Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Τα προανακρούσματα της επερχόμενης κοινωνικής θύελλας…

Είναι γελασμένα τα κατοχικά ανδρείκελα και οι μπράβοι τους (προπαγανδιστικοί και διωκτικοί μηχανισμοί) αν πιστεύουν ότι μπορεί, επ’ αόριστον, να «κλειδώσουν» την απελπισία ενός λαού και την οργή του στο «μπουκάλι» της τρομοκρατίας, της χειραγώγησης και της αυθάδους, δικτατορικής τους «νομιμότητας»:
Της «νομιμότητας» να εξοντώνουν, να εξαθλιώνουν και να δολοφονούν, χωρίς έλεος, έναν ολόκληρο λαό…
Καμιά «νομιμότητα»

η οποία ρίχνει τους λαούς στα τάρταρα της καταστροφής, της πτώχευσης, της εξαθλίωσης και της πείνας, δεν μπορεί να σταθεί, για τον απλό λόγο ότι δεν είναι ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ. Είναι κατάλυση της νομιμότητας, δηλαδή μεγίστη ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ που καταλύει τα θεμέλια της ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ: Τη λαϊκή ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ και ΑΠΟΔΟΧΗ…

Τα κατοχικά ανδρείκελα
καμώνονται ότι δεν γνωρίζουν ότι η «νομιμότητά» τους στηρίζεται στην απάτη και τη στραταρχική αυθάδεια των απανωτών κοινοβουλευτικών πραξικοπημάτων τους, στις ξιφολόγχες.

Και με τις ξιφολόγχες δεν μπορεί να δαμάσεις, για μεγάλο διάστημα, την αβυσσαλέα απελπισία και εκρηκτική οργή ενός λαού: Αυτό αποτελεί το αλφάβητο της ιστορίας…


Φαίνεται, όμως,
ότι τα ραχιτικά και ωχρά ανθρωπάκια της κατοχικής κυβέρνησης, μέσα στον δικτατορικό, δωσίλογο οίστρο τους, πιστεύουν ότι μπορούν να ανατρέψουν τους νόμους της ιστορίας και εξακολουθούν να αυθαδιάζουν προκλητικά εναντίον του ελληνικού λαού που τον σφάζουν καθημερινά και ανελέητα.

Έχουν, μάλιστα, το απύθμενο θράσος να σηκώνουν το δάκτυλο απειλητικά εναντίον του, να τον ξυλοφορτώνουν και να τον συλλαμβάνουν για …ταραξία!!!


Όταν, όμως,
εξαπολύεις τα κλομπ εναντίον των πεινασμένων και τους στήνεις στο εδώλιο τότε πλαταίνεις, βαθαίνεις, πολλαπλασιάζεις και διογκώνεις τη λαϊκή ΟΡΓΗ, δηλαδή ανοίγεις ο ίδιος τον τάφο σου…

Σήμερα τα κυβερνητικά πιόνια της ευρω-χούντας εγκαινίασαν την αρχή του ΤΕΛΟΥΣ τους. Άναψαν τα ίδια το φιτίλι του ΓΕΝΙΚΟΥ λαϊκού ξεσηκωμού.


Τα προανακρούσματα της επερχόμενης εκρηκτικής κοινωνικής θύελλας γίνονται πλέον ορατά και δια γυμνού οφθαλμού.


Το πιο ηχηρό προανάκρουσμα είναι η ΕΞΕΓΕΡΣΗ των απλήρωτων εργαζομένων στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά.


Πολύ κατατοπιστικό το ρεπορτάζ της «Κλασσικοπερίπτωσης», με τον εύστοχο τίτλο: «Άρχισαν να βαρούν τα νταούλια της οργής».

ΕΔΩ:

http://www.klassikoperiptosi.blogspot.gr/2012/10/blog-post_8945.html


Άλλο ορατό σημάδι:
Καπνογόνα και πετροπόλεμος στο αεροδρόμιο Ηρακλείου
ΕΔΩ:

http://www.zougla.gr/greece/article/kapnogona-ke-petropolemos-sto-aerodromio-irakliou


ΟΛΗ η Ελλάδα βρίσκεται σε αναβρασμό…


Πράγματι, τα «νταούλια της οργής» άρχισαν να κτυπούν δυνατά. Και κάθε μέρα που θα περνάει θα κτυπούν όλο και πιο δυνατά και μαζικά…


ΤΙΠΟΤΕ πλέον δεν μπορεί να σταματήσει την ηφαιστειακή έκρηξη των κολασμένων…

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP