Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Φτου σας να μη σας ματιάξω

Από τον σΑτΥρΟπΡόΚο


- Τι κοινό έχουν η Ζαρούλια, ο Κασιδιάρης και τα λάμα; (Δύσκολο. Πολύ δύσκολο. Πώς να το βρείτε;
- Πάντως, αν γινόταν διαγωνισμός φτυσίματος το λάμα δεν είναι σίγουρο ότι θα έπαιρνε την πρώτη θέση!


- Ακόμη και αν πάψουν να είναι Βουλευτές, θα κάνουν λαμπρή καριέρα ως ξεματιάστρες, χρησιμοποιώντας την κλασσική, αλλά πάντα αποτελεσματική, μέθοδο: «φτου να μην σε ματιάξω».

- Πότε η Δικαιοσύνη ήταν ανεξάρτητη; Όταν φυλάκισε τα «παλικάρια» ή όταν τα αποφυλάκισε; Συγνώμη αλλά, όταν μια οργάνωση χαρακτηρίζεται ως «εγκληματική», τα μέλη της δεν είναι εγκληματίες;

- Δηλαδή, οι εγκληματίες μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθεροι; Καταφατική απάντηση αν κρίνουμε από το αποτέλεσμα!

- Μήπως τα μέλη του Μπακιρένιου Μεσημεριού που κατηγορούνται έπρεπε να χαρακτηριστούν ως «ύποπτοι παραμονής» και όχι ως «ύποπτοι φυγής»;

- Τελικά,
οι κατηγορούμενοι βουλευτές του Μπακιρένιου Μεσημεριού, πληρώνονταν και από τους Έλληνες φορολογούμενους και από τους Έλληνες μη φορολογούμενους (εφοπλιστές κλπ), σύμφωνα με δημοσιεύματα.

- Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν έχουμε διασταυρώσει οι ανακριτές της υπόθεσης του Μπακιρένιου Μεσημεριού, για οικονομία χρόνου, θα δηλώνουν τα αδικήματα για τα οποία ΔΕΝ κατηγορούνται τα μέλη του.

- Ρώτησα ένα φίλο εκπαιδευτικό αν συμμετέχει στις στάσεις εργασίας της ΟΛΜΕ. Μου απάντησε «όχι» και όταν τον ρώτησα «γιατί» μου είπε:

- Πρώτον, δεν αντέχω οικονομικά, δεύτερον δεν θέλω ανατροπή της κυβέρνησης ούτε εκλογές και τρίτον οι στάσεις εργασίας δεν αποτελούν κλιμάκωση.

- Το θέμα είναι, μου είπε, μια μέρα του Οκτώβρη, να νεκρώσουν τα πάντα με μια γενική πανεργατική απεργία (και την επομένη να αναστηθούν).

Ειλικρινά, δεν είχα τι να του αντιπροτείνω. Με τσάκισε…

- Με νέα ρύθμιση του γίγαντα της φοροείσπραξης, κυρίου Στουρνάρα, όποιος χρωστάει στο Δημόσιο θα μπορεί να πατσίζει εκχωρώντας σ’ αυτό την ακίνητη περιουσία που κατέχει.

- Να περιμένουμε, δηλαδή, να δούμε βίλες της Μυκόνου και της Αράχοβας να περνάνε στο Δημόσιο ή θα πήξει το Δημόσιο με βοσκοτόπια και εγκαταλειμμένα σπίτια στα ξεχασμένα χωριά της επικράτειας;

- Αν την ακίνητη περιουσία την έχει εκχωρήσει κάποιος σε καμιά offshore εταιρία, τη γλυτώνει;
Ως γνωστόν, όλοι οι άνεργοι που χρωστάνε στο Δημόσιο έχουν τουλάχιστον τρεις offshore εταιρείες για να τη σκαπουλάρουν!

- Αλήθεια, το αντίστροφο ισχύει; Αν το Δημόσιο χρωστάει σε κάποιον θα του εκχωρεί την κυριότητα της περιουσίας του; Λίγο φυσικό αέριο, λίγο ηλιακή ενέργεια, λίγο άνεμο;

- Αλλά τι λέω; Αυτά έχουν εκχωρηθεί ήδη σε άλλους. Αμφιβάλλει κανείς; Πάντως, μέχρι το 2015 η Γερμανία θα έχει κλείσει τα πυρηνικά της εργοστάσια.

- Γι’ αυτό έσπευσε ο Παπακωνσταντίνου να τους παραχωρήσει τον ήλιο της χώρας μας. Μια ζωή ευαίσθητος αυτός ο άνθρωπος. Μη μάθει ότι κάποιος έχει την ανάγκη του. Τρέχει να τον βοηθήσει.

- Το τι γίνεται στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με την κάλυψη των κενών στα σχολεία, δεν περιγράφεται. Δεν ανακοινώνονται κενά, οι τοποθετήσεις γίνονται τηλεφωνικά, και χάνει η θέση τον εκπαιδευτικό της.

ΠΗΓΗ:
http://www.alfavita.gr/

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP