Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018

Μια επαναστατική δήλωση του Γενικού Γραμματέα του ΚΚ Ουγγαρίας



Με καθυστέρηση ενός χρόνου ανακαλύψαμε τη δήλωση του Γενικού Γραμματέα του Κομμουνιστικού Κόμματος Ουγγαρίας, Gyula Thürmer…
Μας είχε διαφύγει το άρθρο του Νίκου Κλειτσίκα: Τι θέλει και πού το πάει το ΚΚΕ; Στο οποίο καταγραφόταν η δήλωση.

Ο Gyula Thürmer διαφοροποιείται ριζικά και όχι μόνο από τις θέσεις του ΚΚΕ για το «μεταναστευτικό», αλλά από το σύνολο της ευρωπαϊκής «αριστεράς», της υποταγμένης στα ιδεολογήματα του πλανητικού ιμπεριαλισμού.


Ανοικτά, ο κομμουνιστής ηγέτης του Ουγγρικού ΚΚ στηρίζει τον Βίκτορ Όρμπαν!!!

Θα κατηγορηθεί και αυτός για «ακροδεξιά απειλή»;;;

Ή από τη ΛαΕ για «ρατσιστικό παραλήρημα»;;;


Διαβάστε τη δήλωση, οποία μαζί με το κείμενο του Νίκου Κλειτσίκα βρίσκεται ΕΔΩ:
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2017/10/blog-post_535.html


«Εμείς πιστεύουμε πως η πρόσκληση μεταναστών στην Ευρώπη είναι τεράστιο λάθος. Είναι μια τραγωδία και γι' αυτό υποστηρίζουμε τον Βίκτορ Όρμπαν [τωρινός πρωθυπουργός της Ουγγαρίας και μάλιστα ηγέτης της δεξιάς] στην υπεράσπιση των συνόρων της Ουγγαρίας, της ταυτότητάς μας και του ευρωπαϊκού πολιτισμού.

Η αριστερά της δύσης εδώ και πολλά χρόνια δεν έχει ηγεσίες υπέρ των εργαζομένων, αλλά ηγέτες που εκφράζουν τους καπιταλιστές, αδίστακτους dealmakers και χωρίς καμία σχέση, απόμακρους, από τα προβλήματα του λαού. Γι' αυτό αυτοί είναι υπέρ της μετανάστευσης.

Δεν είναι τυχαίο πως στην Αυστρία οι εργατικές ψήφοι δεν πήγαν στην αριστερά, αλλά το λαϊκίστικο κόμμα FPOE. Εμείς είμαστε κομμουνιστές παλιάς εποχής και συνεπώς πιστεύουμε πως τα προβλήματα των μεταναστών επιλύονται στο σπίτι τους κι όχι με την εισαγωγή τους στην Ευρώπη».


Διαβάστε και εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=11087

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP