Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021

Η πανδημία των... εμβολιασμένων

 


 

Του

  Πέτρου Μαγγανιάρη 

 

Βασικό χαρακτηριστικό του τρόπου που κυβέρνηση – ειδικοί και ΜΜΕ χειρίζονται την πανδημία είναι η σχεδόν μηδενική δημοσιοποίηση στοιχείων, ειδικά όσον αφορά την ασφάλεια και αποτελεσματικότητα των εμβολίων.

 

 

Με πάνω από 6,5 εκατομμύρια Έλληνες εμβολιασμένους ελάχιστα δεδομένα έχουν δοθεί για το πώς κατανέμονται κρούσματα, νοσήσεις και θάνατοι μεταξύ εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων  πολιτών, στοιχεία που φυσικά διαθέτουν ειδικοί και κυβέρνηση, αλλά μόνο επιλεκτικά δημοσιοποιούνται.

 

 

Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνεται η εργαλειοποίηση της πανδημίας με στόχο την διασπορά και αναπαραγωγή του φόβου και του διχασμού στο εσωτερικό της ελληνικής κοινωνίας. 

 

Η τεχνητή αντίθεση, εμβολιασμένων- ανεμβολίαστων, προωθείται σταθερά από την κυβέρνηση με την αγαστή συνεργασία "ειδικών" και ΜΜΕ και την εκκωφαντική σιωπή ή και πλειοδοσία σύσσωμης της κοινοβουλευτικής αντιπολίτευσης.

 

 

Οι υπαρκτές κοινωνικές και πολιτικές αντιθέσεις συσκοτίζονται, τα συνταγματικά δικαιώματα και οι ατομικές ελευθερίες των πολιτών  καταπατούνται,η υποτέλεια της χώρας βαθαίνει, ένα αυταρχικό καθεστώς αυθαιρεσίας και αντιδημοκρατικής εκτροπής εμπεδώνεται.

 

 

Τον τελευταίο μήνα για την εξυπηρέτηση των παραπάνω επιδιώξεων, εφευρέθηκε ένα καινούριο σλόγκαν:

 

 

Η ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΤΩΝ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩΝ!!!Για ότι αρνητικό συμβαίνει στη χώρα φταίει  η ανεύθυνη μειοψηφία του 30%των πολιτών που αρνούνται να αντιστοιχηθούν με το σωτήριο  υγειονομικό πρόταγμα.

 

 

Όλοι σχεδόν, οι νοσούντες, διασωληνωμένοι και θανόντες του τελευταίου μήνα, προέρχονται από αυτό το 30%.

 

 

Στο πυρ το εξώτερον λοιπόν. 

 

Έχουν έτσι όμως τα πράγματα;

 

 

Στις 20/10/21 ο εξαφανισμένος  για καιρό Σωτήρης Τσιόδρας παρουσίασε τα αποτελέσματα μελέτης, σύμφωνα με τα δεδομένα της οποίας  τα εμβόλια εμφανίζουν εξαιρετική αποτελεσματικότητα….

 

 

Το σχετικό link:Τα ποσοστά προστασίας ανά εμβόλιο – Η παρουσίαση Τσιόδρα | Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

 

 

Μεταξύ άλλων έδωσε λοιπόν και στοιχεία για την κατανομή θανάτων μεταξύ εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων μέχρι 11/10/21.

 

 

Έτσι για την περίοδο από 1/1/2021 έως 11/10/2021 είχαμε συνολικά


 

 

 

8572 θανάτους ανεμβολίαστων 

607 θανάτους εμβολιασμένων με 1 δόση και701 θανάτους εμβολιασμένων πλήρως (PFIZER+MODERNA                                      + ASTRA + JOHNSON μονοδοσικό)
Μια παρατήρηση: Το σύνολο θανάτων που προκύπτει από τα παραπάνω στοιχεία δηλ.  9880 με βάση τα ημερήσια δελτία του ΕΟΔΥ δεν αντιστοιχεί με την 11/10/21 αλλά μάλλον με την 27/9/21. Μπορεί η 11/10/21 να είναι η ημέρα δημοσίευσης της μελέτης ή  απλά τα στοιχεία να μαγειρεύονται... Αλλά μικρή σημασία έχει για αυτό που θέλουμε να αναδείξουμε. 

Στις 7/11/21 ο ΕΟΔΥ τώρα, δίνει νέα στοιχεία για την περίοδο από 1/1/2021 έως 7/11/2021: 

770 θανάτους εμβολιασμένων με 1 δόση και


 


1.673 θανάτους εμβολιασμένων πλήρως   (PFIZER +MODERNA                            +ASTRA+JOHNSON μονοδοσικό)


 

    


 

Έχουμε επίσης 9.014 θανάτους ανεμβολίαστων (προκύπτει από το δελτίο ΕΟΔΥ της 7/11/21. Εκεί ανακοινώνονται 16.295 νεκροί από την αρχή της πανδημίας. Αφαιρώντας τους 4.838 νεκρούς του 2020 έχουμε 16.295-4.838=11.457. Αφαιρώντας τους θανάτους εμβολιασμένων 11.457-770-1.673= 9.014) 

Τα στοιχεία αυτά δημοσιεύτηκαν  στον ελληνικό ιστότοπο της Huffington Post στις 11/11/2021 

Το σχετικό λινκ : Σύγκριση ανά εμβόλιο: Τι δείχνουν τα κρούσματα και οι θάνατοι μετά την α' ή β' δόση 

Τα παραπάνω νούμερα μπήκαν σε ένα πίνακα για να είναι πιο εύκολη η κατανόηση. 

Στην τρίτη στήλη έγινε υπολογισμός των διαφορών ανά κατηγορία (ανεμβολίαστοι, εμβολιασμένοι με 1 δόση, πλήρως εμβολιασμένοι) ανάμεσα στις 2 περιόδους  1/1/21 έως 27/10/21 και 1/1/21 έως 7/11/21. 

Έτσι η τρίτη στήλη απεικονίζει την κατανομή θανάτων ανά κατηγορία για την περίοδο 28/9/21 έως 7/11/21. 

Τι εκπληκτικό προκύπτει λοιπόν από επίσημα στοιχεία; 

Την περίοδο από 28/9/21 έως 7/11/21 δηλαδή τον τελευταίο 1 μήνα και κάτι είχαμε: 

 

  

·        442 θανάτους ανεμβολίαστων 

·        163 θανάτους  εμβολιασμένων με 1 δόση και


 


·  972 θανάτους  εμβολιασμένων πλήρως (PFIZER+MODERNA

                                                                  +ASTRA+JOHNSON μονοδοσικό)

 

             

                                                              

·        1.577 θανάτους συνολικά 

Ναι καλά διαβάζετε… 

Τις τελευταίες 40 ήμερες λοιπόν, που είχαμε, σύμφωνα με την επίσημη εκδοχή, την... ''πανδημία των ανεμβολίαστων'',  σε σύνολο 1.577 θανάτων, το 61,63%  ΗΤΑΝ ΠΛΗΡΩΣ  ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ!!!! 

Και μόλις το 28,03% ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ !! 

Τα ανωτέρω δε ποσοστά θνητότητας ταυτίζονται εντέλει με τα ποσοστά εμβολιασμού. Δηλαδή μια τρύπα στο νερό. 

Αυτά  και περισσότερα στοιχεία προφανώς γνωρίζει και η πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών κα Μαρία Θεοδωρίδου που στις 15/11/21 στην επίσημη  ενημέρωση των διαπιστευμένων συντακτών δήλωνε: "Η εμφάνιση και ραγδαία επέκταση της μετάλλαξης Δέλτα μείωσε το αρχικό κλίμα του ενθουσιασμού. Η αρχική αισιόδοξη άποψη, ότι τα εμβόλια θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε σημαντική μείωση και εξαφάνιση του ιού και να μειωθεί η διασπορά, δεν έγινε". 

Είναι φανερό πως το όποιο όφελος προστασίας προκύπτει από τον εμβολιασμό αντισταθμίζεται από την αυξημένη κινητικότητα των εμβολιασμένων σε σχέση με τους ανεμβολίαστους αφού με τα μέτρα της κυβέρνησης οι μεν πρώτοι κινούνται ελεύθερα και χωρίς ελέγχους οι δε δεύτεροι πρακτικά είναι σε καθεστώς lockdown 

.

Η κατάσταση δε θα χειροτερεύει καθώς προχωράμε προς το χειμώνα και επιπλέον είναι κοινώς ομολογημένο πως ο ούτως ή άλλως μειωμένος λόγω παραλλαγής ΔΕΛΤΑ βαθμός προστασίας των εμβολίων μειώνεται περαιτέρω ή και εξαφανίζεται προϊόντος  του χρόνου. 

Με βάση τα παραπάνω  προκύπτουν εγκληματικές ευθύνες των υπευθύνων, κυβέρνησης και επιτροπής επιστημόνων και εγείρονται αμείλικτα ερωτήματα για τον τρόπο διαχείρισης της πανδημίας και τις στοχεύσεις που υποκρύπτονται. 

·   Πως γίνεται την ίδια περίοδο που οι πλήρως εμβολιασμένοι αποτελούν το 61,63% των συνολικών θανάτων της εξεταζόμενης περιόδου, ταυτόχρονα το ποσοστό τους στις ΜΕΘ να κυμαίνεται, σύμφωνα με τις ημερήσιες ανακοινώσεις του ΕΟΔΥ, μεταξύ 15-17%; 

·         Γιατί αποκρύπτονται ή αλλοιώνονται τα βασικά στοιχεία παρακολούθησης των κρίσιμων δεικτών της πανδημίας, την ίδια στιγμή που στους εμβολιασμένους πολίτες καλλιεργείται μια επίπλαστη και δυνητικά θανατηφόρα εντύπωση πως το εμβόλιο τους παρέχει σχεδόν πλήρη προστασία. 

·        Γιατί οι δημόσιοι φορείς εκπροσώπησης, πολιτικά κόμματα, συνδικαλισμός δεν απαιτούν απόλυτη διαφάνεια, δημοκρατικές διαδικασίες, ελεύθερη αντιπαράθεση επιστημονικών απόψεων για τον τρόπο διαχείρισης της πανδημίας; 

Είναι φανερό πως ο τρόπος που η κυβέρνηση έχει επιλέξει να διαχειρίζεται την πανδημία είναι εξόχως πολιτικός και ουδόλως με υγειονομικά κριτήρια. 

Μοιραία και  στο στενό πεδίο της υγειονομικής διαχείρισης  της κρίσης τα αποτελέσματα είναι τραγικά.Το δημόσιο σύστημα υγείας έχει καταρρεύσει και οι θάνατοι Ελλήνων από όλες τις αιτίες πλην COVID το τελευταίο 7μηνο έχουν εκτοξευτεί. 

Οι Έλληνες πολίτες δεν έχουν κανένα λόγο να πέφτουν στην παγίδα της τεχνητής πόλωσης  που προωθεί η κυβέρνηση και να χωρίζονται σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους. 

Το εύλογο ζητούμενο της ελληνικής κοινωνίας για υγειονομική ασφάλεια μόνο στα πλαίσια μιας διαφανούς και ανοιχτής δημοκρατικής κοινωνίας  μπορεί να επιτευχθεί. Την δημοκρατική εκτροπή που μοιραία οδηγεί και σε καταβαράθρωση του βιοτικού μας επιπέδου, μόνο ένας αγωνιστικός και ενωμένος λαός μπορεί να αποτρέψει. Άλλως το μέλλον μας προοιονίζεται εξόχως δυστοπικό.

 
 

 

 

ΠΗΓΗ 


  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP