Παρασκευή 25 Μαρτίου 2022

Ανάβουμε ΟΛΑ τα φώτα για μια ώρα το Σάββατο! "Ώρα της Γης" 2022...

 

Σχολιάζει  ο

 

 


 

 «Μία από τις οδηγίες της ιδεολογικής "εκστρατείας"
που συνοδεύει τα ευρωπαϊκά σχέδια υποδούλωσης,
είναι η επίθεση στην...

αρχή της Εθνικής Κυριαρχίας.
Η έκκληση να εγκαταλείψουμε τα κυριαρχικά δικαιώματα των λαών
και αντιπαραβάλλουν την ιδέα μιας "παγκόσμιας διακυβέρνησης"
»
Andrej Ždanov
 (Андрей Жданов)
Από την Εισήγηση του ήρωα της μάχης του Στάλινγκραντ, Μπολσεβίκου ιδεολογικού καθοδηγητή,
στη Διάσκεψη Ενημέρωσης εννέα Κομμουνιστικών Κομμάτων
(Μόσχα Σεπτέμβρης 1947)

 

 


Αύριο, Σάββατο 26 Μάρτη 2022, από τις 8:30 μ.μ. έως τις 9:30 μ.μ. μας ετοιμάζουν για ακόμη μία φορά την επαναλαμβανόμενη μεγάλη απάτη της "Ώρας της Γης". Μας καλεί η Μη Κυβερνητική Οργάνωση "Παγκόσμιο Ταμείο για τη Φύση" (World Wide Fund for Nature ή World Wildlife Fund - WWF), η διαφημιστική εταιρεία Leo Burnett και οι κυβερνήσεις των πολυεθνικών μαζί με τους πολιτικούς όλων των κομμάτων με "αριστερό" ή δεξιό πρόθεμα. και κανένας δεν ντρέπεται... Θα μας πηγαίνουν έτσι ώστε να αποδεχτούμε πως είμαστε "συνομωσιολόγοι"!
Μια "απάντηση" στην "Ώρα του Μαλάκα", θα ήταν ν' ανάψουμε ΟΛΑ τα φώτα στα σπίτια μας, όλες τις ηλεκτρικές συσκευές, να διαδηλώσουμε μ’ αυτό τον τρόπο εναντίον της βλακείας, εναντίον της μαζικής ψυχολογικής τρομοκρατίας που θέλουν να μας επιβάλουν, αλλά η "ενέργεια" κοστίζει στο κερδοσκοπικό χρηματοπιστωτικό σύστημα του καπιταλισμού κι αρκεί μια ματιά στους λογαριασμούς της ιδιωτικής εταιρίας ΔΕΗ. Τη ΔΕΗ που οικοδομήθηκε με ιδρώτα και αίμα προγόνων μας, παππούδων, πατεράδων... και ξεπούλησαν "αριστερές" και δεξιές κυβερνήσεις, αφού το ζητάει η "Ενωμένη Ευρώπη", οι τραπεζίτες του 4ου Ράιχ!

Αρνούμαστε την υποκρισία αυτών που κερδοσκοπούν εξαθλιώνοντας λαούς, ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ στις πολιτικές που μας θέλουν υπηκόους των τραπεζών, των ΜΜΕ και των πολιτικών τους, είμαστε ενεργοί πολίτες κι όχι κοπάδι!

 

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP