Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Οι "στουρναροχωροφύλακες" άρχισαν να ορίζουν ποιοί εξ ημών "περισσεύουν" - Το μοίρασμα της "πίτας του Μάλθους" άρχισε!!!


 
Ωστε θα πεινάσουμε αν δεν πάρουμε την δόση μας
κ. Στουρνάρα;
 

  Ίσως είναι ο πιό κοινότυπος υπότιτλος που έχω δώσει σε ανάρτησή μου τα τελευταία χρόνια, όμως όσα έχω ακούσει τις τελευταίες ώρες απο κυβερνητικά και "αντικυβερνητικά" δωσιλογικά χείλη, έχουν όπως φαίνεται αποξηράνει πλήρως τον χώρο της φαντασίας μου.

Τι να πούμε στον Στουρνάρα αλλά και σε κάθε άλλον στουρναροχωροφύλακα και βαποράκι της ευρωατλαντικής συμμορίας, όταν επαναλαμβάνει το ίδιο απειλητικό μήνυμα των "εμπόρων των εθνών":


"Αν δεν πάρουμε την δόση θα πεινάσει ο λαός"


Μα ακόμα και να πήγαινε στον ελληνικό λαό και όχι στις τράπεζες και στους τοκογλύφους η "δόση" -η οποία ευελπιστούν πως θα είναι 31 δις ευρώ- και πάλι η πείνα και η εξαθλίωση θα ήταν οι πρωταγωνιστές.


Αυτό είναι κάτι
που δεν χρειάζεται να είναι κανείς μέγας οικονομολόγος για να το αντιληφθεί, αφού με βάση τα παλιά και τα νέα εξοντωτικά - λαοκτόνα μέτρα, σε λίγες εβδομάδες τουλάχιστον το 60 % των Ελλήνων θα ζήσουμε πολύ κάτω απο τα όρια της φτώχειας.

Οι περισσότεροι εξ ημών θα μείνουμε άνεργοι,
όσοι έκτισαν, αγόρασαν ή κληρονόμησαν ένα σπίτι θα το χάσουν μιας και δεν θα μπορούν ακόμα και να έχουν μεροκάμματο (αυτό το ελάχιστο που θα παίρνουν) να πληρώσουν και την δόση στην τράπεζα και το χαράτσι, το οποίο όπως διέρρευσε σήμερα απο την κομαντατούρα, θα αφορά σε όλα τα ακίνητα (εντός και εκτός σχεδίου) και θα επιβάλλεται ως κεφαλικός φόρος απο το πρώτο ευρώ της λεγομένης κατ΄ευφημισμόν αντικειμενικής τους αξίας.

Όταν βλέπεις πολιτευτές, βουλευτές και μισθωμένους αναλυτές, στα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης, στα μαγαζιά δηλαδή των εργολάβων, των πετρελαιάδων, των εφημεριδάδων και των άλλων υποστηλωμάτων της κυνοβουλευτικής τους δημοκρατίας, να έχουν εγκαταλείψει κάθε πρόσχημα και να επιτίθενται με απίστευτη χυδαιότητα εναντίον του ελληνικού λαού με φράσεις όπως:

"..οι πλειστηριασμοί πρέπει να γίνουν διότι πρέπει να ζήσει το τραπεζικό σύστημα.."
"...να περικοπούν οι συντάξεις διότι δεν μπορεί ο Έλληνας συνταξιούχος να παίρνει μεγαλύτερη σύνταξη απο τον Εσθονό ή τον Λετονό ο οποίος εξ άλλου του πληρώνει την σύνταξη.."
"..να κλείσουν και άλλα μαγαζιά .Δεν μπορεί να έχουμε σε έναν δρόμο δέκα παπουτσάδικα , άλλα δέκα ρουχάδικα και άλλα τόσα φαγάδικα..."
"...τι θα πάθει δηλαδή ο δάσκαλος ή ο καθηγητής αν του κόψουν και άλλα 200- 300 ευρώ.Τίποτα. Τι θα του προσέφεραν δηλαδή τα 200 ή 300 ευρώ στην ζωή του..."


δεν μπορείς παρά να σκεφτείς,
πως αυτό που μέχρι χθές στιγμάτιζαν οι κύριοι της "παραδοσιακής δεξιάς" και της "ευρωατλαντικής αριστεράς" ως μια ...συγκυριακή παρεκτροπή του καπιταλισμού, προσδίδοντας στον χαρακτήρα αυτής της "εποχιακής ίωσης" τους όρους "νεοφιλελευθερισμός", "καζινοκαπιταλισμός" κλπ, είναι στην πραγματικότητα το DNA του καπιταλισμού η αν θέλετε η πεμπτουσία της δαιμονειδούς υφής του. Μιά ουσία που περιγράφει με προτεσταντική "ευθύτητα" ο ιερέας της Αγγλικανικής "εκκλησίας" και οικονομολόγος του 19 αιώνα Τόμας Μάλθους:

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ:

http://www.klassikoperiptosi.blogspot.gr/2012/10/blog-post_23.html


Διαβάστε και εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=7015
 

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP