Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2022

Μια πολεμική υστερία... η Δύση προσπαθεί να κατασκευάσει μια εισβολή των Ρώσων...


 Της 

 

 

 Ιωάννας Υψηλάντη 

 

 

Μια πολεμική υστερία βρίσκεται σε εξέλιξη, στην Ουκρανία, καθώς η Δύση προσπαθεί να... κατασκευάσει μια εισβολή των Ρώσων, στην χώρα, στις 16 του μήνα, σύμφωνα με "έγκυρες πληροφορίες" της CIA.
Διπλωματικές αντιπροσωπείες και πολίτες από τις ΗΠΑ, την Ευρώπη, τον Καναδά και την Αυστραλία έχουν κληθεί να εγκαταλείψουν την χώρα, ενόψει της "επίθεσης".
Ο εναέριος χώρος της Ουκρανίας έχει κλείσει, από χθες, για τις επιβατικές πτήσεις.
Οικονομικοί ολιγάρχες και πολιτικοί παράγοντες του καθεστώτος εγκαταλείπουν με πτήσεις τσάρτερ και ιδιωτικά αεροπλάνα την χώρα, προς Γερμανία, Κύπρο, Πράγα, Λονδίνο κ.α. Μόνο, χθες, πραγματοποιήθηκαν 20 τέτοιες πτήσεις. (Τα ποντίκια φεύγουν πρώτα, από το βυθιζόμενο πλοίο. Το ματαξαναλέω!)


Επενδυτές αποσύρουν τις επενδύσεις τους,  εν μέσω πανικού. Αποσύρθηκαν, συνολικά, 12,5 δισεκατομμύρια δολάρια, ενώ η σταθεροποίηση του εθνικού νομίσματος από τα κρατικά αποθέματα είναι πολύ ακριβή για την Ουκρανία.
Ο ίδιος ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Ζελένσκι, βλέποντας την καταστροφή, στην οποία οδηγείται η χώρα του, εκλιπαρεί για μία επίσκεψη του Μπάιντεν, στην χώρα, "εδώ και τώρα" για να εισπράξει ένα μεγάλο "όχι", από τις ΗΠΑ. "Ο Πρόεδρος ξεκουράζεται στο σπίτι του, στο Ντελαγουέρ", ήταν η απάντηση του Λευκού Οίκου.
Χθες, ο πρέσβης της Ουκρανίας στο Λονδίνο αναφέρθηκε, σε μία λύση, για την αποφυγή της υποτιθέμενης σύγκρουσης. Στην άρνηση της χώρας του να γίνει μέλος του ΝΑΤΟ και οι Βρετανοί δέχθηκαν, χωρίς αντιρρήσεις αυτήν την επιλογή. Εφόσον και εάν, βεβαίως.
Όλα αυτά περιγράφουν μία υποτιθέμενη κατάσταση ενός ακήρυχτου πολέμου, που εντάσσεται μόνο στα σχέδια του Λευκού Οίκου, καθώς η δημοτικότητα του Μπάιντεν έχει πέσει, από το 60%, στο 36%, ενώ 38 βουλευτές, από τους 434, καθώς και ο πρώην γενικός γιατρός του Λευκού Οίκου ζήτησαν, από τον Πρόεδρο να περάσει από τεστ ευφυίας, για να διαπιστωθεί, αν υποφέρει από "γεροντική παραφροσύνη".
Σίγουρα κάτι δεν πάει καλά με τον Μπάιντεν, αλλά ο λόγος είναι διαφορετικός.
-Ο πληθωρισμός στις ΗΠΑ (7,5%), ο μεγαλύτερος εδώ και 40 χρόνια, τραβάει τους Δημοκρατικούς στον πάτο και τους απειλεί με ήττα, στις ενδιάμεσες εκλογές του φθινοπώρου, για το Κογκρέσο και το Κοινοβούλιο.
-Η άτακτη αποχώρηση από το Αφγανιστάν και η αποκατάσταση στην εξουσία των Ταλιμπάν έχει προσβάλλει τους Αμερικανούς.
-Η σύγκρουση για τους εξοπλισμούς με την Γαλλία θορύβησε την ΕΕ.
-Τέλος ο ανοιχτός αμοιβαίος ανταγωνισμός με την Κίνα ζημιώνει τις ΗΠΑ.
Όλα αυτά κάνουν επιτακτική την ανάγκη μιας νίκης  του Προέδρου.
Και αυτή θα είναι η επινόηση της Ουάσιγκτον να καταγράψει την "αποτροπή πολέμου", ως πλεονέκτημα του Μπάιντεν, αφού δεν υπάρχουν άλλες επιτυχίες και ο πληθωρισμός δεν πρόκειται να τα παρατήσει.
Αγάπη μόνο, μέρα που είναι!

 

 

 

ΠΗΓΗ 

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP