Σάββατο 12 Μαρτίου 2022

O Γκενάντι Ζιουγκάνοφ (ΚΚΡωσίας)... "καλεί" Κουτσούμπα (ΚΚΕ)... τον "αντιιμπεριαλιστή"!

 

  

Του
Νίκου Κλειτσίκα
  


  

  

 

 «Το μίσος των ηλιθίων είναι το σινιάλο ότι δεν λαθεύεις,
δεν έχεις άδικο
»
 

 

  

Βλαντίμιρ Μαγιακόφσκι... 

 


  

  

 

  Ο Γκενάντι Ζιουγκάνοφ, Πρώτος Γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος της Ρωσίας, είναι σαφής για τον "πόλεμο στην Ουκρανία", τον οποίο χαρακτηρίζει ιμπεριαλιστικό ο "ειρηνόφιλος"  Κουτσούμπας (ΚΚΕ), μοναδικός και μοναχικός κομουνιστής ηγέτης στον πλανήτη.  

 

 

  

    


 Γκενάντι Ζιουγκάνοφ: «Έχουν σχεδιάσει να δηλητηριάσουν τον ρωσικό λαό με βιολογικά όπλα... οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν δημιουργήσει 15 βιολογικά εργαστήρια στην Ουκρανία, τα οποία έχουν τοποθετήσει εκεί οι Αμερικανοί σε συμφωνία με τον Ζελένσκι και ολόκληρη τη ναζιστική συμμορία των Μπαντεριστών»!

Πρωτοπόροι οι νεολαίοι του ΚΚΕ, ανακαλύπτουν κι αυτοί τον Ρωσικό Ιμπεριαλιασμό...



Στο βίντεο ο "φίλο-ιμπεριαλιστής" Ρώσος κομμουνιστής ηγέτης Γκενάντι Ζιουγκάνοφ... δίνει τη δική τους "πληρωμένη απάντηση" και στον "κομμουνιστή ίσων αποστάσεων" Κουτσούμπα που ανακάλυψε "Ρωσικό ιμπεριαλισμό":
  

 

        

«Η εξουσία στην Ουκρανία έπεσε στα χέρια της νεοναζιστικής συμμορίας, η οποία δεν επιτρέπει σε κανέναν να σηκώσει κεφάλι. Όποιος τους εναντιωνόταν διώκονταν, ή τιμωρούνταν, ή και εξοντώνονταν. 

 

   

 

  

Επιπλέον, οι Αμερικανοί ανάγκασαν τον Ζελένσκι να πουλήσει τη γη για να τοποθετήσει δεκαπέντε βιολογικά εργαστήρια κατά μήκος της περιμέτρου των συνόρων μας, όπου δεν υπάρχει ούτε ένας Ουκρανός υπάλληλος, μόνον Αμερικανοί ειδικοί που προετοιμάζουν νέα βακτήρια για να δηλητηριάσουν τη Ρωσία και τον λαό της.
Πέντε (5) από αυτά τα εργαστήρια βρίσκονταν στη Γεωργία και εννέα στο Καζακστάν.
Δεν είναι τυχαίο ότι αυτά τα 15 εργαστήρια στην Ουκρανία καταστράφηκαν κατά τη διάρκεια της πολιτικοστρατιωτικής επιχείρησης
»

Ο Κουτσούμπας μαζί με την Παπαρήγα έξω από τη Ρωσική πρεσβεία, εναντίον και του Ρωσικού ιμπεριαλισμού, λες και δεν διαβάζουν, δεν βλέπουν, δεν ακούνε και κυρίως φτύνουν τους κομμουνιστές και τα κομμουνιστικά κόμματα που δεν εναρμονίζονται με τις επιταγές του υπερεθνικού κεφαλαίου. Όλα τα ΜΜΕ κι οι κάμερες στραμμένες στους "γενναίους κομμουνιστές" που μιλούν για ρώσικο ιμπεριαλισμό, μαζί με τον Κούλη, τον Αλέξη και Cia... Περισσότερα: ΕΔΩ

Ο Κουτσούμπας... ακούει, βλέπει, διαβάζει; Τι συμβαίνει στο ΚΚΕ;  «Πολιτική Αστρομυωπία»... που οδηγεί σ' εκείνο τον θαυμασμό για την Περεστρόικα του Γκορμπατσώφ, ή αυτό το "κάτι" που το οδήγησε στην αγκαλιά του μαζικού εμβολιασμού, τον διχασμό του λαού, τα μέτρα απαρτχάιντ των πολυεθνικών Big Pharma;

Ο Γκενάντι Ζιουγκάνοφ: «Θέτουμε σ' όλους μια απλή ερώτηση: γιατί έμεινες σιωπηλός για 8 χρόνια όταν οι κατοικημένες περιοχές του Ντονμπάς βομβαρδίζονταν σχεδόν κάθε μέρα. Όταν άμαχοι πέθαιναν κάθε μέρα. Δεν έχει ειπωθεί ούτε μια λέξη συμπαράστασης προς τις οικογένειες και τους φίλους χιλιάδων σκοτωμένων και ακρωτηριασμένων;
Είστε σιωπηλοί όλα αυτά τα χρόνια.
Επομένως, έχουμε σοβαρές αμφιβολίες για την ειλικρίνεια των νέων "ειρηνόφιλων"
»
  Ο Γκενάντι Ζιουγκάνοφ για τη διπλοπροσωπία και την υποκρισία των λεγόμενων «ειρηνευτών»!

«Να λες την αλήθεια,
να καταλήγεις μαζί στην αλήθεια,
είναι πράξη κομμουνιστική κι επαναστατική»
Αντόνιο Γκράμσι, "L'Ordine Nuovo", 21 Ιούνη 1919
 

 

Τώρα κατάλαβες; Όχι; 

  

  


 

  

 Σ' αυτό το "εκσυγχρονισμένο" ΚΚΕ, που τρέχει όπου ανάψουν τα φώτα στις τηλεοπτικές κάμερες κάτι συμβαίνει. Βέβαια μας έχει συνηθίσει προσφάτως με ανάλογες "πολιτικές" στα "€μVόλια" Big Pharma πολλές Δόσεις & κι "υγειονομικά πιστοποιητικά" για εργασία, καθημερινότητα!




 Αναμένοντας τον σ. Κουτσούμπα να κάνει την 4η Δόση, "ενισχυτική της 3ης αναμνηστικής"... όπως διαβεβαιώνουν οι "ειδικοί" με ασυλία κι ακαταδίωκτο...  

  

 


 

 Η παρουσία της Παπαρήγα δίπλα στον Κουτσούμπα, εναντίον του ρώσικου ιμπεριαλισμού δεν είναι συμπτωματική. Όλα δείχνουν πως θέλουν τη ρεβάνς, την επιστροφή στον "ελκυστικό σοσιαλισμό", την περεστρόικα που λάτρεψαν:

«Οι ιδέες της περεστρόικα ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της αναδιοργάνωσης του σοσιαλισμού και συμβάλλουν σημαντικά στην ανάπτυξη της σύγχρονης θεωρίας του σοσιαλισμού, ο σοσιαλισμός δεν ήταν ποτέ πιο ελκυστικός»
Αλέκα Παπαρήγα, Γ. Γραμματέας Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας, "Πράβντα", 25 Ιούνη 1991
 
 

Το Άγαλμα της Πατρίδας που βρίσκεται στο Στάλινγκραντ
αποκεφαλίζει αυτό της ψευδοελευθερίας!

Γκενάντι Ζιουγκάνοφ, Πρώτος Γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος της Ρωσικής Ομοσπονδίας:

«Μπορούν να υπάρχουν μόνο 2 κόσμοι.
Ο ένας είναι αυτός στον οποίο κυριαρχεί η φασιστική κλίκα του Μπαντέρα που καθοδηγούν οι μαριονέτες της δύσης.
Εκεί βασιλεύει η ξέφρενη ρωσοφοβία, η ρωσική γλώσσα είναι απαγορευμένη και ο ρωσόφωνος πληθυσμός διώκεται.
Αλλά υπάρχει κι ένας άλλος κόσμος. Ένας όπου υπάρχει σεβασμός των δικαιωμάτων κι ελευθεριών των ανθρώπων, η δημοκρατία, η φιλία κι η αδελφοσύνη των λαών.
(...) Όταν οι δυτικές μυστικές υπηρεσίες άρχισαν να κυβερνούν την Ουκρανία, όταν το Κίεβο καταλήφθηκε από τους κληρονόμους των Ναζί, έγινε ξεκάθαρο ότι ήταν αδύνατο για οποιοδήποτε κανονικό άνθρωπο να το αντέξει!
»

✔ Ο Πούτιν είναι δικτάτορας και μισεί τη Δημοκρατία! «Post verba verbera»!


 ΠΗΓΗ

 

  

 

 

 

  

 

 



  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP