Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

H Παράσταση τελείωσε με χάπι έντ και πολλούς («εκλεκτούς») θεατές…Αθωώθηκε πανηγυρικά (όπως αναμενόταν) ο Βαξεβάνης…
Σύσσωμος ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε στην «πλάτη» του την «υπόθεση» και παρέλασαν και πολλοί «εκλεκτοί» της «προοδευτικής» κομπανίας στη φιέστα…  

Μάλιστα η Δήμητρα Γαλάνη μέσα σε ένα μήνα είπε τα εντελώς αντίθετα, αποτυπώνοντας έτσι, πιο γλαφυρά, την «προοδευτική» ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ…

Διαβάστε ΕΔΩ:

http://taxalia.blogspot.com/2012/11/blog-post_3598.html


Εμείς θα τα παρακάμψουμε όλα αυτά και θα αναδείξουμε μόνο τη δήλωση Βαξεβάνη:


«Την απόφαση την ξέρετε. Η απόφαση βγήκε μέσα από τις εξελίξεις. Ήταν απελευθέρωση της δημοσιογραφίας. Η απόφαση του δικαστηρίου είναι μια πολύ σοβαρή νομολογία που επιτρέπει στους δημοσιογράφους να κάνουν τη δουλειά τους»!!!


Ο «αντι-συστημικός» Μπαξεβάνης υπαινίσσεται ΣΑΦΩΣ ότι οι διωκτικές δικαστικές αρχές λειτουργούν ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ και μάλιστα μέσα σε ένα κατοχικό καθεστώς και το χειρότερο: Ότι αυτές οι διωκτικές αρχές πήραν μια ΑΠΟΦΑΣΗ(!!!) «απελευθέρωσης της δημοσιογραφίας»!!!!


Τα δικά μας σχόλια πλέον περιττεύουν. Εξάλλου έχουμε γράψει πολλά γι’ αυτήν την …υπόθεση…


Παραθέτουμε, όμως, το εύστοχο σχόλιο της «Κλασσικοπερίπτωσης»:

http://www.klassikoperiptosi.blogspot.gr/2012/11/blog-post_4280.html


Αθωώθηκε ο Κ. Βαξεβάνης


Όπως έχουμε ξαναγράψει είμαστε αντίθετοι με την σύλληψη του Βαξεβάνη και κυρίως με την "σπουδή" που έδειξε το καθεστώς σχετικά με την ταχύτητα "εφαρμογής του νόμου".

Μια "σπουδή" που όμως δεν φάνηκε ποτέ σε άλλες κραυγαλέες περιπτώσεις παρανομίας και διαπλοκής όπως αυτές του Χριστοφοράκου και των άλλων "παλληκαριών" της Siemens ή πιο πρόσφατα του Καρούζου.

Αυτή λοιπόν η σύλληψη, και όχι οι τζούφιες αποκαλύψεις του Βαξεβάνη, απογύμνωσε ακόμα περισσότερο όλους εκείνους που είχαν και έχουν βρώμικα παρε- δώσε με ένα αδίστακτο κύκλωμα κλεπτών,μιζαδόρων και κάθε είδους απατεώνων.

Το πολιτικό όμως προϊόν αυτής της καλοστημένης παράστασης με την λίστα Λαγκάρντ που πότε εμφανίζεται και πότε εξαφανίζεται, κινείται περίπου στα ίδια χνάρια και πάντως έχει την ίδια "αισθητική" με εκείνο της περιβόητης υπόθεσης του "Ασπίδα".


Είναι δηλαδή ένα βεγγαλικό που έχει δύο στόχους:

αφ΄ενός να αποπροσανατολίσει έστω και στιγμιαία το βλέμμα του κόσμου απο το τσεκούρι του δημίου, που ακονιζουν και γυαλίζουν εδώ και κάμποσες ημέρες οι εντολοδόχοι της κατοχικής κυβέρνησης ,και αφ΄ετέρου να διαχυθεί στην "ατμόσφαιρα" μια αόριστη και θολή "αντιμνημονιακή" εικόνα.
Μια εικόνα απο την οποία θα λείπουν οι πραγματικοί υπεύθυνοι της σημερινής εν εξελίξει εθνικής τραγωδίας και ξεπουλήματος των πάντων.


Αν δηλαδή με όχημα το "καυτό σκυλί" (Hot Dog) του Βαξεβάνη
μάθαμε τελικά μόνο ότι ο τάδε κοσμηματοπώλης έχει λεφτά και τα έβγαλε στο εξωτερικό ή ο τάδε μεγαλοεπιχειρηματίας είχε το "κάτι τίς" του στην HSBC, τότε:

ή "χέστηκε η φοράδα στο αλώνι" και κάποιοι προσπαθούν να μας τραβήξουν την προσοχή μας κατά κεί, ή όλοι οι υπόλοιποι που μιλάνε σαν τον Αυλωνίτη για "πνεύμα και ηθική" κάνουν ότι μπορούν για να γλυτώσουν απο την δίκαιη οργή του λαού.

Το ξαναλέμε για άλλη μια φορά.
Δεν σκοτώνεις τον λύκο αν κτυπάς την κοπριά του.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=7029
 

 

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP