Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Το κοινοβούλιο των ανδρεικέλων και της ανοησίας…Έχουμε υπογραμμίσει πολλές φορές τούτο:
«Το ‘’λίπος’’ της παρασιτικής αχρειότητας έχει γίνει καθεστώς στο ΠΑΣΟΚ και δεν καίγεται με τίποτα: ΣΗΜΕΡΑ, κάτω από την επιδερμίδα της καλοαναθρεμμένης πασοκικής «αλητείας» κατακάθεται το ξύγκι του πιο αποτρόπαιου πολιτικού αμοραλισμού, της αχαλίνωτης διπροσωπίας, της εκτυφλωτικής φαυλοηλιθιότητας, της χυδαιότητας και της μοχθηρής κακογουστιάς…».

Χθες η βουλευτίνα του ΠΑΣΟΚ Θ. Τζάκρη αποτύπωσε αυτήν την πασοκική κακοήθεια με τον πιο βροντώδη και «πολυσύνθετο» τρόπο:


Αρχικά η κυρία
αυτή αφού εκτόξευσε προσωπικά πυρά εναντίον του πρωθυπουργού και του υπουργού Οικονομικών τον οποίο χαρακτήρισε «υπάλληλο του ΣΕΒ» και τα μέτρα του «ανερμάτιστα οικονομικά μέτρα», στο τέλος αναφώνησε ότι θα τα ψηφίσει!!!

Η θεατρική, βεβαίως,
παράσταση της κυρίας δεν έμεινε μόνο εδώ. Μας είπε ότι στο μέλλον «θα αποτινάξει το πιστόλι από τον κρόταφό της και θα στραφεί ακόμα και εναντίον του ΠΑΣΟΚ" (αυτό που δεν θα υπάρχει)!!!

Η εκτυφλωτική και επαρμένη αυτή φαυλοηλιθιότητα της βουλευτίνας αντανακλά και εκφράζει, σε μικρογραφία, όλο το θίασο των απανθρωπαρίων που κοσμούν το ελληνικό κοινοβούλιο.


Ο πασοκισμός, σαν η ακρότατη παρασιτική εκβλάστηση της καθεστωτικής σαπίλας και της επαρμένης μπουρδολογίας, ΑΠΟΤΕΛΕΙ πλέον το κυρίαρχο χαρακτηριστικό ιδίωμα ΟΛΩΝ των κοκορομάχων της Βουλής.


Η κ. Τζάκρη απλώς διατύπωσε «ακατέργαστα» αυτά που ΟΛΟΙ οι άλλοι διατυπώνουν «επεξεργασμένα»: Την έπαρση της καθεστωτικής αυθάδειας, του ψεύδους, της απάτης, της ακατάσχετης ανοησίας…


Αυτό το κοινοβούλιο αποφασίζει για τις τύχες μας…


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=7040
 

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP