Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Ζυμώνουν …το γύψο!


Αυτή η κυβέρνηση, όπως έχουμε αναλύσει κουραστικά, εντοιχίζει, συστηματικά και μεθοδικά, την ελληνική κοινωνία και το λαό της, στις ορειχάλκινες πλάκες του τάφου…
Ένα καθεστώς υπό κατάρρευση και σάπιο μέχρι το μεδούλι πολλαπλασιάζει τα σιδερένια στεφάνι για να συγκρατήσει την πτώση του…

Οι επιστρατεύσεις των απεργιών, το στρατιωτικό καθεστώς στις Σκουριές, καθώς και η ποινικοποίηση κάθε αγώνα εναντίον της ΕΕ, των μαφιών του χρήματος, αλλά και εναντίον της, αποτελούν κραυγαλέα σημάδια του κυβερνητικού ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΥ: Τα χαλύβδινα λέπια του φασισμού της…


ΤΩΡΑ αρχίζει να ενορχηστρώνεται και να εντατικοποιείται η ιδεολογική πλύση (ζύμωση) του ΟΛΙΚΟΥ γύψου. Βγαίνουν από τη ναφθαλίνη ΟΛΑ τα εμφυλιοπολεμικά κόπρανα των φασιστικών ιδεολογιών.

Κόπρανα χυδαίας αντικομουνιστικής υστερίας με ένα και μόνο στόχο: Να ενοχοποιήσουν τα αγωνιστικά κινήματα, να τα συκοφαντήσουν πριν ξεσπάσουν σαν καταιγίδα, και να θέσουν και αυτήν την ενσωματωμένη «αριστερά» στο εδώλιο, εξαναγκάζοντάς την έτσι να προβαίνει σε διαρκείς δηλώσεις «νομιμοφροσύνης» στο κατοχικό καθεστώς…

Ενδεικτικά είναι τα κείμενα των ιερατείων και «πορνών» του καθεστώτος γύρω από το φασισμό του 3ου Ράιχ. Κείμενα που ταυτίζουν αυτόν το φασισμό με τη Σοβιετική Ένωση.

Διαβάστε ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=31752#31752


Αποκαλυπτικό είναι επίσης και το γεγονός της σύλληψης μελών της ΚΝΕ που μοίραζαν φυλλάδια με φωτογραφία του Άρη Βελουχιώτη.
ΕΔΩ:

http://www.ertopen.com/eidiseis/item/7951-prosagwges-prin-apo-th-mathhtikh-parelash-ston-pyrgo-hleias#.UnH2OlMqmSr

Το πιο χαρακτηριστικό, όμως, δείγμα αυτής της φασιστικής ζύμωσης και εντατικοποίησης της αντικομουνιστικής υστερίας είναι τα εμφυλιοπολεμικά κηρύγματα των απολογητών του καθεστώτος που κατακλύζουν τον Τύπο.

Ο Γιανναράς π.χ. (ο «φιλόσοφος» του Αλαφούζου), κηρύσσει με δικτατορική σαφήνεια και αυθάδεια τα εξής:
«Η δημοκρατία δεν επιτρέπει τη δημιουργία κόμματος, τη διεκδίκηση της εξουσίας από πολίτες που πίστη τους και όραμά τους είναι η κατάλυση της δημοκρατίας, η δικτατορία του προλεταριάτου»!!!


Όταν πλέον ΑΝΟΙΚΤΑ γράφονται τέτοια εμφυλιοπολεμικά κείμενα αντικομουνιστικής χυδαιότητας και υστερίας τα πράγματα μιλούν μόνα τους.

Καταγράφουν ολοκάθαρα
ότι βρισκόμαστε μπροστά σε μια θηριώδη επέλαση του ΦΑΣΙΣΜΟΥ των μαφιόζων του χρήματος, των ληστών και δημίων της ανθρωπότητας και της Ελλάδας ιδιαίτερα.

Σε μια θηριώδη επέλαση του 4ου Ράιχ και των δωσίλογων διαχειριστών του…

Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ είναι ΕΔΩ και οι επιδοτούμενοι του «αντιφασισμού» τον αναζητούν στον Άγιο Παντελεήμονα, ακριβώς όπως οι κυβερνητικοί διαχειριστές του ΦΑΣΙΣΜΟΥ «στοχεύουν» τα κλούβια αυγά του παλιού φασισμού για να ξεπλυθούν, αλλά και για να βάλουν στο ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ, σαν «φασισμό», τα επερχόμενα λαϊκά κινήματα και τον ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ!!!!

Ιστορική, τραγική ειρωνεία: Αυτή η «αριστερά» (το δεκανίκι του συστήματος) έστρωσε το δρόμο στο σημερινό εφιάλτη και ΤΩΡΑ στο πρόσωπό της επιχειρείται η ενοχοποίηση και η ποινικοποίηση και της έννοιας: ΑΡΙΣΤΕΡΑ!!!

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP