Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Το διαρκές ψεύδος των ανδρεικέλων της τοκογλυφικής μαφίας…Η Μαρία Δαμανάκη, αυτή η «αριστερή πολυτελείας», έκανε τη "βαθυστόχαστη" δήλωση(!):«οι αποφάσεις του χθεσινού Eurogroup αποτελούν ανάσα για την Ελλάδα. Της δίνουν τη δυνατότητα να πληρώσει τους μισθούς και συντάξεις του Δεκεμβρίου, να σταθεροποιήσει το τραπεζικό της σύστημα και να καλύψει τα κενά του προϋπολογισμού που ακόμη παραμένει ελλειμματικός…».


Όλοι οι παπαγάλοι-ανδρείκελα της διεθνούς και εγχώριας μαφίας του χρήματος (πολιτικοί και δημοσιογραφικοί παπαγάλοι) κινούνται, σταθερά και ξετσίπωτα, πάνω στο ίδιο τυποποιημένο ψεύδος:
Ότι οι δόσεις τις διεθνούς χρηματιστηριακής χούντας δίνονται στην Ελλάδα για τη «σωτηρία» της, για τους μισθούς, τις συντάξεις, τα «κενά του προϋπολογισμού» κ.λπ.

Τόσα και τόσα
τεκμηριωμένα γραφτά έχουν υπάρξει, επίσημες ομολογίες και τα παπαγαλάκια (πολιτικά και δημοσιογραφικά) συνεχίζουν στα ίδια κλισέ του ψεύδους.

Συνεχίζουν αυτά τα δωσίλογα απανθρωπάρια
να επικαλύπτουν και να αποκρύπτουν ότι τα χρήματα που δίνουν οι διεθνείς χρηματιστηριακές μαφίες πηγαίνουν για τη σωτηρία των τραπεζών και για την αποπληρωμή των δανειστών-τοκογλύφων.

Και το χειρότερο:
Οι δόσεις της διεθνούς χρηματιστηριακής κακουργίας δίνονται για την ΙΣΟΒΙΑ-ΚΤΗΝΩΔΗ λεηλασία των μισθών και συντάξεων, το ΓΕΝΙΚΟ ξεπούλημα της χώρας και την ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ καταστροφή και χρεοκοπία της ελληνικής κοινωνίας.

ΟΧΙ μόνο δεν πηγαίνει, από αυτά τα ληστρικά δάνεια, ούτε τσακιστή δεκάρα στους μισθούς, συντάξεις κ.λπ. αλλά το ΑΝΤΙΘΕΤΟ: Αποτελούν «ΥΠΟΘΥΚΗ» μιας ΜΟΝΙΜΗΣ και ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΑΣ ληστρικής λεηλασίας (μέχρι αφανισμού) των μισθών και συντάξεων κ.λπ, καθώς και «ΥΠΟΘΗΚΗ» ενός βάρβαρου ξεπουλήματος της Ελλάδας, ξεπουλήματος, χωρίς ορίζοντα, χωρίς διακοπές και χωρίς έλεος…


Τέτοιοι ψεύτες είναι οι παπαγάλοι-ανδρείκελα (πολιτικά, δημοσιογραφικά, ακαδημαϊκά):
Ψεύτες χωρίς όρια, χωρίς ενοχές, χωρίς αναστολές και συστολές, ΠΩΡΩΜΕΝΟΙ…

Ψέλνουν χρόνια τώρα το ίδιο ρεφραίν, όταν ακόμα και ο ίδιος ο υπουργός Οικονομίας, ο Στουρνάρας ομολογεί ότι από τη «σούπερ δόση» των 34 δισ. ευρώ θα πάνε:


α)
Τα 24 διδ, ευρώ στις τράπεζες!!!

β).
Τα 10 δισ, ευρώ για την αποπληρωμή δανειακών υποχρεώσεων!!!

Δηλαδή και τα 34 δισ. ευρώ θα πάνε στις τσέπες των τοκογλύφων…


Αποκαλυπτικότατο είναι το δημοσίευμα, καθώς και ευρηματικό το σκίτσο. Τα είδαμε στο «Οίμος»

Διαβάστε ΕΔΩ:

http://oimos-athina.blogspot.gr/2012/11/blog-post_29.html#more                          Βρέχει λεφτά στη στράτα μου

λεφτά που μ΄έχουν κάψει

 

 για την φτωχιά Ελλάδα μου
 
κανένας δεν θα κλάψει.

Η βροχή, η βροχή δεν τελειώνει

βρέχει δάνεια σωρό
 

αλλά μέσ', αλλά μέσ' το παντελόνι
 

δεν υπάρχει ούτ΄ ένα ευρώ!


 
 

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP