Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018

ΚΚΕ-Συριζα «ήλθαν εἰς ἀῤῥαβῶνα κοινωνίαν» με κουμπάρους τα... «ανοικτά σύνορα»;

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας


 
Οι φασίστες διαχωρίζονται σε δύο είδη:
τους φασίστες και τους αντιφασίστες...
 Δεν είμαι αντιφασίστας!
«Ους η "αντιρατσιστική" Ευρώπη συνέζευξε, ιδεολογία χωριζέτο»... η υπεράσπιση του "αντιρατσισμού" της Ευρωπαϊκής Ένωσης έφερε τα πάνω κάτω στις υποτιθέμενες διαχωριστικές ιδεολογικές γραμμές των ευρωπαϊκών πολιτικών κομμάτων και κυρίως τη "συνάντηση" του ΚΚΕ με τον ΣΥΡΙΖΑ, που μέχρι χθες θα ήταν μια αδιανόητη συνταύτιση των δύο κομμάτων με το διευθυντήριο των τραπεζιτών στην Ε.Ε.

Γνωρίζαμε την συνεργασία-ταύτιση της ευρωπαϊκής "αριστεράς" και δεξιάς με κοινό πόθο τα "ανθρώπινα δικαιώματα". Κατόπιν οι ίδιες ευρωπαϊκές δυνάμεις (δεξιά κι "αριστερά") ανακάλυψαν τον μεγάλο κίνδυνο για την Ενωμένη Ευρώπη: "Εθνική Κυριαρχία". Ένας νέος κοινός αγώνας εναντίον των "εθνικοκυριαρχικών", όπως αποκαλούν πλέον στην Ευρώπη όσους δεν αποδέχονται παραχώρηση εθνικής κυριαρχίας για την κορύφωση του "ευρωπαϊκού πατριωτισμού"
Ο Μητσοτάκης, όπως κι ο Τσίπρας βρήκαν κοινό τόπο συμπαράταξης με ΚΙΝΑΛ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και σια. Μάλιστα ο ηγέτης της ελληνικής δεξιάς δεν δίστασε καθόλου να στείλει τους Ούγγρους συντρόφους του στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα στα τάρταρα και δήλωσε την πίστη του στο υπερεθνικό κεφάλαιο υπερψηφίζοντας την έκθεση Sargentini, βάσει της οποίας η κυβέρνηση  του Βίκτορ Ορμπάν «παραβιάζει το δίκαιο και τις βασικές αρχές της Ευρωπαϊκής Ένωσης».
Το μεγάλο πρόβλημα από αυτή την κατευθυνόμενη "ψηφοφορία" που επισημάναμε ότι παραβιάζει, σωστότερα βιάζει ανοικτά κάθε απόπειρα Εθνικής Κυριαρχίας στις...
χώρες μέλη της Ε.Ε. [Βλ. 4ο Ράιχ (ΟΗΕ, Ε.Ε., ΜΜΕ, ΜΚΟ)... η ανάσταση του ναζισμού & φασισμού!], η μεγάλη πυρκαγιά άναψε στο ΚΚΕ που ήθελε να έχει ένα ηγεμονικό ρόλο στα Κομμουνιστικά κόμματα της Ε.Ε. και υπερψήφισε την πολιτική Σόρος. Η ρήξη με τα Κομμουνιστικά κόμματα που συμμετέχουν στην ευρωβουλή άνοιξε ένα ρήγμα που δύσκολα θα επουλωθεί.


Διαβάστε τη συνέχεια εδώ:

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP