Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

ΚΚΕ: Το «υπεραριστερό» άλλοθι των αποικιοκρατών…



Η ηγεσία του ΚΚΕ στα λόγια ωρύεται εναντίον της ιμπεριαλιστικής ΕΕ και των εγχώριων πολιτικών της υπαλλήλων, αλλά στην ΠΡΑΞΗ στηρίζει την ιμπεριαλιστική κακουργία του 4ου Ράιχ, καθώς και ευθυγραμμίζεται πλήρως με τα εγχώρια ανδρείκελά της…
Πάντα ο υστερικός σεχταρισμός αποτελούσε το δεκανίκι και το άλλοθι της καθεστωτικής βαρβαρότητας…


Αυτό το τέχνασμα του υστερικού σεχταρισμού χρησιμοποιεί η ηγεσία του ΚΚΕ για να καλύψει την πλήρη ταύτισή της με τις δυνάμεις του 4ου Ράιχ και με τα εδώ ανδρείκελά τους.

Μια τυπική εκδήλωση αυτής της ΤΑΥΤΙΣΗΣ ήταν η χθεσινή ψηφοφορία. Το ΚΚΕ δεν διαφοροποιήθηκε στοιχειωδώς από τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, το «Ποτάμι» (τις μοχθηρές κεφαλές του 4ου Ράιχ): Συντάχθηκε με αυτές στο μαύρο Μέτωπο εναντίον της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Το αιτιολογικό είναι το γνωστό, αυτό των «ίσων αποστάσεων»: Αυτή η σεχταριστική ταχυδακτυλουργία που ταυτίζει το ΣΥΡΙΖΑ με τις δυνάμεις των κατοχικών ανδρεικέλων και των νέων αποικιοκρατών.

Αυτό το μυθικό εφεύρημα του ΚΚΕ απορρέει από μια δόλια απλοποίηση και σχηματοποίηση της σκέψης, σταλινικής αχρειότητας που συνίσταται σε τούτο: Από την έλλειψη ΑΠΟΛΥΤΗΣ αντίφασης ανάμεσα στο ΣΥΡΙΖΑ και την ΕΕ, καταλήγουμε (ΚΚΕ) στο απλό σχήμα: Ότι δεν υπάρχει καμία αντίθεση.

Αυτή είναι η «διαλεκτική» του ΚΚΕ: Το μαύρο και το άσπρο!

Μια, λοιπόν, που δεν υπάρχει ΑΠΟΛΥΤΗ και ασυμφιλίωτη αντίθεση ανάμεσα στη νέα κυβέρνηση με τους ιμπεριαλιστές και τα ανδρείκελά τους, ΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ και οι ΣΧΕΤΙΚΕΣ αντιθέσεις.

Η ηγεσία του ΚΚΕ κλείνει σκόπιμα τα μάτια στις τεράστιες (ΟΧΙ απόλυτες, αλλά σχετικές) ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ ανάμεσα στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και τους ληστές και δημίους μας.

Η Ηγεσία του ΚΚΕ κλείνει σκόπιμα και δόλια τα μάτια στη μαρξιστική διαλεκτική: Η έλλειψη ΑΠΟΛΥΤΗΣ αντίφασης δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν αντιφάσεις (σχετικές).

Αυτές, όμως, τις σχετικές αντιφάσεις διακρίνει ένα επαναστατικό κόμμα, τις στηρίζει, τις ενισχύει και τις αξιοποιεί για να κινητοποιήσει το λαό, να τον εξοπλίσει πολιτικά και οργανωτικά.

Και αυτές οι σχετικές αντιφάσεις, μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και των δικτατόρων της ΕΕ, μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και των εγχώριων ανδρεικέλων, απαστράπτουν και βοούν (επαναλαμβάνουμε: Δεν είναι απόλυτες και ασυμφιλίωτες αυτές οι αντιφάσεις, αλλά σχετικές και οξυμένες σ’ αυτή την πολιτική συγκυρία).

Σε αυτή τη ιστορική καμπή ο ΣΥΡΙΖΑ συγκρούεται, σχετικά και ΟΧΙ απόλυτα, με τις δυνάμεις ΚΑΤΟΧΗΣ και με τα ανδρείκελά τους.

Αυτό γίνεται ορατό και δια γυμνού οφθαλμού από τη γιγάντια κινητικότητα των ευρώ-δημίων, τους εκβιασμούς και τις απειλές, τα τελεσίγραφα και την τρομοκρατία ενάντια στη χώρα μας.

Γίνεται ορατό και από την ενστικτώδη υποστήριξη της συντριπτικής πλειοψηφίας του ελληνικού λαού προς το ΣΥΡΙΖΑ. Το λαϊκό ένστικτο δεν λαθεύει...

Η στήριξη αυτή προς την κυβέρνηση είναι μια στήριξη που εκφράζει τη βούληση και την ψυχολογία του ελληνικού λαού ΕΝΑΝΤΙΑ στους στρατάρχες των ευρώ-αποικιοκρατών.

Ο ελληνικός λαός, αλλά και οι λαοί της Ευρώπης που κινητοποιούνται για την Ελλάδα, στρέφονται ΕΝΑΝΤΙΟΝ της ΕΕ και του ευρώ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ του 4ου Ράιχ και ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ακριβώς αυτά τα ψήγματα των ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΝ του ΣΥΡΙΖΑ, αυτές τις σχετικές ΑΝΤΙΦΑΣΕΙΣ μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ιμπεριαλιστών της ΕΕ, μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και τοκογλύφων…

Αντιστέκεται, κινητοποιείται και στηρίζει ο ελληνικός λαός (και οι λαοί της Ευρώπης) το ΣΥΡΙΖΑ, ακριβώς για να μην καταστραφούν αυτές οι σχετικές αντιθέσεις, αλλά να βαθύνουν και να μετεξελιχτούν σε απόλυτες: Στηρίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ για να μην ΥΠΟΤΑΧΘΕΙ πλήρως στους εκβιαστές και δυνάστες, να μην κάνει πίσω, αλλά απεναντίας να προχωρήσει σε πιο βαθιές ρήξεις…

Αυτά, όμως, που το ένστικτο του ελληνικού λαού και των άλλων λαών της Ευρώπης, συλλαμβάνει, δεν μπορεί να διακρίνει η «πεφωτισμένη» ηγεσία του ΚΚΕ: «πεφωτισμένη» αρτηριοσκλήρωση, σε τέτοιο βαθμό που δεν διακρίνει την ολοκληρωτική της ΤΑΥΤΙΣΗ με τις δυνάμεις της νέας αποικιοκρατίας…

Αντί, λοιπόν, η ηγεσία του ΚΚΕ να στηρίξει τις σχετικές αντιφάσεις μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΕΕ, αυτές που οδηγούν σε μεγαλύτερες ρήξεις, αντί να πρωτοστατήσει στον πρακτικό αγώνα για το βάθεμα των ρήξεων και την οργάνωση των λαϊκών κινητοποιήσεων, στέκεται απέναντι από το ΣΥΡΙΖΑ και εύχεται να εξαλειφτούν κι αυτές οι σχετικές αντιφάσεις…

ΕΥΧΕΤΑΙ να αποτύχει ο ΣΥΡΙΖΑ και να υποταχθεί, έτσι ώστε να βγει θριαμβολογώντας να εμπορευτεί εκλογικά το Βατερλό. Το Βατερλό ΟΧΙ του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά του ελληνικού λαού που ισοδυναμεί με την ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ αποτέφρωση και ΥΠΟΤΑΓΗ στο 4ο Ράιχ…

Γι αυτές τις δυνάμεις του 4ου Ράιχ δουλεύει ΠΡΑΚΤΙΚΑ και με όλα τα μέσα η ηγεσία του ΚΚΕ…


Γι αυτό μποϋκοτάρει και τις συγκεντρώσεις: Στρέφεται ανοικτά πλέον στη Βούληση και Διάθεση του ελληνικού λαού να ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ στους νέους αποικιοκράτες…

Τέτοιο κατάντημα ελεεινής μορφής…

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP