Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

ΟΙ σεισμικές λαϊκές δονήσεις δεν αναχαιτίζονται


Τα εκρηκτικά υλικά για μια λαϊκή εξέγερση είναι έτοιμα να εκραγούν. Μέρα με την ημέρα δεν συσσωρεύονται απλώς, με ρυθμούς γεωμετρικής προόδου, αλλά και συμπιέζονται ασφυκτικά. Συνεπώς η ενέργεια που θα απελευθερωθεί από ένα καταλύτη θα είναι χείμαρρος λαϊκής λάβας.
Τα επιτελεία του καθεστώτος, και τα κόμματά τους, το γνωρίζουν πολύ καλά αυτό και τους κόβει κρύος ιδρώτας και παράλληλα ετοιμάζονται.
Το μεγαλύτερο τρόμο τον νιώθουν οι προδοτικές ηγεσίες του ΚΚΕ και των άλλων «αριστερών» πτωματικών ποικιλιών.

Νιώθουν την πνοή του θανάτου τους. Γι’ αυτό με νύχια και με δόντια επιχειρούν να εκτονώσουν κάθε εξεγερτικό καταλύτη είτε με παρελάσεις, είτε με ανοικτές προδοσίες.

Αν, στο ελάχιστο, αγωνιζόντουσαν να μην προδοθεί τόσο βάναυσα η έκρηξη τω φορτηγατζήδων, σήμερα η κατοχική κυβέρνηση θα είχε γκρεμιστεί…

Για να μην μιλήσουμε γι’ αυτές τις φιέστες των 24άωρων απεργιών…


ΔΥΟ είναι τα βασικά όπλα του καθεστώτος και των γραφειοκρατών προδοτών του ΚΚΕ και ΣΙΑ: Η εκλογική εκτόνωση και η προβοκάτσια.

Εκλογική εκτόνωση

Δεν είναι τυχαίο ότι έχουν αρχίσει από τον Ιούλιο και συνεχίζονται πολλαπλασιαστικά οι εκλογικές κατηχήσεις για τις δημοτικές εκλογές και κυρίως οι απεγνωσμένες και αγωνιώδεις προσπάθειες της εκλογικής κερδοσκοπίας της λαϊκής οργής που διατυπώνονται με κύρια αιχμή τη ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ και όχι την ΑΠΟΧΗ από τις εκλογές.

Επιδιώκεται, και αυτή η επιχείρηση θα πάρει υστερικές διαστάσεις, να ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ η λαϊκή οργή στο ψηφοδέλτιο και να μην ξεσπάσει στο δρόμο.


Ωστόσο δεν μένουν σε αυτό.
Γνωρίζουν και τα ίδια καθεστωτικά και κομματικά επιτελεία ότι η ΟΡΓΗ έχει τόσο βάθος και εύρος που τα εκλογικά τεχνάσματα και αναχώματα θα σαρωθούν.

Γι’ αυτό επεξεργάζονται και πρακτικές προβοκάτσιας.


Η προβοκάτσια

Το όπλο της προβοκάτσιας αποτελεί ένα από τα κυρίαρχα εναντίον των λαϊκών κινημάτων. Σήμερα έχει αναχθεί σε επιστήμη των παρακρατικών μηχανισμών και των μυστικών υπηρεσιών, από κοινού με το τελετουργικό και τρομοκρατικό υπερθέαμα των ΜΜΕ.

Όταν μιλούν σήμερα τα κανάλια του παρακράτους και της προβοκάτσιας για λαϊκή ΕΞΕΓΕΡΣΗ το Φθινόπωρο προλειαίνουν το έδαφος για προβοκάτσιες.

Είναι σαν αυτά τα πρωτοσέλιδα της «Ελευθεροτυπίας» που προέτρεπαν τους μαθητές να κάνουν επίθεση στα αστυνομικά τμήματα στην κουκουλοφόρικη προβοκάτσια των «Δεκεμβριανών».

Για να αναχαιτίσουν και να μπλοκάρουν την κυοφορούμενη λαϊκή εξέγερση και ταυτόχρονα να επιβάλλουν ένα ανοικτό αστυνομικό κράτος τρόμου και ζόφου, ετοιμάζουν προβοκατόρικες ψευτοεξεγέρσεις, μαϊμούδες «εξεγέρσεις».

Έχουν τους στρατούς τους και τα οργανωμένα αποσπάσματα για να προβούν σε κάτι τέτοιο και εκπαιδευμένους από τα «Δεκεμβριανά».

Αυτό δίνει και το άλλοθι στο ΚΚΕ να πολλαπλασιάσει τις πολιτικές και ηθικές του αναθυμιάσεις εναντίον των αυθόρμητων εκρήξεων…

Δίνει, βεβαίως και το άλλοθι στην κυβέρνηση και σε όλα τα κόμματα για ισχυρό κράτος και για λύσεις ψηφοδελτίου…

Ματαιοπονούν βεβαίως.

Η λαϊκή οργή που μέρα με την ημέρα θα υποσκάπτει συθέμελα τα καθεστωτικά βάθρα δεν αναχαιτίζεται με κανένα «κόλπο» και καμία προβοκάτσια.

ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ: Μπορεί οι ίδιοι με τις προβοκάτσιες που ετοιμάζουν να ανάψουν το φυτίλι και να τους βγει μπούμερανγκ…


Εξάλλου είναι γνωστοί οι νόμοι των ισχυρών ΑΥΘΟΡΜΗΤΩΝ λαϊκών εκρήξεων: Κάθε εμπόδιο τις θεριεύει και τις σπρώχνει σε ανώτερα επίπεδα συνειδητοποίησης.

ΚΑΘΕ τρομοκρατικό μέτρο και κάθε δικτατορικός γύψος διευρύνει και βαθαίνει τις λαϊκές εξεγέρσεις, αλλά και τις οργανώνει: ΕΔΩ ΑΚΡΙΒΩΣ υπάρχει η αισιόδοξη προοπτική του μέλλοντος…


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=4831

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP