Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

«Αριστερές» εκλογικές αλχημείες


Μετά τα γαλάζια παπαγαλάκια «σκάρισαν» και τα παπαγαλάκια των «αριστερών» χρωμάτων της ίριδας, για να ξορκίσουν την αποχή.
Στην ίδια κυβερνητική λογική των σοφισμάτων και των εννοιολογικών «κατεδαφίσεων» ασκούνται και αυτοί: «αριστεροί» Γιωργάκηδες…
Δικαιολογημένη η αγωνία τους: Έχουν τόσο πολύ εξοργίσει τον ελληνικό λαό με τις αβανταδόρικες 24άρωρες απεργίες-παρελάσεις που νιώθουν τον εκλογικό τους καταποντισμό.


Εδώ η ελληνική κοινωνία βράζει από τη δικτατορική εξόντωσή της, η λαϊκή οργή συμπιέζεται εκρηκτικά και τα «αριστερά» δεκανίκια, απλώς, φλυαρούν αντικυβερνητικά. Είναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ ανίκανα να δώσουν έκφραση και οργάνωση στη λαϊκή οργή.

Σε τέτοιες συνθήκες, πελώρια ευνοϊκές, η «αριστερά» έχει παραλύσει κυριολεκτικά, επιβεβαιώνοντας για μια φορά ακόμα, και κατά τρόπο δραματικά σπαρακτικό, ότι αποτελεί εξάρτημα του καθεστώτος, τον «αριστερό» του ψάλτη.

Αυτή την τραγωδία της επιχειρεί να την καλύψει με εκλογικές αρλούμπες του τύπου ότι αν ηττηθεί στις εκλογές του Νοεμβρίου η κυβέρνηση ανοίγει ο δρόμος για την «Αριστερά»!!!

Τέτοιες αρλούμπες δεν τις λένε ούτε τα δεξιά παπαγαλάκια.

Εδώ ο κόσμος βοά από την οργή και την αηδία εναντίον της κατοχικής κυβέρνησης και δεν έχει ανοίξει ο δρόμος γι’ αυτή την «αριστερά», θα ανοίξει με το ψηφοδέλτιο; Και ούτε καν με τον αριθμό των ψηφοδελτίων, αλλά με τα ποσοστά των ψηφοδελτίων που εμφανίζουν ακόμα πιο νόθα και μασκαρεμένη την πραγματικότητα.

Για τη δική της εκλογική τύχη αγωνιά η «αριστερά». Τη δική της εκλογική τύχει την παίρνει για λαϊκό κίνημα.

Το λαϊκό κίνημα αποτελεί το δευτερεύον στοιχείο για αυτή την «αριστερά».

Ξεχνά ότι είναι το πρωτεύον και το ψηφοδέλτιο είναι επικουρικό καθαρά στοιχείο, το οποίο έχει και αυτό αξία όταν αποτυπώνει τη δυναμική του λαϊκού κινήματος, στο οποίο ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ και ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ στην ανάπτυξη και προώθησή του.

Η «Αριστερά» έχει δολοφονήσει, κυριολεκτικά και πολυεδρικά, το οργανωμένο λαϊκό κίνημα και κάνει ότι είναι δυνατόν, με παρελάσεις και αυτές διασπαστικού χαρακτήρα, να αναχαιτίσει το αυθόρμητο λαϊκό κίνημα, την ρέουσα και βοούσα λαϊκή οργή.


Θα εισπράξει και εκλογικά αυτό που κάνει στην πράξη: Την απόρριψη του λαού που τόσο τον εμπαίζει και τον δουλεύει με εκλογικά πανηγύρια και απεργιακές φιέστες…

Γι’ αυτό αγωνίζεται με τόσο υστερικό μένος και αυτή για τα εκλογικά κουκιά και εναντίον της αποχής, κερδοσκοπώντας ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΑ πάνω στη λαϊκή οργή.

Και με επιχειρήματα, όχι μόνο εκλογικής άλγεβρας, αλλά εντελώς γελοία και βλακώδους απάτης.

ΓΙΑΤΙ είναι βλακώδης απάτη να μας λένε αυτοί οι «αριστεροί» αλχημιστές, ότι η κυβέρνηση «μπορεί να ελπίζει στην αποχή».

Αγνοούν το αλφάβητο, κάνουν ότι το αγνοούν:
Το ιστορικό «αξίωμα», το επαληθευμένο σε κάθε εκλογική αναμέτρηση, ότι το κόμμα που κτυπιέται πιο πολύ από την αποχή είναι πάντα το κυβερνητικό.

Η ΑΠΟΧΗ, πρώρα απ’ όλα θα σαρώσει την κυβέρνηση που εξαπάτησε το λαό και τους δικούς της.

Αλλά, επειδή γνωρίζουν και τα άλλα τα κόμματα, πού τα έχει γραμμένα ο ελληνικός λαός, γι’ αυτό τρέμουν την αποχή και των «δικών» τους, αποδεικνύοντας έτσι, αντίθετα από ό,τι διαλαλούν, πως αυτό που τρομάζει το καθεστώς και τα κόμματά του είναι η ΑΠΟΧΗ, η ολοκληρωτική απόρριψή τους.

Οι εκλογικοί αλχημιστές μας λένε ότι και με την αποχή το σύστημα θα κυβερνάει, θα υπάρχει πάλι κυβέρνηση!!!

ΔΗΛΑΔΗ με τη συμμετοχή των πάντων δεν θα κυβερνάει το σύστημα; Δεν θα υπάρχει κυβέρνηση του καθεστώτος; Τέτοιες κοτσάνες αραδιάζουν οι άμοιροι φελλοί…

Με την ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ, γίνεται το εντελώς αντίθετο: ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΣ το καθεστώς της δικτατορίας της ΕΕ και της τρόικας, νομιμοποιείς την απάτη και τα άθλια κόμματα της απάτης, νομιμοποιείς και τα «αριστερά» εξαρτήματα της απάτης, εξαρτήματα που φέρνουν την ΚΥΡΙΑ ΕΥΘΥΝΗ για την κατάσταση του λαϊκού κινήματος και ΚΑΝΟΥΝ τα πάντα για να μην αναπτυχθεί έξω από τους αγωγούς της κάλπης.

ΚΑΠΟΙΟΙ άλλοι ηλίθιοι μας λένε με κομπασμό ότι αποχή δεν είναι συμμετοχή «στα κοινά», φέρνοντας παράδειγμα ρήσεις των αρχαίων Αθηναίων!!!

Ταυτίζουν τις μορφές της άμεσης δημοκρατία του Δήμου, με τις σημερινές εκλογές. Υπάρχουν αλήθεια τόσο βλάκες ή είναι έμμισθοι εγκάθετοι;

ΠΟΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ στα «κοινά» έχει ο ψηφοφόρος σήμερα;

Είμαστε περίεργοι να μας το εξηγήσουν όλοι αυτοί που κόπτονται εναντίον της αποχής.

Η ΜΟΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ στην πολιτική πράξη είναι η απόρριψη αυτού του δικτατορικού και δόλιου καθεστώτος της χειραγώγησης και εξαπάτησης του ελληνικού λαού.

Η ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΑΠΟΡΡΙΨΗ και των οργάνων και των εργαλείων του καθεστώτος, που αποτελούν το δημοκρατικό ντεκόρ της δικτατορικής απάτης: Κοινοβούλια, κόμματα και τα «αριστερά» άλλοθι και δεκανίκια, οι πάντες και τα πάντα επιδοτούμενα από το καθεστώς που δήθεν πολεμούν…

Η ΜΟΝΗ, σήμερα, ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ στην πολιτική πράξη είναι η ΕΝΟΤΗΤΑ, η ανάπτυξη, και η οργάνωση της λαϊκής ΟΡΓΗΣ. Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ του ΑΥΘΟΡΜΗΤΟΥ λαϊκού Κινήματος, ΚΟΝΤΡΑ στους μηχανισμούς της εκλογικής απάτης.

Το ψηφοδέλτιο, ιδιαίτερα σήμερα, δεν είναι ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ, είναι νομιμοποίηση της ΣΦΑΓΗΣ σου, επικύρωση του θανάτου σου, ΑΠΟΔΟΧΗ της εξαπάτησής σου…

Κείμενα σχετικά διαβάστε εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=4826

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP