Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Κόμμα Καμμένου: Φθινοπωρινό τοπίο…


Συνεχίζει να φυλλορροεί το κόμμα του Καμμένου. Μέρα με την ημέρα όλο και περισσότεροι αντιλαμβάνονται την «αντιμνημονιακή» αυτή «φόλα».
35 μέλη και στελέχη του κόμματος με επιστολή παραίτησης καταγγέλλουν το «αρχηγοκεντρικό και προσωποπαγές κόμμα», την «παλαιοκομματική νοοτροπία και πρακτική», καθώς και τις «κούφιες εξαγγελίες», περί «κινηματικού χαρακτήρα»…


Απορία: Αλήθεια χρειάστηκε τόσος καιρός για να αντιληφτούν ότι το κόμμα αυτό ήταν μια καθεστωτική ξόβεργα;

Επισημαίναμε από την πρώτη μέρα της ίδρυσής του:

«Δεν χρειάζεται κανείς να διαθέτει βαθιές θεωρητικές, ιστορικές και πολιτικές γνώσεις, αρκεί να βγάλει τις τσίμπλες από τα μάτια, για να αντιληφθεί ότι το κόμμα των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» (πάντα οι πλέον εξαρτημένοι δηλώνουν «ανεξάρτητοι») ΑΠΟΤΕΛΕΙ μια ξόβεργα της οικονομικής εξουσίας, δορυφορική της ΝΔ… Μια ξόβεργα για να παγιδεύσει την απελπισία και την οργή των νεοδημοκρατών ψηφοφόρων κατά πρώτο λόγο, καθώς και του ΛΑ.Ο.Σ που καταρρέει και αυτό…».
Ολόκληρο το άρθρο ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=6371


Βεβαίως το να παίρνεις χαμπάρι μια πολιτική ΑΠΑΤΗ, έστω και καθυστερημένα, κάτι είναι και αυτό…


Πάντως, στην επιστολή τους οι 35 θίγουν αρκετά σωστά πράγματα. Την επιστολή και τις υπογραφές των αποχωρησάντων διαβάστε τα ΕΔΩ:
 http://egersis2.blogspot.gr/2013/10/35.html

 
Φαίνεται, όμως, ότι πλησιάζει και η βαρυχειμωνιά. Ο ίδιος ο Καμμένος ετοιμάζεται για μαζικές «εκκαθαρίσεις» στο εσωτερικό των Ανεξάρτητων Ελλήνων, σύμφωνα με το παρακάτω ρεπορτάζ εξωραϊσμού του αρχηγού:
http://www.zougla.gr/politiki/article/o-kamenos-ka8arizi-tis-akrodeksies-pronimfes-802957

Μάλλον οι «στασιαστές» θα είναι πολλοί και είναι της μόδας να γίνονται «εξαρθρώσεις» στο όνομα της «ακροδεξιάς απειλής»: Οι ακροδεξιοί καρατομούν ακροδεξιούς!!!

Όπως, όμως και να είναι, ένα είναι σίγουρο: Η «αντιμνημονιακή» φόλα του Καμμένου έχει χάσει τη γεύση της.

Κλείνοντας να θυμίσουμε ένα παλιό μας κείμενο:
Η «φόλα» Καμμένου και τα «βαποράκια» της…
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=6407


Μεταξύ άλλων επισημαίναμε:

«Όπως κάθε φόλα, έτσι και καθεστωτικές «αντιμνημονιακές» φόλες, γαρνίρονται με «γεύσεις» ελκυστικές και ναρκωτικές, με παραισθησιογόνα γενικολογιών, συχνά ασυνάρτητων, με ηχηρές και πομπώδεις φράσεις, με ποικίλα πυροτεχνήματα και με θεατρικές πόζες, ανάλογα με την περίσταση…
Ο Καμμένος τα διαθέτει αυτά τα «προσόντα» (τα κενά δοχεία πάντα θορυβούν) σε μεγάλο βαθμό και στις κακόγουστες φόρμες της ακροδεξιάς δημαγωγίας...».


Σήμερα ο Καμμένος, μάλλον, χάνει και αυτά τα «προσόντα». Τον πήρανε χαμπάρι και οι δικοί του…

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP