Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Γύρω-γύρω άκρα και στη μέση ο Πάγκαλος (Εξαιρετικό)!

Λόγια και Σκέψεις

Μετά τις δηλώσεις Σαμαρά για την μεγάλη του αγάπη στην μαμά-πατρίδα, συνεπεία της οποίας δεν επιτρέπει τη βία των άκρων-να επισημάνω πως τα άκρα τα όρισε ο ίδιος -έρχεται ο πολύς Πάγκαλος να εμβαθύνει στη σκέψη του αντωνάκη και να τα ονοματίσει.

Μάλιστα και επειδή είναι πολύ μπροστά σκέφτηκε, κάποια χρόνια μετά να μας υποδείξει τους ενόχους, για τον θάνατο των ανθρώπων στην μαρφίν.
Δεν ξέρω για σας, αλλά πάνω που είχα αποφασίσει να μην ξανα-ασχοληθώ με κανένα πολιτικό όνειδος, εξοργίστηκα. Αι σιχτίρ Πάγκαλε!

Ε όχι δεν θα αφήνουμε αναπάντητη κάθε μπουρδολογία του τυχαίου ανθρωπάκου, που αυγαταίνει τις καταθέσεις του εξυπηρετώντας σκοτεινούς και δόλιους σκοπούς.

Να υπενθυμίσω λοιπόν την χρονική στιγμή που επέλεξε το παρακράτος να "χτυπήσει".

Ήταν η μεγαλειώδης πορεία των Ελλήνων ενάντια στο μνημόνιο, στην ανεργία, στην εξαθλίωση, στις αντισυνταγματικές και αντεργατικές μεθοδεύσεις της Κυβέρνησης.


Αυτή η δολοφονία ανέκοψε την εξέγερση και δεν χρειάζεται πολύς νους για να σκεφτεί κανείς ποιος είναι από πίσω.

Η δολοφονία Φύσσα έρχεται τη στιγμή που ο κόσμος είναι ξανά στο δρόμο, μαζικά διαμαρτυρόμενος για την πολιτική εξόντωσης που επιβάλλει η κυβέρνηση.

Και αρχίζει η χρυσαυγειάδα και ανακαλύπτουν όλοι το αυγό του φιδιού!


Και έρχονται οι συλλήψεις, οι δηλώσεις επί δηλώσεων, οι αναλύσεις των ειδικών, οι ετεροχρονισμένες ειδήσεις και ανακαλύπτονται τα άκρα της ελληνικής πολιτικής σκηνής!

Σιγά αδέλφια μην σκίσετε κανένα καλσόν!

Την ίδια στιγμή περνούν νομοσχέδια και σχέδια κυβερνητικά που οδηγούν στον αφανισμό μας.

Πανεπιστήμια και νοσοκομεία κλείνουν, μαθητές συλλαμβάνονται, οι Έλληνες στοχοποιούνται, η γιαγιά στις Σκουριές είναι η αρχηγός των τρομοκρατών κατοίκων που θέλουν να ζήσουν στην πατρίδα τους, οι άνεργοι και απελπισμένοι που κάνουν πορείες διαμαρτυρίας καταλύουν το Σύνταγμα άρα είναι επικίνδυνοι για την Πατρίδα!

Όλοι όσοι συμμετέχουμε σε πορείες είμαστε άκρα, τρομοκράτες και επικίνδυνοι! Το νου σας λοιπόν γιατί είμαστε όλα όσα λέτε και είμαστε εδώ!


Τι να απαντήσεις σε έναν προδότη πολιτικό που ακόμα και στη δύση της πολιτικής του καριέρας ακολουθεί το δρόμο του σαλιγκαριού, γλείφοντας, σέρνοντας και κερατώνοντας προσπαθεί να φτάσει στην κορφή της ματαιόδοξης πορείας του;

Απαντώ με τα λόγια του Μπελογιάννη "Έτσι αγαπάμε εμείς την Ελλάδα, με την καρδιά μας και με το αίμα μας".
Εσύ μπορείς;


Διαβάστε και ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=7869

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP