Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ - ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΜΙΑΣ ΚΑΚΟΣΤΗΜΕΝΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Κλασσικοπερίπτωση

Ακόμα και ο πιό ηλίθιος έχει πλέον αντιληφθεί ότι το πολιτικό σύστημα, αυτή δηλαδή η άρρωστη μήτρα που έβγαλε απο Σαμαράδες και Βενιζέλους μέχρι Καρατζαφέρηδες και Μιχαλολιάκους, έχει σκηνοθετήσει για άλλη μια φορά μια θεατρική παράσταση με μοναδικό στόχο να ελκύσει το ενδιαφέρον των τρομοκρατημένων και εν πολλοίς μουδιασμένων Ελλήνων στο ποιός αποφυλακίστηκε, ποιός προφυλακίστηκε, ποιός φτύνει καλύτερα τις κάμερες κλπ.

Είναι προφανές ότι δεν μπορούν οι φασίστες να αναπτύσσουν αντιφασιστικό λόγο ούτε οι βιαστές του συντάγματος και της δημοκρατίας να καμώνονται τους θεματοφύλακες της δημοκρατίας και τους στρατιώτες των δυνάμεων του συνταγματικού τόξου.

Αυτό που θέλουν να κάνουν, και απο εμάς θα εξαρτηθεί αν θα το καταφέρουν, είναι να δημιουργήσουν εκείνες τις θολές συνθήκες που υπήρχαν το 44, ώστε να μπορέσουν για άλλη μιά φορά να επιβληθούν μια και έξω, με την βοήθεια πάλι των ξένων εντολέων τους. Να ανέβουν δηλαδή ακόμα ένα σκαλί στην κλίμακα του αυταρχισμού και να καθίσουν για τα καλά στον σβέρκο μας, σαν καβαλάρηδες - ιππότες της "ευνομίας" και "ευταξίας".

Αν λοιπόν την ώρα που γύρω μας πεθαίνουν σωματικά και ψυχικά δεκάδες χιλιάδες συμπολίτες μας, την ώρα που οι δυνάμεις των χορτασμένων του "συνταγματικού τόξου" στέλνουν για το "καλό της πατρίδας" ακόμα περισσότερους στα κρεματόρια της τρόικας και του κεφαλαίου, εμείς χαυνωθούμε με το reality show του καθεστώτος, τότε το επόμενο που θα δούμε θα είναι ο αναβαπτισμός του φασισμού και η ολοκληρωτική επικράτησή του παντού.


 Διαβάστε και ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=7827

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP