Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018

Πλάκα - πλάκα τον καημό μας…


Πλάκα - πλάκα τον καημό μας… - Media
ΣΤΑΘΗΣ

Έχουμε πλάκα! και αρχιπλακατζής σ’ αυτήν τη χώρα είναι ο Τσίπρας (ο Κούλης ακόμα μαθαίνει). Πέρασε μάλλον απαρατήρητο, αλλά ο Τσίπρας στην ομιλία του στη ΔΕΘ αμόλησε πάλι μια ουρανομήκη κοτσάνα. Απευθυνόμενος στους Αμερικανούς και προσπαθώντας να εξάρει τους δεσμούς των δύο λαών, αποφεύγοντας ταυτοχρόνως τις λέξεις «επανάσταση» και «Οθωμανική Αυτοκρατορία», ανήγαγε την καταγωγή αυτών των δεσμών στην… αποικιοκρατία! Θεός ο αθεόφοβος!

Μάλιστα, αναφερόμενος στη συνέχεια στη νεώτερη περίοδο των (πάντα καλών) Ελληνοαμερικανικών σχέσεων ο Τσίπρας απέφυγε αιδημόνως τις ναπάλμ στο Βίτσι, τη Χούντα, τον Αττίλα κι άλλα που η φίλη Αμερικανική κυβέρνηση αφειδώς προσέφερε στους ετερόκλητους όχλους του ελληνικού λαού. Σπολλάτη!
Πάντως, πρέπει να παραδεχθούμε ότι ο Τσίπρας έκανε κι αυτός μια πλάκα, έτσι for a change, στον κ. Ζάεφ, όταν τον διαβεβαίωνε ότι ο ελληνικός λαός υποστηρίζει στην πλειοψηφία του τη συμφωνία των Πρεσπών! Πράγμα που δεν μετέδωσε το ΑΠΕ - μπεεέ για να μην λυθούμε στα γέλια.
Όμως, εκεί που ο πλακατζής Τσίπρας εκτοξεύθηκε στα άστρα ήταν όταν δήλωνε (πάλι στη ΔΕΘ) κουλαριστός ότι «έχω πρόσκληση να επισκεφθώ τη Μόσχα μέσα στο 2018 και να συναντηθώ με τον Πούτιν» (για να καλαφατίσω και λιγάκι τις διαταραγμένες τελευταίως Ελληνορωσικές σχέσεις). Άμεση αντίδραση του κ. Γιούρι Ουσακώφ: «Μέχρι στιγμής το ζήτημα της επίσκεψης Τσίπρα δεν έχει συζητηθεί». Άπαπα! Να πιστέψουμε ότι ο Τσίπρας είπε πάλι ψέματα; Αποκλείεται! Ολόκληρος Αλιέντε (!!!) να λέει ψέματα;! – διότι, ναι! σύγχρονο Αλιέντε χαρακτηρίζουν τον Τσίπρα ορισμένοι δημοσιογράφοι φίλα προσκείμενοι στον ΣΥΡΙΖΑ, την πλάκα και την όπερα μπούφα, την αμετροέπεια, την αλαζονεία και την απλή - αγνή - ανόθευτη μαλακία.
Την επέτειο της ημέρας που ο Αλιέντε έπεσε μαχόμενος, ένα κοθώνι της Ν.Δ. θυμήθηκε το χρήσιμον του Πινοτσέτ κι ένα άλλο κοθώνι του ΣΥΡΙΖΑ ανήγαγε σε Αλιέντε τον Τσίπρα – έχουμε πλάκα!
Πολύ πλάκα! Σε βαθμό εκφυλισμού. Η ΠΟΣΠΕΡΤ, λόγου χάριν, αποφασίζει να μη μεταδώσει την ομιλία του Χιτλερομιχαλολιάκου – αποφασίζει δηλαδή να απαντήσει με φασισμό στον φασισμό. Έξοχο! Αν αύριο αποφασίσει η ΠΟΣΠΕΡΤ να απαγορεύσει τη μετάδοση εκδηλώσεων του ΚΚΕ ή του ΚΙΝΑΛ, θα έχει οπωσδήποτε κάποιο σοβαρό λόγο, που η λογική αδυνατεί να ανιχνεύσει. Προσώρας.
Διότι τα τερατοσμιξίματα που έχουν επισυμβεί στην ΕΡΤ και οι τερατογενέσεις που έχουν ακολουθήσει, είναι βέβαιον ότι κάποτε θα βρουν την εξήγησή τους από την επιστήμη – ή μάλλον, για να είμαι ακριβής, από τις σκοτεινές τέχνες. Καθότι το φαινόμενο της Ασάλιωτης Προπαγάνδας, φερ’ ειπείν, στη διαλεκτική του με τη σίελο του γυμνοσάλιαγκα θα πρέπει να εξηγηθεί, αν όχι στο πλαίσιο της εξέλιξης των ειδών, αλλά στο πλαίσιο της διερεύνησης των παραμέτρων της σάτιρας. Για παράδειγμα η κυρία Παπακώστα «δεν συνεργάζεται», λέει, «με τον ΣΥΡΙΖΑ» (φτου κακά), αλλά μετέχει με το κόμμα της (το μονομελές κόμμα της) στην κυβέρνηση! Για αυτό σας λέω! έχουμε πλάκα! Με
κορυφαίο αστέρι, κατ’ αυτάς, τον κ. Γαβρόγλου τον (Λάνιστερ τον) Λατινοφονιά (Συριζαίικη μετάφραση του Λατινοκτόνος). Η μεγάλη αυτή μορφή αποφάσισε να αρχίζουν τα σχολεία στις 9.00 για να μη γίνονται καυγάδες στα σπίτια, «ξύπνα - ξύπνα» - «απαράτα μας - απαράτα μας». Η μήνις του Αχιλλέως – πάπαλα! Θα ξυπνάει λίγο πιο αργά, θα πίνει το γάλα του και θα πηγαίνει σχολείο, ο κάθε νεανίας,
χωρίς να έχει προηγηθεί ο Τρωικός Πόλεμος με τη μάνα του. Θεός ο Γαβρόγλου! Η δήλωσή του για τους «τρεις καυγάδες σε ένα σπίτι» (περί το «κινητό», περί το «κοιμήσου αργείς» και περί το «ξύπνα αργείς») υπερβαίνει σε δόξα οτιδήποτε έχει γραφτεί ή ειπωθεί στα ελληνικά από γενέσεώς τους! Από Γραμμικής Άλφα!
Τέτοιος Κολοσσός, Γίγαντας και Τιτάνας αδικείται να είναι Υπουργάρα Παιδείας, θα έπρεπε να είναι το Μπινγκ Μπανγκ της νοήμονος ζωής στο σύμπαν… 

 ΠΗΓΗ:
http://www.topontiki.gr/article/288988/plaka-plaka-ton-kaimo-mas

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP