Τρίτη 10 Αυγούστου 2021

Οι εμπρησμοί: Α) Οι Νέρωνες της τρομοκρατίας

Του αείμνηστου 


Θύμιου ΠαπανικολάουΣημ. Ρεσάλτο
Αναρτούμε το άρθρο της σύνταξης του τεύχους 20
του περιοδικού "Ρεσάλτο" του Σεπτ. 2007.
Επίκαιρο και λίαν διαφωτιστικό.


Οι Νέρωνες της πλανητικής βαρβαρότητας, για άλλη μια φορά μετέτρεψαν την Ελλάδα σε καπνίζοντα ερείπια, σε στάχτες και αποκαΐδια.

Οι εμπρησμοί είναι η πιο μακάβρια μορφή της κατευθυνόμενης νεοταξικής τρομοκρατίας. Αυτά τα περί οικοπεδοφάγων είναι αστειότητες που λέγονται όχι μόνο από θεωρητική νωθρότητα ή πολιτική ρουτίνα, αλλά και για την επικάλυψη της αλήθειας.Πίσω από το παραμύθι των οικοπεδοφάγων ή τα ψελλίσματα περί «ακραίων καιρικών συνθηκών» και τη δημαγωγική φιλολογία επιρρίψεως ή μεταθέσεως ευθυνών επικαλύπτονται και αποκρύπτονται οι εμπρηστές της Νέας Τάξης. Δηλαδή οι μακάβριοι σχεδιασμοί του πολυεθνικού κεφαλαίου, οι πραγματικοί λόγοι των εμπρησμών και οι μυστικές υπηρεσίες που υλοποιούν τα σχέδια της πλανητικής εξουσίας.

Η τρομοκρατία έχει ποικίλες μορφές και αποτελεί σήμερα το πλέον προνομιούχο μέσον άσκησης πολιτικής εξουσίας και εκβιασμών.

Οι μορφές της:

α). Κατασκευή «αριστερών» και «επαναστατικών» οργανώσεων. Έχουμε γράψει πολλά άρθρα πάνω σε αυτό σε προηγούμενα τεύχη του περιοδικού.

β). Οργάνωση της αθλιότητας που δημιουργεί το σύστημα σε μια μερίδα της νεολαίας. Οργάνωση δηλαδή της οργής, του μίσους και της εγκληματικότητας που τρέφει η καπιταλιστική βαρβαρότητα και τα στέφει εναντίον της κοινωνίας και των κινημάτων με τη μορφή των κουκουλοφόρων και των ποδοσφαιρικών στρατών. Μια μορφή δηλαδή τρομοκρατίας που διαχέεται στο σύνολο της κοινωνίας, πατώντας πάνω στη διογκούμενη αθλιότητα και το μίσος που δημιουργεί, σε τμήματα της νεολαίας, η καπιταλιστική βαρβαρότητα και σήψη.

γ). Οι εμπρησμοί: Η τρομοκρατική προβοκάτσια του Νέρωνα.
Οι εμπρησμοί είναι μια εφιαλτική και καταστροφική μορφή της τρομοκρατικής καπιταλιστικής βαρβαρότητας που αποσκοπεί:

ΠΡΩΤΟΝ. Στη γενική ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ τρομοκράτηση της κοινωνίας. Ο τρόμος ( που αναδύεται απ’ όλες οι τρομοκρατικές ποικιλίες της ιμπεριαλιστικής αποσύνθεσης ) είναι ένα ιδεώδες μέσο για την άσκηση εξουσίας. Και ακόμα: Ένα μέσον ακρωτηριασμού της σκέψης και κατάπτωσης του ανθρώπου που οδηγεί όχι μόνο σε ψυχώσεις παραλογισμού, αλλά και στην ανταλλαγή του τρόμου με την υποταγή, στην παθητικότητα του θύματος. Αυτόν τον τρόμο εμπορεύονται και τα κόμματα, πλασάροντας στην εκλογική αγορά τόνους δημαγωγικής ανοησίας και πολιτικής απάτης.

ΔΕΥΤΕΡΟΝ. Στην πολιτική τρομοκράτηση και την επιβολή κυβερνητικών λύσεων μέσω των εφιαλτικών αυτών εκβιασμών.

ΤΡΙΤΟΝ: στην καταστροφή των υλικών προϋποθέσεων της γεωργίας, της κτηνοτροφίας, του τουρισμού κ.λπ. Μια μεγάλη δύναμη αντίστασης, στον οδοστρωτήρα της παγκοσμιοποίησης, είναι τα νοικοκυριά που «εμμένουν» στην καλλιέργεια γεωργικών αγαθών και κτηνοτροφικών προϊόντων. Η Νέα Τάξη θέλει τον έλεγχο των πάντων, μέσω της καταστροφής κάθε γεωργικής και κτηνοτροφικής αυτονομίας. Θέλει τον ελληνικό λαό να μην καλλιεργεί ούτε ένα περιβόλι, να μην έχει ούτε μια κατσίκα και να είναι πλήρως εξαρτημένος από τις βιομηχανίες των μεταλλαγμένων προϊόντων…

ΤΕΤΑΡΤΟΝ. Στην «εκκαθάριση» μεγάλων εκτάσεων που αύριο θα ξεφυτρώσουν υπερεθνικά συγκροτήματα ποικίλων ειδών. Ίσως η Πάρνηθα να γίνει ένα διεθνές κέντρο των Καζίνο. Το υπερεθνικό κεφάλαιο των καζινάδων είναι από τα πλέον μοχθηρά και επιθετικά.(Σημ. Ρεσάλτο: Τα αιολικά πάρκα ήταν τότε στα σπάργανα). Οι μεγάλοι πολιτικοί υπηρέτες αυτού του κεφαλαίου ήταν το «εκσυγχρονιστικό κράτος» του Σημίτη και των επιγόνων του…

ΠΕΜΠΤΟΝ. Στην καταστροφή εγχώριων εμπορικών δομών. Το κάψιμο στο παρελθόν ελληνικών εμπορικών καταστημάτων («Μινιόν», «Δραγώνας». «Κατράντζος» κ.α.) και η διείσδυση-εισβολή γιγάντιων πολυεθνικών πολυκαταστημάτων.

Οι τωρινοί εμπρησμοί έξω από όλα αυτά, πρέπει να αποσκοπούν και στον εκβιασμό της κυβέρνησης (Σημ. Ρεσάλτο:Τότε Καραμανλή). Μετά τις συμφωνίες με τον Πούτιν ξέσπασαν σε όλη την Επικράτεια. Και έχουμε άμεσα μπροστά μας εθνικά θέματα υψίστης σημασίας (Σκοπιανό, Κύπρος κ.λπ.) που θα προκαλέσουν μεγάλες εντάσεις στο κυβερνητικό οικοδόμημα).

Πίσω από κάθε μεγάλο εμπρησμό υπάρχει και ένας πολιτικός εκβιασμός. Πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, π.χ., όταν ήταν να υπογραφούν οι Συνθήκες κατοχής της Ελλάδας από τις ξένες μυστικές υπηρεσίες, είχαν ξεσπάσει εμπρησμοί. Όταν τα δώσαμε όλα, σταμάτησαν μετά δια μαγείας…

Αν μελετήσει κανείς συγκεκριμένα κάθε μεγάλο εμπρησμό θα διαπιστώσει ότι στόχευε στην επιβολή πολιτικών λύσεων που προωθούσαν νέα πολιτικά δεινά στον ελληνικό λαό.

Ο ελληνικός λαός δεν μπορεί να περιμένει τίποτα από τους δυνάστες του, τους πολιτικούς και κρατικούς υπαλλήλους της πλανητικής εξουσίας. Είναι οι ίδιοι που τον καταστρέφουν. Πρέπει να απελευθερωθεί από τον τρόμο, συνακόλουθα από την παθητικότητα του θύματος και να πάρει τα πράγματα στους ώμους του. Δηλαδή να γίνει το συνειδητό υποκείμενο της ιστορίας.

Πρέπει να αρχίσει να δημιουργεί Συνδέσμους Αντίστασης και Περιφρούρησης σε όλους τους τομείς της κοινωνικής ζωής. Πολιτοφυλακές αγωνιστικής διαφύλαξης και περιφρούρησης της Ελλάδας, των κοινωνικών, εθνικών και ιστορικών κατακτήσεων του λαού μας…

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP