Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Αρχίζουν να εισβάλλουν και οι ταξιαρχίες της ευρωχωροφυλακής (EGF)


Κάθε αποικία θωρακίζεται και με το στρατό των αποικιοκρατών.
Οι διοικητές των πολυεθνικών κερδοσκόπων πριν εγκατασταθούν στη χώρας μας (είναι καθ’ οδόν) στέλνουν πρώτα τις στρατιωτικές τους μονάδες.
Μια ταξιαρχία, λοιπόν, «ξυρισμένων κεφαλιών», γερμανικής και ολλανδικής κυρίως καταγωγής, με πολιτικά ρούχα και βαλιτσάκια με την ένδειξη της Ευρωπαϊκής Δύναμης Καταστολής Εξεγέρσεων (Eurogedfor) μπήκε στην Ελλάδα μέσω Ηγουμενίτσας και μετακινήθηκε στη Λάρισα, όπου -σύμφωνα με πληροφορίες- στρατοπέδευσε.
Επίσης, σύμφωνα με μαρτυρίες αυτόπτων μαρτύρων, παρέλασαν και πολλές νταλίκες με μηχανοκίνητα (κάτι σαν τις "αύρες" που χρησιμοποιούσε παλαιότερα η δική μας αστυνομία) και εγκαταστάθηκαν και αυτές στη Λάρισα.

Διαβάστε αναλυτικά στο Κλασσικοπερίπτωση:
http://www.klassikoperiptosi.blogspot.com/#!/2011/10/egf.html

Γίνεται φανερό ότι ενεργοποιούνται άμεσα οι νέοι ιμπεριαλιστικοί μηχανισμοί τρομοκρατίας των λαών.

Να θυμίσουμε:

α). Πριν ένα χρόνο (6 Οκτωβρίου 2010) εγκρίθηκε στην «Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης» το ψήφισμα «για την καταπολέμηση του εξτρεμισμού».

Το ψήφισμα προέβλεπε περιορισμούς στην: «Ελευθερία του συνέρχεσθαι και του συνεταιρίζεσθαι με άλλους», η οποία θα μπορεί στο εξής να αναστέλλεται για να διασφαλιστεί «η πρόληψη της διασάλευσης της τάξης ή εγκληματικών πράξεων, η προστασία της ηθικής και η προστασία των δικαιωμάτων των άλλων».

Το ψήφισμα έδινε τον εξής ορισμός του «εξτρεμισμού»: «απόρριψη των βασικών αξιών και των κανόνων του παιχνιδιού σε ένα δημοκρατικό κράτος δικαίου»!!!

Δηλαδή τους «κανόνες» και τις «αξίες» που ορίζουν οι ληστές και οι δήμιοι…

β). Πριν από δύο μήνες συγκροτήθηκε, από τις μαφίες της ΕΕ, νέος τρομοκρατικός μηχανισμός με τον τίτλο: «Δίκτυο Ευαισθητοποίησης για τη Ριζοσπαστικοποίηση».

Σαφέστατος ο τίτλος: Δίκτυο «ευαισθητοποίησης» για τη ριζοσπαστικοποίηση των λαϊκών κινημάτων στο όνομα της πάταξης της «τρομοκρατίας»!!!

Ανοικτά οι μηχανισμοί της ΕΕ χαρακτηρίζουν τη ριζοσπαστικοποίηση των λαϊκών κινημάτων «εξτρεμισμό» και «τρομοκρατία».

Διαβάστε αναλυτικά εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5944

Τώρα αρχίζουν να καταφτάνουν οι ταξιαρχίες των νέων αποικιοκρατών…

Η εσπευσμένη αυτή κάθοδος της ευρωχωροφυλακής (EGF) σημαίνει ότι οι άρχοντες της βαρβαρότητας είναι πεπεισμένοι:

α). Ότι η ΟΡΓΗ του ελληνικού λαού είναι εκρηκτικά συμπιεσμένη και έτοιμη να εκραγεί ΑΜΕΣΑ…

β).
Η κυβέρνηση των ανδρεικέλων της βρίσκεται στα πρόθυρα της παταγώδους κατάρρευσής της…

γ) Οι ελληνικοί κατασταλτικοί μηχανισμοί και κυρίως ο ελληνικός στρατός όχι μόνο είναι ανεπαρκείς για τις λαϊκές θύελλες που έρχονται, αλλά το σπουδαιότερο: Δεν εμπνέουν καμία εμπιστοσύνη στους διεθνείς ληστές και δήμιους.

Στην επαναστατικά εκρηκτική κατάσταση που θα δημιουργηθεί στην Ελλάδα οι ντόπιες κατασταλτικές δυνάμεις (ελληνικές) είναι πολύ πιθανόν να περάσουν με το μέρος του λαού.

Εξάλλου γνωρίζουν πολύ καλά ότι η ΟΡΓΗ από τη δολοφονική μανία των ανδρεικέλων εναντίον του ΣΥΝΟΛΟΥ της ελληνικής κοινωνίας και των τμημάτων του πληθυσμού έχει συσσωρευτεί και στα σώματα των ελληνικών κατασταλτικών δυνάμεων…

Οι νέοι αποικιοκράτες όλα αυτά τα έχουν μετρήσει με ακρίβεια.

Γι αυτό στέλνουν
τις δικές τους επίλεκτες στρατιωτικές δυνάμεις να επανδρωθούν και να οργανωθούν στη χώρα μας για τη διαφύλαξη των συμφερόντων τους και τη συνέχιση των εγκλημάτων τους…

Η οικονομική και πολιτική κατοχή οδηγεί αναπόφευκτα και στη στρατιωτική κατοχή…

Μόνο που τα αφεντικά της ιμπεριαλιστικής βαρβαρότητας και οι χρηματιστηριακές μαφίες του σκότους δεν έχουν υπολογίσει σωστά τη δυναμική και τη ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗ των λαϊκών εξεγέρσεων, την αγωνιστική ιστορία και τις επαναστατικές παραδόσεις του ελληνικού λαού…


Ματαιοπονούν όσοι νομίζουν ότι μπορεί, για πολύ χρόνο, να βάλουν τους λαούς και ιδιαίτερα τον ελληνικό στο γύψο…

Στους τάφους που μας ανοίγουν τα ανδρείκελα των ληστών και δημίων θα μπούνε πολύ γρήγορα μέσα αυτά τα ίδια τα ανδρείκελα…

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP