Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

Σε λίγο θα ανακοινωθεί και επίσημα η αντικατάσταση του γύψου με ...πλαστικό "ευέλικτο" νάρθηκα

ΚΛΑΣΣΙΚΟΠΕΡΙΠΤΩΣΗ


Σε λίγο θα ανακοινωθεί η τετράμηνη παράταση της δανειακής σύμβασης και η "ευέλικτη" εφαρμογή του "προγράμματος".
Η διαρκής ροή ή ..διαρροή πληροφοριών, δημιουργούν μία συνισταμένη των αποτελεσμάτων της διαπραγμάτευσης αφήνοντας τη δυνατότητα σε πολλούς, ανάλογα με το πού πρόσκεινται και τι εξυπηρετούν να δημιουργήσουν τις δικές τους "υποσυνιστώσες".


Το κοινό κείμενο θα είναι όπως λένε τόσο λακωνικό, όσο χρειάζεται για να μπορούν να το χρησιμοποιήσουν "όπως πρέπει" τα επικοινωνιακά επιτελεία ΟΛΩΝ.

Αυτό που συνάγεται ΚΑΙ εκ της κυβερνητικής ανακοίνωσης που δόθηκε μόλις τώρα στην δημοσιότητα, είναι ότι εφ’ όσον τελικά το κοινό ανακοινωθέν υπάρξει και περιέχει αυτά που μαθαίνουν οι "απ΄έξω", το "πρόγραμμα" (της κωπηλασίας στη γαλέρα λέμε εμείς) θα συνεχίσει να εφαρμόζεται με μία σχετική "ευελιξία" (π.χ ακύρωση των συναινέσεων του Χαρδούβελη κ.α) η οποία φυσικά θα σταματά κάθε φορά που συναντά γερμανικά συμφέροντα (π.χ ενέργεια κλπ).

Ωστόσο αυτό που αντιλαμβάνεται ο δικός μου φτωχός στις "βαθιές πολιτικές " και μακροοικονομικές αναλύσεις, είναι ότι μάλλον πήραμε την άδεια να πιούμε λίγο παραπάνω νερό από το "βαρέλι" της γαλέρας, αρκεί μετά από αυτή την μικρή "απόλαυση" να γυρίσουμε στον πάγκο και να κωπηλατήσουμε στον ρυθμό της δανειακής σύμβασης και των νέων "τεχνικών οδηγιών"


 Διαβάστε και εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=9627
 

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP