Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Ο Παπανδρέου τό "έσκασε" - Την Τετάρτη που οι Έλληνες θα μάθουν απο το κοινοβούλιο τον τρόπο εξόντωσής τους, εκείνος θα δίνει παράσταση ( επί πληρωμή) στον Καναδά

Κλασσικοπερίπτωση

Ο δωσίλογος και στην συνείδηση του ελληνικού λαού κατηγορούμενος για εσχάτη προδοσία τέως πρωθυπουργός και νυν βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου Γεώργιος Ανδρέα Παπανδρέου, μην μπορώντας να παρουσιαστεί πουθενά εντός της Ελλάδας, εξαργυρώνει ως γυρολόγος το μοναδικό του ταλέντο, που είναι η προδοσία και ο δωσιλογισμός, σε παραστάσεις "πολιτικού στοχασμού" στην αμερικανική ήπειρο.
Διαβάσαμε λοιπόν

στην ομογενειακή ιστοσελίδα της Αμερικής kalami, πως την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου, ο GAP θα μιλήσει, σε εκδήλωση-δείπνο στο Τορόντο, δίνοντας την ευκαιρία σε όποιον πληρώσει εισιτήριο, να μάθει πως η ηλιθιότητα και η προδοτική δουλικότητα γίνονται τα πιό κερδοφόρα χαρακτηριστικά ένός ...στοχαστή.

Την ημέρα και την ώρα δηλαδή, που οι συνάδελφοι και διάδοχοί του στην δωσιλογική κυβερνητική κοινοπραξία, θα εκβιάζουν τα κομματικά τους πρόβατα να υπερψηφίσουν, ότι πιο λαοκτόνο και προδοτικό έχει περάσει απο το ελληνικό κοινοβούλιο στη νεώτερη ιστορία της Ελλάδας, αυτός θα δίνει την δική του prive παράσταση στο Τορόντο.


Αυτό πάντως που βλέπουμε εμείς, είναι ότι ο ΓΑΠ μάλλον έχει αντιληφθεί πως στην Ελλάδα η κατάσταση "μυρίζει μπαρούτι" και προσπαθεί να το σκάσει "αξιοπρεπώς" κτίζοντας ταυτοχρόνως το επαγγελματικό του μέλλον σαν ...αυτοεξόριστος μισθοφόρος πολιτικός στοχαστής.


Όπως και να το κάνουμε,
αυτό είναι πιό βολικό απο μία βιαστική απόδραση με ελικόπτερο απο κάποια ταράτσα, πράγμα που όπως όλα δείχνουν δεν θα αποφύγει ο Σαμαράς και οι συνέταιροί του.

Πιό κάτω σας παραθέτουμε την "πρόσκληση" και τον τιμοκατάλογο, έτσι για να δείτε πόσο κοστίζει σε ένα ξένο να δεί έναν προδότη απο κοντά, αφού εμείς ξέρουμε πολύ καλά πόσο πληρώσαμε και μάλιστα με αίμα την προδοτική του παράσταση εδώ στην Ελλάδα.
Wednesday, November 7, 2012, 5:30PM Cocktails; 6:30PM Dinner
Fairmont Royal York Hotel, 100 Front Street West, Toronto, ON M5J 1E3
Keynote Speaker: George Papandreou, former Prime Minister of Greece

Fees:
TMA & ACG Members: $375 (including HST)
Non-Members: $430 (including HST)
Tables of Eight (: $2,825 (including HST)
NextGen Members: $190 (including HST)


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=7038
 

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP