Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

Ο δωσιλογισμός και οι πολιτικές παρωπίδες του Σαμαρά


Ο δωσιλογισμός του Σαμαρά είναι δίχως όρια και αναστολές. Την ώρα που η ελληνική κυβέρνηση, με νωπή την ετυμηγορία του ελληνικού λαού, διαπραγματεύεται με τους ληστές και δημίους της ΕΕ, βγαίνει ο Σαμαράς ΑΝΟΙΚΤΑ και ΚΥΝΙΚΑ, να στηρίξει όχι την ελληνική κυβέρνηση, αλλά τους τοκογλύφους και τους δημίους του 4ου Ράιχ.

Ο Σαμαράς, σαν άθλιος γερμανοτσολιάς ευθυγραμμίζεται πλήρως με τα «επιχειρήματα» της γερμανικής κακουργίας και τα ψεύδη των τοκογλύφων: Ότι δηλαδή με τα Μνημόνια η Ελλάδα …σώθηκε(!!!), μπήκε σε τροχιά …ανάπτυξης(!!!), μειώθηκε η ανεργία(!!!) κ.λπ…

` Διαβάστε σχετικά:
http://greki-gr.blogspot.gr/2015/02/blog-post_498.html


Ο Σαμαράς και ως Πρωθυπουργός και ως Αντιπολίτευση διαπράττει, κατ’ εξακολούθηση, ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ εσχάτης προδοσίας…

Ακόμα και ο Μπαλτάκος διαχωρίζεται από το Σαμαρά και στηρίζει την κυβέρνηση στο έργο της διαπραγμάτευσης.

Διαβάστε εδώ:
http://www.spirospero.gr/index.php/politiki/138718-kai-ksafnika-ymnoi-baltakou-yper-tsipra-adeiazei-ton-samara




Ο δωσιλογισμός του Σαμαρά έχει πάρει τέτοιες υστερικές μορφές που τον τυφλώνουν εντελώς και τον καθιστούν ανίκανο να σκεφτεί στοιχειωδώς πολιτικά. Να αντιληφτεί αυτά που αντιλαμβάνονται ακόμα και οι ακροδεξιοί, σαν τον Μπαλτάκο.

Χαρακτηριστικό το παρακάτω απόσπασμα:

«Αν η ΝΔ αυτή τη στιγμή δεν ακολουθήσει την ορθή στάση, και νομίζω ότι αυτό που λέω εγώ είναι το ορθό, εάν πάει να παίξει πάνω στην καταστροφολογία θα βγει εκτός πολιτικού σκηνικού για δεκαετίες. Εάν δηλαδή, πιστεύει η ΝΔ ότι σε τρεις μήνες, θα καταστραφεί ο ΣΥΡΙΖΑ, θα γίνουν εκλογές και η ΝΔ θα θριαμβεύσει, πρόκειται για μεγίστη πλάνη. Ο κόσμος θα αντιδράσει με μανία και με λύσσα σε αυτήν την περίπτωση. Γι' αυτό το λόγο η ΝΔ τώρα, πρέπει να συμπράξει στον άξονα, και ο άξονας είναι η διαπραγμάτευση, και να χτυπήσει στις πτέρυγες που είναι τα ασθενή σημεία του ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή η λαθρομετανάστευση, η αθεΐα, ο όρκος κτλ. Αυτό είναι το σωστό. Αν η ΝΔ, το ξαναλέω, προσπαθήσει τώρα να επιτεθεί στο ΣΥΡΙΖΑ ή να θριαμβολογήσει αν τυχόν αποτύχει ο ΣΥΡΙΖΑ και δεν μπορέσει να κάμψει τους Γερμανούς, τότε, η ΝΔ θα βγει εκτός πολιτικού σκηνικού».

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP