισμό θέλουν να πολεμήσουν οι Ελίτ πάση θυσία, να τον δυσφημήσουν με όλες τους τις δυνάμεις ταυτίζοντας τον με την «Ακροδεξιά» ή τον «Φασισμό».

Σε αυτήν την προσπάθεια, πρωτοστατεί η Μεταμοντέρνα «Αριστερά» –το πιο πιστό υπηρετικό Προσωπικό της Ελίτ, πάντα με (δήθεν) Αριστερό και Προοδευτικό Προσωπείο…– εδώ και χρόνια.

Αφού έχει χάσει τα λαϊκά στρώματα και τις Κοινωνικές Τάξεις του Εργατικού Κινήματος, αφού διέλυσε κάθε Συλλογικότητα – Συνδικάτα, Πολιτικά Κόμματα, Φορείς– η Μεταμοντέρνα «Αριστερά», αυτή η Σύγχρονη Πόρνη που λειτουργεί σαν Κίρκη αποδείχθηκε ο πλέον στρατηγικός και έξυπνος Σύμβουλος και Υπηρέτης των Αγορών και του Χρηματοπιστωτικού Συστήματος του Καπιταλισμού. Πέρασε – και περνάει, ειδικά στη χώρα μας…– μέτρα που η Κλασσική Δεξιά ούτε θα τολμούσε να σκεφτεί και μάλιστα διεκδικώντας «Αριστερές» Περγαμηνές.

Εκπροσωπώντας τμήματα της Μεσαίας και Ανώτερης Υπαλληλικής Ελίτ δηλαδή του Ελληνικού Μανδαρινάτου
με άλλα λόγια τους βολεμένους του Περιφερειακού Ημιαστικού Κράτους, αποτελούσε και αποτελεί τον Στρατηγικότερο και Εξυπνότερο Σύμμαχο των Αγορών και της Ελίτ, δηλαδή της Αστικής Τάξης της οποίας σημειωτέον δεν πείραξε ούτε μια τρίχα της κεφαλής της. Θυμίζει τον βολικό ρόλο που έπαιξε υπέρ της Ελίτ του Κεφαλαίου ο Μεσοπολεμικός Φασισμός. Αυτοί οι Μεταμοντέρνοι «Αριστεροί» αντίθετα, αποτελούν τους Φορείς του Συγχρόνου Αντι–Δημοκρατισμού που Ειρωνεύεται και Περιφρονεί τις Μάζες των Λαών.

Με άλλα λόγια, αποτελούν τον Σύγχρονο Φασισμό που είναι πολύ περισσότερο επικίνδυνος, ενδεδυμένος την προβιά της Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας, του Πλουραλισμού και των Δικαιωμάτων


  Διαβάστε και εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=10893

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP