Σάββατο 14 Αυγούστου 2010

Ο Νεοταξικός άνθρωπος που μας προτείνουν!!!


ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!
Να, κάποια σοβαρά ζητήματα τα οποία μένουν στο απυρόβλητο από τα πολύχρωμα παπαγαλάκια για να μην αποκαλυφτούν…

 
  Από ΛΙΣΤΟΝ


Ο Νεοταξικός άνθρωπος που μας προτείνουν!!!
Είναι πραγματικά απίστευτο το ταλέντο των υπηρετών και των παπαγάλων που υπηρετούν το σύστημα παγκοσμίως να κάνουν με τα λόγια τους το μαύρο άσπρο.
Επειδή όμως εμείς από αχρωματοψία δεν πάσχουμε ας δούμε λίγο τι ακριβώς κρύβεται πίσω από τις ωραίες λέξεις τους.

Πρόοδος, ανταγωνιστικότητα, σταθερότητα.Τι ακριβώς εννοούνε όταν μας λένε για πρόοδο; Πως θα γίνουμε ανταγωνιστικοί; Τι ακριβώς περιλαμβάνει η σταθερότητα;

Εν έτη 2010 αυτό που μας λένε - όχι μόνο σε εμάς, παγκόσμιο είναι το φαινόμενο - είναι ότι πρόοδος είναι:

Να πληρώνεις για την μόρφωση σου. Η δωρεάν παιδεία έχει αποτύχει μας λένε γιατί δεν είναι ανταγωνιστική.

Να γίνει η υγεία εμπόρευμα. Να κλείσουν τα δημόσια νοσοκομεία γιατί είναι ασύμφορα, ή να υπολειτουργούν και να αποκτήσουμε σύγχρονα κερδοφόρα και γυαλιστερά ιδιωτικά που πας για να βάλεις έναν γύψο και παίρνεις δάνειο για να τον ξεπληρώσεις. Να γίνει η κατάσταση της υγείας σου άμεσα ανάλογη με την τσέπη σου.

Να πολεμάμε όλοι μαζί τους κακούς τρομοκράτες και να βομβαρδίζουμε αμάχους σε χώρες που ποτέ δεν μας έβλαψαν και ποτέ δεν τις άφησαν να ορθοποδήσουν.

Να δουλεύουμε έως τα 65, 70 και βάλε...Η σύνταξη είναι ξεπερασμένη και αναχρονιστική ιδέα. Ποια τεχνολογική πρόοδος και πληθώρα αγαθών που μπορεί να θρέψει τον πλανήτη. Αυτά είναι ψέματα των κομμουνιστοσυμμοριτών.

Πρέπει να δουλεύουμε μέχρι να πεθάνουμε.

Να ξεχάσουμε περί δασών, λιμνών θαλασσών κτλ κτλ.

Τα πάντα σε αυτόν τον πλανήτη ανήκουν στις εταιρίες
που μας δίνουν δουλειές και αποτελούν μέσο κέρδους για αυτές. Τι και εάν δεν μένουν δάση, τι και εάν πέφτει λίγο πετρέλαιο στην θάλασσα.. Ξέρεις τι δύσκολα τα βγάζουν πέρα;

Όλα, μα όλα, ανήκουν στις τράπεζες.

Τι και αν δεν σταμάτησαν ποτέ να βγάζουν κέρδος. Τι και εάν είναι καθαροί τοκογλυφικοί οργανισμοί; Τι και εάν πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες και μετά ρίχνουν οικονομίες και λαούς στα τάρταρα; Όλοι θα τις πληρώνουμε, όλοι θα τις προσέχουμε όλοι θα δώσουμε και την ζωή μας για στηρίξουμε το τραπεζικό σύστημα και εάν τους λείπει λίγο ρευστό θα τους δίνουμε τις οικονομίες μας.

Εργασιακά δικαιώματα δεν υπάρχουν.

Δεν δουλεύεις για να ζήσεις ή για να προσφέρεις. Δουλεύεις γιατί σου κάνουν την χάρη να σου δώσουν την ευκαιρία να προσφέρεις στην εταιρία τους. Ξέχνα οκτάωρα, αργίες, σταθερή δουλειά, αξιοπρεπείς μισθούς, δικαίωμα στην απεργία. Αυτά όλα είναι ξεπερασμένα.

Με άλλα λόγια ο μελλοντικός άνθρωπος που μας προτείνουν, ο εκσυγχρονισμένος, ο μοντέρνος, αυτός που προτείνουν για τα παιδιά και για τα εγγόνια σου είναι αυτός που δουλεύει όταν του δίνουν δουλειά, για όσα λεφτά του δώσουν, δεν αντιδράει ποτέ, δεν απεργεί ποτέ, δεν είναι ασφαλισμένος, δεν θα πάρει ποτέ σύνταξη, δεν θα πάει διακοπές, θα στείλει τα παιδιά του φαντάρους σε μια χώρα που δεν ξέρει που είναι, δεν θα μορφωθεί ποτέ, δεν θα αθληθεί ποτέ, θα έχει δει γιατρό μόνο σε φωτογραφία, θα χρωστάει μια ζωή αλλά θα έχει τηλεόραση, κινητό, άφθονο junk food, χρέη και δεν θα καταλάβει καν πότε ήρθε, πότε έζησε, πότε τον ξεζούμισαν, πότε τον θάψανε όρθιο σε καμιά χωματερή.


Βέβαια αυτά δεν ισχύουν για εσάς που διαβάζεται το άρθρο. Αυτά είναι για τους άλλους. Εσείς όλοι θα ζήσετε ζωή χαρισάμενη.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=4838

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP