Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020

Τσίπρας: Ο μακιγιαρισμένος πολιτικός απατεώνας


«Ο Τσίπρας που συνάντησε τον Τραμπ περπατώντας «στα τέσσερα» παριστάνει τον Μεγάλο Πατριώτη κάνοντας μάλιστα κριτική για υποχωρήσεις απέναντι και στον Ερτογάν! Ποιος; Ο Τσίπρας».

Ο Ηλίας Παπαναστασίου, με τα παραπάνω λόγια, στο άρθρο του, «Η γελοία αντιπολίτευση του Λούμπεν ΣΥΡΙΖΑ», συμπυκνώνει όλη την παράνοια, τον αμοραλισμό και την κακουργηματική αλητεία του Τσίπρα και του Συριζα.
Το να είσαι επαρμένος «αμερικανοτσολιάς» και να δημοκοπείς «πατριωτικά» εναντίον του άλλου «αμερικανοτσολιά» (Μητοστάκης), αυτό αγγίζει τα όρια της φασιστικής κακοήθειας.


Φασιστική φρενοβλάβεια είναι όταν ανυψώνεις τον εμπαιγμό και την κοροϊδία του ελληνικού λαού σε Κεντρική Πολιτική.

Φασιστική φρενοβλάβεια είναι η πολιτική αλητεία: Να εκτελείς με την πώρωση του στυγνού δολοφόνου τον ελληνικό λαό, να γλείφεις τι μπότες των διεθνών κακούργων ΚΑΙ ταυτόχρονα να «μεταμορφώνεσαι», ανάλογα με τις ανάγκες της στιγμής, σε «πατριώτη» εναντίον τους.

Ο Μητσοτάκης δεν το έπαιξε ΠΟΤΕ αντί-αμερικάνος
. Πάντα, τόσο αυτός, όσο και το κόμμα του, υμνούσαν τον αμερικανισμό, πιστοί στην ταξική τους ΥΠΟΣΤΑΣΗ.

Στο Μητσοτάκη δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ αντίφαση λόγων και πράξεων, καμία ΑΝΤΙΦΑΣΗ ανάμεσα στην ταξική του Φύση και την αμερικανοδουλία. Το στοιχείο, συνεπώς, του εμπαιγμού εδώ απουσιάζει...

Και είναι αυτό το στοιχείο του αυθάδους εμπαιγμού, το να εμφανίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, να φιλάει τις κατουρημένες ποδιές και ταυτόχρονα να το παίζει «αριστερός» και «αντι-ιμπεριαλιστής», που τον ΚΑΘΙΣΤΑ μια πολιτική αλητεία, ένα «λούμπεν» φασιστικής αυθάδειας…

Όλα αυτά τα αναλύει στο άρθρο του ο Ηλίας Παπαναστασίου, εδώ:
http://resaltomag.blogspot.com/2020/01/blog-post_10.html

Σε ένα παλαιότερο κείμενό μας αναλύσαμε αυτή τη φρενοβλάβεια: Ο ΣΥΡΙΖΑ να στρέφεται εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ
Διαβάστε εδώ:
http://resaltomag.blogspot.com/2018/11/blog-post_18.html


Σχετικά τώρα με την τωρινή «πατριωτική» ΑΠΑΤΗ του Τσίπρα, θεωρούμε σκόπιμο να αναδημοσιεύσουμε το άρθρο μας: Τσίπρας: Ο «αριστερός» αμερικανοτσολιάς.

Μαζί με άλλα σχετικά βρίσκεται εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=10822


Τσίπρας: Ο «αριστερός» αμερικανοτσολιάς…




Υπάρχει ένα κοινό χαρακτηριστικό στους πιθηκάνθρωπους Έλληνες πρωθυπουργούς, το χαρακτηριστικό των ασύστολων και ατόφιων ανδρεικέλων: Κάθονται σε στάση προσοχής και λιβανίζουν με τα ίδια λόγια (σαν καρμπόν), τους Προέδρους των ΗΠΑ (τα σύμβολα της πλανητικής βαρβαρότητας και κτηνωδίας).

Ο «αριστερός» Τσίπρας ο οποίος μέχρι να γίνει πρωθυπουργός εκτόξευε ρουκέτες εναντίον του ΝΑΤΟ και του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού, σήμερα με επαρμένη δουλικότητα υμνολογεί τις ΗΠΑ:

«Η Ελλάδα είναι στρατηγικός εταίρος και πάντα ήταν αξιότιμος εταίρος. Μοιραζόμαστε κοινές αξίες. Αξίες ελευθερίας και Δημοκρατίας».

Ο Τσίπρας αντιγράφει τους προηγούμενους αμερικανοτσολιάδες και μάλιστα με μεγαλύτερο οίστρο δωσιλογισμού.

ΟΛΟΙ οι αμερικανοτσολιάδες ψελλίζουν την ίδια λεκτική συνταγή:

ΓΑΠ (10 Δεκεμβρίου 2000-υπουργός εξωτερικών):
«Η Ελλάδα και οι ΗΠΑ συμμερίζονται κοινές αρχές, όπως δημοκρατία, ανθρώπινα δικαιώματα, περιφερειακή σταθερότητα…».


Αντώνης Σαμαράς (Λευκό Οίκο Αύγουστος 2013):
Οι δύο λαοί και οι δύο χώρες είναι κάτι περισσότερο από σύμμαχοι. Υποστηρίζουν τις ίδιες αξίες, την ελευθερία, τη Δημοκρατία και την ανεξαρτησία.


Κώστας Σημίτης (1996):
«Ευχαριστούμε την κυβέρνηση των ΗΠΑ»


Ο «αριστερός» Τσίπρας δεν είναι απλώς ο άξιος συνεχιστής αυτών των «παραδόσεων» του δωσιλογισμού των πιθηκανθρώπων – πρωθυπουργών, αλλά και ο πλέον εμετικός και συγχρόνως καταγέλαστος…

Εμετικός και καταγέλαστος διότι με άλλες διακηρύξεις έκλεψε την ψήφο του ελληνικού λαού για να τον εξαπατήσει μετατρέποντας αυτές τις διακηρύξεις και τα προγράμματα στο αντίθετό τους, όπως μετέτρεψε το «ΟΧΙ» του δημοψηφίσματος σε «ΝΑΙ»…

Να, γιατί είναι μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας από τους προγενέστερους…

Έχει την ιδιότητα (που τον καθιστά και καταγέλαστο) να μετατρέπει τα «ΟΧΙ» σε «ΝΑΙ», αυτομάτως.



Ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από το άρθρο του Μπογιόπουλου:

«Ρωτήθηκε ο Τσίπρας πως αισθάνεται τώρα ενώπιον του Τραμπ, όταν τον Μάρτη του 2016 σχολιάζοντας το ενδεχόμενο να εκλεγεί ο Τραμπ στην προεδρία των ΗΠΑ είχε πει εκείνο το «μακάρι να μη μας βρει κι αυτό το κακό». Και τι απάντησε ο Τσίπρας ως άλλος Σαμαράς (τα θυμάστε τα «ουδείς αναμάρτητος» ενώπιον της Μέρκελ εκείνου του άλλου «κολοκοτρώνη» μας); Μπορεί «να μοιάζει διαβολικός αλλά ό,τι κάνει είναι για καλό»(!), απολογήθηκε ο λεβέντης μας – ο «αριστερός».Τώρα που είδα τον Τραμπαπό κοντά, είπε ο λεβέντης μας – ο «αριστερός» -κατάλαβα ότι ο Τραμπ είναι «συνεχιστής των αξιών της ελευθερίας και της δημοκρατίας»!

Διαβάστε και ολόκληρο το άρθρο εδώ:
https://www.imerodromos.gr/lage-madas-tu-nikou-bogiopoulou/


Η ΙΣΤΟΡΙΑ μας τιμωρεί για τις πλάνες μας και τις κοινοβουλευτικές αυταπάτες μας. Μας τιμωρεί με βάρβαρη βραδύτητα και αναίσθητη ωμότητα…

Αλλά στο τέλος θα κάνει τη δουλειά της: Θα στείλει όλα τα κατοχικά μας ανδρείκελα στον σκουπιδοτενεκέ…


 Διαβάστε και εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=11317

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP