Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Το ΟΥΣΙΩΔΕΣ είναι το λαϊκό «ΟΧΙ» στη νέα κατοχή


Ένα από τα πιο φορεμένα τεχνάσματα της καθεστωτικής απάτης είναι η επικάλυψη και η εξαφάνιση του ΟΥΣΙΩΔΟΥΣ και η υποκατάστασή του με το ΕΠΟΥΣΙΩΔΕΣ.
Αυτό το τέχνασμα «πατάει» πάνω στην καθεστωτική «φιλοσοφία» της τυπικής λογικής: Στην απλοϊκή εξισωτική μέθοδο που ανάγει σε ΚΟΙΝΟ παρανομαστή τα πρωτεύοντα και δευτερεύοντα στοιχεία της πραγματικότητας.
Με τέτοιου είδους λογιστικές ακροβασίες, για «υποκινητές» των γεγονότων στις παρελάσεις κ.λπ, η κυβέρνηση των ανδρεικέλων και τα προπαγανδιστικά της ιερατεία, επιχειρούν να «πνίξουν» και να εξαφανίσουν το ΟΥΣΙΩΔΕΣ των γεγονότων:
Ότι σύσσωμος ο ελληνικός λαός, μέσω του ιστορικού θεσμού των εθνικών παρελάσεων, ΕΞΕΓΕΡΘΗΚΕ εναντίον της…

Το ΠΡΩΤΕΥΩΝ, δηλαδή το ΟΥΣΙΩΔΕΣ στην εθνική μας επέτειο ήταν η ΓΕΝΙΚΗ κάθοδος και αγωνιστική ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ της κυβέρνησης και ολόκληρου του κατοχικού καθεστώτος.


Συνακόλουθα: Η αναζωπύρωση του αγωνιστικού, λαϊκού «ΟΧΙ» του 1940, η αποκατάσταση του επαναστατικού πνεύματος και εθνικού φρονήματος αυτού του «ΟΧΙ» και η σύνδεση όλων αυτών με το σημερινό «ΟΧΙ» του ελληνικού λαού εναντίον της νέας, αποικιοκρατικής κατοχής μας και εναντίον των δυνάμεων, ΟΛΩΝ των δυνάμεων, που συνέβαλαν και νομιμοποίησαν αυτή την κατοχή…

Καμία δόλια καθεστωτική μανούβρα, ταχυδακτυλουργία και προβοκατόρικη πονηρία δεν μπορεί να ΣΒΗΣΕΙ αυτό το ΟΥΣΙΩΔΕΣ!!!!

Δεν πρέπει, λοιπόν να πέφτουμε στην παγίδα κάποιων «επεισοδίων» και «συγκεκριμένων περιστατικών»: Την απόπειρα από κάποιες πολιτικές δυνάμεις να κερδοσκοπήσουν εκλογικά, να σφετεριστούν, ακόμα και να καπηλευτούν το βροντερό, αγωνιστικό «ΟΧΙ» του ελληνικού λαού που «χύθηκε», σαν λάβα, στην χθεσινή εθνική μας επέτειο.

Αυτά τα «συμπτώματα» είναι το δευτερεύον, το ΕΠΟΥΣΙΩΔΕΣ σε σχέση με το ΟΥΣΙΩΔΕΣ. Είναι εξωτερικές φουσκάλες του ΟΥΣΙΩΔΟΥΣ.

Αν επικεντρώσουμε την ανάλυσή μας σε αυτά χάνουμε το ΟΥΣΙΩΔΕΣ, το δάσος πίσω από δέντρο και παίζουμε, άθελά μας, το παιχνίδι του καθεστώτος, των κατοχικών ανδρεικέλων και αυτών των ίδιων των εκλογικών σφετεριστών του αγωνιστικού και καθολικού λαϊκού «ΟΧΙ»…

Εξάλλου δεν υπάρχει λαϊκή έκρηξη και αγωνιστική κινητοποίηση δίχως τους ποικίλους πολιτικούς κερδοσκόπους και σφετεριστές.

Αντίθετα: όταν φουντώνουν οι λαϊκοί αγώνες πολλαπλασιάζονται οι εκλογικοί τοκογλύφοι, σφετεριστές και προβοκάτορες…

Όλα αυτά, βεβαίως, δεν σημαίνουν ότι πρέπει όλους αυτούς να τους αφήσουμε στο απυρόβλητο. Σίγουρα θα πρέπει ανηλεώς να τους ξεσκεπάζουμε και να αποκαλύπτουμε το ρόλο τους, αλλά να μην χάνουμε το ΟΥΣΙΩΔΕΣ: Δεν πρέπει τα «αποστήματα» μιας κατάστασης να γίνονται το ΟΥΣΙΩΔΕΣ…

Δεν πρέπει να μπούμε στο παιχνίδι των τελετουργικών καυγάδων και θεαματικών πυροτεχνημάτων ανάμεσα στους εκλογικούς τζόκεϊ και πολιτικάντηδες του καθεστώτος.

Είναι πολύ βολικό για το κατοχικό καθεστώς και ιδιαίτερα για τα κυβερνητικά ανδρείκελα το όλο ζήτημα να επικεντρωθεί στα κάλπικα επιχειρήματα περί «δημοκρατίας» (αν είναι δυνατόν να μιλούν αυτοί για «δημοκρατία») ή ότι ο ΣΥΝ-ΣΥΡΙΖΑ οργάνωσε τα επεισόδια…

Μια τέτοια λογική πετάει έξω από τη σκάφη, όχι τις σαπουνάδες, αλλά το παιδί: ΤΟ ΚΑΘΟΛΙΚΟ και ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ «ΟΧΙ» του ελληνικού λαού, τη ΓΕΝΙΚΗ καταδίκη αυτής της κυβέρνησης και του κατοχικού καθεστώτος…

Ταυτόχρονα μια τέτοια λογική βολεύει άριστα και τους δόλιους σχεδιασμούς των νέων αποικιοκρατών και των ποικίλων «νταβάδων»: Σχεδιασμούς αναπαλαίωσης του πολιτικού χάρτη και διάσωσης του σάπιου καθεστώτος. Και βολεύεις αυτή η «λογική» το καθεστώς, ακριβώς, γιατί προβάλλει «αγωνιστικά», μέσα στην αναπόφευκτη κατάρρευση του ΠΑΣΟΚ, τα «αριστερά» εκλογικά δεκανίκια του καθεστώτος…
Υ.Γ. Τα μελοδραματικά μυξοκλάματα του κ. Παπούλια είναι μόνο για γέλια. Φαίνεται ότι έχει χάσει την αίσθηση ΟΧΙ μόνο της πραγματικότητας που βιώνουμε, αλλά και των λόγων του.

Εκτός και αν εμπαίζει τον ελληνικό λαό ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ, το πιο πιθανό…

Βεβαίως, είναι γνωστό ότι η παρασιτική, καθεστωτική αλλοτρίωση και πώρωση αναπτύσσει, σε αχαλίνωτο βαθμό και τη ναρκισσιστική ηλιθιότητα.

Έτσι όλοι αυτοί οι κατοχικοί μας μανδαρίνοι, με σημαιοφόρους τον ΓΑΠ και τα Βενιζέλο (από κοντά και ο κ. Παπούλιας), όχι μόνο δεν αντιλαμβάνονται το γλοιώδες και το τυποποιημένο ψεύδος τους, την γκεμπελική κακογουστιά τους και τους θεατρινισμούς των εμμονών τους προκειμένου να εξαπατήσουν το «κοινό», αλλά κατρακυλούν σε κάτι ακόμα το χειρότερο: Προσλαμβάνουν το ψεύδος τους σαν αλήθεια και τους βλακώδεις θεατρινίστικους κομπασμούς τους (φασιστικό κιτς), σαν ευφυΐα!!

Και μόνο το γεγονός ότι ο Πρόεδρος αναζήτησε δάνεια κύρους στις αντάρτικες περγαμηνές ενός 15άχρονου δείχνει ότι η βλακεία δεν έχει πάτο…

Εκτελούν την Ελλάδα ΣΗΜΕΡΑ, ΑΦΑΝΙΖΟΥΝ τους μισθούς και τις συντάξεις, μας πτωχεύουν και μας καθιστούν και επίσημα αποικία και ο κ. Παπούλας μας λέει ότι ήταν αντάρτης στα δεκαπέντε του χρόνια!!!!!!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=6058

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP