Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

«Πληροφορίες» για επικείμενη «εξέγερση» αγανακτισμένων μουσουλμάνων…

ΚλασσικοπερίπτωσηΜπας και οι "φιλοξενούμενοί" μας μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες άκουσαν πουθενά ότι μετά το "Κόρπους Κρίστι" θα ανεβάσουν και το "Κόρπους Μωάμεθ";
Μας τρομοκρατούν απλώς ή ετοιμάζουν κάτι ανάλογο με εκείνο που έστησαν στην Συρία;

Αλλιώς δεν εξηγείται το ότι τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν στο διαδίκτυο "πληροφορίες" για επικείμενη "εξέγερση" αγανακτισμένων μουσουλμάνων λαθρομεταναστών.


Εμείς θα υιοθετούσαμε αυτήν την "είδηση"
εάν μας έλεγε κάποιος μουσουλμάνος τζιχαντιστής ότι έφτασε στα αυτιά του η πληροφορία π.χ πως ο Τατσόπουλος και η Ρεπούση έχουν γράψει θεατρικό έργο με τίτλο "Κόρπους Μωάμεθ" το οποίο μάλιστα θα ανέβει σε σκηνοθεσία Βαλλιανάτου κάνοντας πρεμιέρα στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημου Θεσσαλονίκης υπο τη αιγίδα του ίδιου του Μπουτάρη.

Τέτοιες όμως πληροφορίες
ούτε έχουμε ούτε είδαμε να κυκλοφορούν τουλάχιστον στον χώρο των ...σοβαρών ιστολογίων της "αριστεράς" και της "προόδου".

Αν όμως στις επόμενες ημέρες όπως π.χ στις 21 Οκτωβρίου
όπου θα πραγματοποιηθεί μεγάλη συγκέντρωση εναντίον του ηλεκτρονικού φακελώματος και των νέων ταυτοτήτων, παρουσιασθούν απο την μιά οι αθεόφοβοι μαυροφόροι κοντοκουρεμένοι και πάντως όψιμοι"υπερασπιστές" της Ορθοδοξίας και απο την άλλη καμιά 500αριά τζιχαντιστές λαθρομετανάστες ,αντιλαμβάνεσθε ότι τα κατοχικά επιτελεία θα έχουν καταφέρει μέ έναν "σμπάρο" να φάνε όλα τα "τρυγόνια" που θέλουν να πετάνε ελεύθερα στον δικό τους ουρανό.

Εκτιμούμε ότι αυτές οι περίεργες "διαρροές" πληροφοριών
για τις οποίες κάποια ιστολόγια λένε ότι έρχονται μέσα απο την αστυνομία, ή είναι κατασκευασμένες με σκοπό να εκφοβίσουν τους δεκάδες χιλιάδες Έλληνες που θέλουν να κατέβουν στις 21 Οκτωβρίου να διαδηλώσουν εναντίον του ηλεκτρονικού φακελώματος και της επιβολής των νέων ταυτοτήτων, οι οποίες όπως έχουμε αποδείξει θα λειτουργήσουν σαν "ηλεκτρονικές χειροπέδες", ή είναι αληθείς πράγμα που σημαίνει ότι μετά το φιασκο στην Συρία, οι μυστικές υπηρεσίες των επιτελείων της Νέας Τάξης Πραγμάτων απειλούν ή ετοιμάζουν να πυροδοτήσουν την αμερικανικής κατασκευής και ισλαμικής γόμωσης "βόμβα" τους στην πατρίδα μας.

Ο καυγάς που έχει ξεσπάσει μεταξύ των λύκων της ευρωατλαντικής αγέλης για το ποιός θα έχει το πάνω χέρι ή το ποιοί θα φάνε τους καλύτερους και περισσότερους "μεζέδες", είναι πλέον ορατός ακόμα και σε εκείνους που δεν έχουν την εμπειρία ή την εκλεπτυσμένη και "διορατική" αντίληψη των αναλυτών που βγαίνουν στα παραθύρια των τηλεπωλήσεων "ενημέρωσης".


Είναι λοιπόν φυσικό να ανησυχούμε μιας και ως λαός επιλέξαμε,
ειδικά στις τελευταίες εκλογές, να μεταμορφωθούμε σε μαντρωμένα πρόβατα, που νόμιζαν πως θα σωθούν βελάζοντας και ελπίζοντας στην "διαπραγματευτική" ικανότητα των εντολοδόχων τσοπαναραίων και στα "φιλεύσπλαχνα" αισθήματα των λύκων εντολέων τους.

Ο μόνος τρόπος για να σωθούμε είναι να μην κάνουμε το λάθος και μείνουμε πάλι στους καναπέδες μας περιμένοντας τον Πρετεντέρμπεη να μας ενημερώσει για το πώς και πότε θα πεθάνουμε.


Μόνο η μαζική παρουσία μας στις δίκαιες και ειρηνικές διαδηλώσεις θα διώξει μακρυά κάθε είδους κουκουλοφόρο λεχρίτη ή πράκτορα κάθε ταλιμπανέζο προβοκάτορα και καθε φασίστα μαγαριστή.


Η δύναμή μας είναι μεγάλη και η επιτυχία του αγώνα μας είναι τόσο κοντά όσο και οι κόμποι μεταξύ τους στο κομποσκοίνι του κάθε χριστιανού μαχητή.

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP