Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022

Το ΝΑΤΟ έχει δίκιο που προκαλεί τη Ρωσία για 30 χρόνια και χρησιμοποιεί τα ουκρανικά τάγματα των Ναζί!

 


Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας


  

 

  Όταν σ' ένα Έθνος, μία Πατρίδα υψώνονται κι ανεμίζουν δύο σημαίες,
μία από αυτές τις δύο είναι...

προορισμένη να εξαφανιστεί!

 
 

Μια ματιά στον παραπάνω χάρτη μας διαβεβαιώνει και πιστοποιεί πως η Ρωσία έχει εγκατασταθεί επακριβώς ανάμεσα στις βάσεις του ΝΑΤΟ!

  

Μπορούμε να το διανοηθούμε; Αυτοί οι κακοί αντιδημοκράτες Ρώσοι -γνήσιοι συνεχιστές του κακού κομουνισμού της ΕΣΣΔ, για τη "δημοκρατική" δύση-, επέλεξαν να είναι η χώρα τους περικυκλωμένη από τις στρατιωτικές και πολιτικές-οικονομικές (εμπάργκο, κυρώσεις εκδημοκρατισμού της Ρωσίας από την "πολιτισμένη" Ευρωπαϊκή Ένωση) του μεγάλου υπερασπιστή της δημοκρατίας στον "ελεύθερο κόσμο", το δημοκρατικό ΝΑΤΟ!

  

Ήταν ο Πούτιν που έκανε αυτό το έγκλημα! Ο δικτάτορας Πούτιν επέλεξε να εγκατασταθεί η πατρίδα του ανάμεσα στις Νατοϊκές βάσεις! Μια ακόμη συνωμοσία εναντίον των ΗΠΑ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τους υπερασπιστές της παγκόσμιας "δημοκρατίας", που έφεραν στην ανθρωπότητα την ειρήνη, την αποφυγή δικτατορικών καθεστώτων, εισβολών και βομβαρδισμών κρατών, την αγάπη και τη δημοκρατική μνήμη σ' ολόκληρο τον κόσμο.

Γι' αυτό αποτελεί καθήκον και στο ελληνόφωνο πολιτικό σύστημα, των υπαλλήλων τραπεζιτών να συσπειρωθούμε στο πλευρό της Ευρωπαϊκής Ένωσης, υπό τη σημαία με τα 12 κίτρινα αστέρια σε μπλε φόντο, που συμβολίζουν τα ιδανικά της δημοκρατίας, της ενότητας, της αλληλεγγύης, της αρμονίας και της ειρήνης ανάμεσα στους λαούς. Έτσι θα συνεισφέρουμε και στην προσπάθεια της δημοκρατικής Τουρκίας και του Ισραήλ να στηρίζουν τη μαριονέτα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το νεοναζιστικό καθεστώς που εγκαθίδρυσαν με πραξικόπημα στην Ουκρανία.

  
 


  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP