Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Ένα αποκαλυπτικό κείμενο του «Ριζοσπάστη»


Ο «Ρ» αποκαλύπτει πράγματι το σχεδιασμό της προβοκάτσιας και τους στόχους της: Να εμφανίσει το ΠΑΜΕ και το ΚΚΕ σαν θεματοφύλακες της αστικής νομιμότητας και φρούραρχους της Βουλής.
Ο ίδιος ο «Ρ» δικαιώνει την ανάλυσή μας.
Το βασικό, όμως, ζήτημα, είναι άλλο: Ότι ενώ είχε ΓΝΩΣΗ και ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ των προβοκατόρικων σχεδιασμών δεν έκανε απολύτως ΤΙΠΟΤΑ και άφησε τα πράγματα να εξελιχτούν ΑΚΡΙΒΩΣ στη βάση των προβοκατόρικων στόχων.
Δηλαδή έριξε νερό στο μύλο του παρακράτους.
Η ίδια η στρατηγική της ηγεσίας του ΚΚΕ εκκολάπτει και τρέφει τέτοιου είδους παρακρατικές προβοκάτσιες.
Όταν διαλαλείς ότι έχουμε άγριο ταξικό πόλεμο, όταν καλείς τον κόσμο σε ανυπακοή και σε ΓΕΝΙΚΟ ΞΕΣΗΚΩΜΟ, όταν καλείς σε ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ της Βουλής, εν μέσω μιας θυελλώδους λαϊκής ΟΡΓΗΣ, δεν μπορεί να πηγαίνεις ξυπόλυτος στα αγκάθια: Πρέπει να οργανωθεί και να θωρακιστεί και ΑΝΑΛΟΓΑ ο λαός που θα ανταποκριθεί μαχητικά και οργισμένα προς αυτήν την κατεύθυνση.

Με όρους τελετουργικών σώου και παρελάσεων δεν μπορεί να προωθήσεις την ανάπτυξη και οργάνωση του λαϊκού ξεσηκωμού και ΟΥΤΕ παίζουν με το δυναμισμό και την ΟΡΓΗ του λαού: ΟΡΓΗ εναντίον των «εκτελεστών» του στη Βουλή…

Η ηγεσία του ΚΚΕ τι περίμενε δηλαδή. Ότι το κράτος και το παρακράτος θα αντιμετώπιζαν μια εκρηκτική κατάσταση ξεχειλισμένης ΟΡΓΗΣ με ροδοπέταλα;

Ή ότι το κράτος και το παρακράτος θα αξιοποιούσαν την ειρηνική φιέστα του ΚΚΕ για τρομοκρατικές προβοκάτσιες, για επιβεβαίωση της ΥΠΟΤΑΓΗΣ του στη «νομιμότητα», για ποικίλους αποπροσανατολισμούς και διχόνοιες στο εσωτερικό της κινητοποιημένης λαϊκής οργής και πολλά άλλα…

Η ίδια η λογική της «κινηματικής» φιέστας και του θεάματος, δηλαδή ΛΟΓΙΚΗ κομματικής, εκλογικής εμπορίας της λαϊκής αγανάκτησης, είναι ΛΟΓΙΚΗ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ.


Γι αυτό και ΟΛΟΙ τους ήταν ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ…

Εκατοντάδες χιλιάδες οργισμένου λαού ήταν στο δρόμο (γενικός ξεσηκωμός), η Βουλή βρισκόταν σε κλοιό, τα ΜΑΤ κτυπούσαν ανελέητα, είχαμε και νεκρό και οι κήρυκες του ΓΕΝΙΚΟΥ ΞΕΣΗΚΩΜΟΥ, αντί να είναι ΕΞΩ με το λαό ήταν ΕΝΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ (το θέατρο της απάτης) και αγόρευαν: Το θέατρο του ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ…

Διαβάστε το αποκαλυπτικό κείμενο του «Ρ»


Πώς ετοιμαζόταν το κλίμα της προβοκάτσιας
Το κλίμα για τη χτεσινή προβοκατόρικη δολοφονική επίθεση είχαν ξεκινήσει να το διαμορφώνουν, μέρες τώρα, μηχανισμοί του αστικού κράτους και αστικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Από την περασμένη Τρίτη μέχρι και χτες, την ώρα της επίθεσης στους διαδηλωτές αλλά και μετά, υπήρξε ένα άθλιο μπαράζ δημοσιευμάτων, μηνυμάτων, ανώνυμων ή με ψευδώνυμο που όλα είχαν κοινή συνισταμένη ότι το ΠΑΜΕ και το ΚΚΕ έχουν αναλάβει το ρόλο των δυνάμεων καταστολής για να προστατέψουν είτε το κτίριο του Κοινοβουλίου είτε την ίδια την κυβέρνηση είτε τους βουλευτές, για να μπορέσει να ψηφιστεί το πολυνομοσχέδιο!

Αξίζει να θυμίσουμε ότι την περασμένη Κυριακή το «ΒΗΜΑ», αναφερόμενο στα γεγονότα της 5ης Μάη 2010, μέρα πανεργατικής απεργίας, όταν οι προβοκάτορες επιχείρησαν με διπλό χτύπημα να συκοφαντήσουν μια από τις μεγαλύτερες εργατικές κινητοποιήσεις και να ενεργοποιήσουν τους κατασταλτικούς μηχανισμούς σε βάρος της, έγραψε:

«Οι γεροδεμένοι κομμουνιστές, αντί να καταλάβουν τα (πρώην) Ανάκτορα, υπάκουσαν και τα προφύλαξαν εμποδίζοντας το "συνασπισμό" ακροαριστερών και παρακρατικών να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό από την πλευρά του Μνημείου του Αγνωστου Στρατιώτη. Για μία ακόμη φορά το ΚΚΕ έσωσε την αστική δημοκρατία»...

Το «ΒΗΜΑ» με προβοκατόρικο τρόπο επιχειρεί να παρουσιάσει το ΚΚΕ σαν κόμμα συστημικό, επειδή στην πραγματικότητα, τον περασμένο Μάη, το ΠΑΜΕ περιφρούρησε τη συγκέντρωσή του από τους προβοκάτορες, ακροδεξιούς και άλλα στοιχεία που είχαν στημένη την προβοκάτσια με την επιχείρηση εισβολής στη Βουλή, την ώρα που η απεργιακή συγκέντρωση των ταξικών δυνάμεων περνούσε μπροστά από τον Αγνωστο Στρατιώτη.

Στην «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ» της περασμένης Τρίτης υπάρχει άρθρο που αναφέρει:

«Το ΚΚΕ με την αδιαλλαξία του απλώς εξυπηρετεί το ισχύον σύστημα, που το χρησιμοποιεί σαν άλλοθι της δημοκρατικής του λειτουργίας»...

Μερικά μηνύματα στο διαδίκτυο που ετοίμαζαν το κλίμα για την προβοκάτσια

Η επιχείριση της προβοκάτσιας εντάθηκε την περασμένη Τρίτη και Τετάρτη. Με μηνύματα σε γνωστά ιστολόγια διάφοροι προετοίμαζαν το έδαφος και σχολίαζαν ότι η ανακοίνωση του ΠΑΜΕ για περικύκλωση της Βουλής από όλες τις πλευρές, είναι «μια ενέργεια που υποκαθιστά τα ΜΑΤ, για να περιφρουρηθεί η Βουλή από το οργισμένο πλήθος»...

Προχτές, Τετάρτη, το ΠΑΜΕ με χιλιάδες και χιλιάδες διαδηλωτές, συγκεντρώθηκαν στο Σύνταγμα. Και πάλι διάφορες ιστοσελίδες - και ενώ το κέντρο της Αθήνας από την Ομόνοια μέχρι το Σύνταγμα βούλιαζε στην κυριολεξία - έριχναν λάδι στη φωτιά και μιλούσαν για «ψευτοεπαναστάτες που προστατεύουν τη Βουλή», «για ΚΝΑΤ που κάνουν τη δουλειά των ΜΑΤ» και άλλα παρόμοια.

Η κορύφωση

Μέχρι που φτάσαμε σε έναν πραγματικό βομβαρδισμό από τέτοια μηνύματα σε σελίδες στο διαδίκτυο, που ξεκίνησαν τα ξημερώματα της Πέμπτης και μέχρι την ώρα που οι κουκουλοφόροι σε διατεταγμένη υπηρεσία χτυπούσαν τη διαδήλωση για να διαλύσουν τη συγκέντρωση.

Ας δούμε ορισμένα από αυτά τα δεκάδες μηνύματα που αναπαράγονταν μέσα σε δευτερόλεπτα από διάφορες ιστοσελίδες:

Πέμπτη, 10.41 π.μ.:

«Παιδιά το νου σας με τους προστάτες της αστικής χούντας τους πρώην συντρόφους του ΚΚΕ. Εδειξε χθες σε πανελλήνιο επίπεδο το ρόλο που έχει στο σάπιο αυτό σύστημα».

Πέμπτη, 11.13 π.μ.:

«Το ΠΑΜΕ θα κάνει τα πάντα για να διασφαλίσει την ομαλή διεξαγωγή της ψηφοφορίας, ακόμα και να δώσει κόσμο, ακόμα και δεύτερη Βάρκιζα, ακόμα και για σώμα με σώμα ξύλο είναι ικανοί...».

Πέμπτη, 11.13 π.μ.:

«Σήμερα τα ΜΑΤ περισσεύουν άλλοι προστατεύουν την Βουλή για αυτό δεν υπάρχουν μπάτσοι πουθενά. Τα κανάλια το λένε χύμα πως οι διαδηλωτές του ΠΑΜΕ θα περιφρουρήσουν την Βουλή από τυχόν επεισόδια».

Πέμπτη, 11.58 π.μ.:
«Το ΚΚΕ περιφρούρησε πάλι τη Βουλή των Ελλήνων»...

Το αποκορύφωμα ήταν ένας συγχρονισμός από μηνύματα λίγη ώρα πριν τη δολοφονική επίθεση, με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα το εξής:

Χτες, Πέμπτη λίγη ώρα πριν την επίθεση στη διαδήλωση, στις 13.14 μ.μ. υπάρχει μήνυμα που γράφει:
«Κοσμος κραζει τα ΚΝΑΤ του παμε που εχουν κανει περιφρουρηση μπροστα στο φρακτη και δεν αφηνουν τους απεργους να πληδιασουν. Εφτασαν σε σημειο να ζητανε δμοσιογραφικες ταυτότητες για να αφησουν τον κοσμο να περασει».

Εντεκα λεπτά αργότερα, στις 13.25 μ.μ. στο ίδιο σαΐτ γράφει:
«Ματατζιδες δεν υπαρχουνε πουθενα, εχει αναλαβει το ΠΑΜΕ μπροστα απο την βουλη ομαδα περιφρουρισης με μετωπο προς τον κοσμο να κοιτανε τσαμπουκαλεμενοι τον απλο διαδηλωτη Στα σκαλια της πλατειας με το που βγανεις στην Αμαλιας 3-4 σειρες ΚΚΕδων νταβατζιλικη μπλοκο να σου σπασουνε τον τσαμπουκα αλλα δεν πτοειτε κανεις. Η μέρα είναι μεγάλη και ακόμα είναι πολύ νωρίς»...

Σε άλλη ιστοσελίδα, ένα λεπτό αργότερα, στις 13.26, εμφανίζεται το ίδιο ακριβώς μήνυμα με τίτλο: «Το ΠΑΜΕ περιφρουρεί τους βουλευτές του σάπιου καθεστώτος... Αληθινή Ενημέρωση». Γράφει:

«Ματατζιδες δεν υπαρχουνε πουθενα, εχει αναλαβει το ΠΑΜΕ μπροστα απο την βουλη ομαδα περιφρουρισης με μετωπο προς τον κοσμο να κοιτανε τσαμπουκαλεμενοι τον απλο διαδηλωτη Στα σκαλια της πλατειας με το που βγανεις στην Αμαλιας 3-4 σειρες ΚΚΕδων νταβατζιλικη μπλοκο να σου σπασουνε τον τσαμπουκα αλλα δεν πτοειτε κανεις. Κοσμος κραζει τα ΚΝΑΤ του παμε που εχουν κανει περιφρουρηση μπροστα στο φρακτη και δεν αφηνουν τους απεργους να πληδιασουν. Εφτασαν σε σημειο να ζητανε δμοσιογραφικες ταυτότητες για να αφησουν τον κοσμο να περασει».

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
Το κείμενο και στο ένα σαϊτ και στο άλλο, είναι ακριβώς το ίδιο και με τα ίδια ορθογραφικά και συντακτικά λάθη...

ΠΗΓΗ:
http://www1.rizospastis.gr/story.do?id=6504181&publDate=21/10/2011


  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=6035

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP