Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

Στα σκαριά μια νέα «αντιμνημονιακά» μακιγιαρισμένη ακροδεξιάΠριν από δύο περίπου μήνες στο άρθρο μας «ΝΔ: Στρατηγική αναγκαιότητα η διάσπαση…», γράφαμε, μεταξύ άλλων:
"Το κενό, στο ελληνικό πολιτικό τοπίο, μιας «φροντισμένης» και «μακιγιαρισμένης» ακροδεξιάς, μακριά από τις υστερίες και το βεβαρημένο ιστορικό της Χρυσής Αυγής, γίνεται ορατό και δια γυμνού οφθαλμού…


…Στον ευρύτερο χώρο της Δεξιάς, αλλά και στο εσωτερικό της ΝΔ, υπάρχουν δυνάμεις ισχυρές που λειτουργούν, συνειδητά και μεθοδευμένα, προς αυτήν την κατεύθυνση…
Αυτές οι δυνάμεις αποτελούν τον υποκειμενικό καταλύτη της διάσπασης. Διακρίνουν καθαρά ότι μόνο μια ΡΗΞΗ με αυτήν τη ΝΔ θα μπορούσε να αναπαλαιώσει, ακόμα και να αναγεννήσει το Δεξιό χώρο…».


Ολόκληρο το άρθρο μας εδώ:
http://resaltomag.blogspot.gr/2015/11/blog-post_9.html


Με την άνοδο στην αρχηγία της ΝΔ του Μητσοτάκη, το κενό προς τα «δεξιά» της ΝΔ διευρύνθηκε…

Ο Μπαλτάκος σε μια σημερινή συνέντευξή του στο Σκάι, δεν υπογράμμισε μόνο τη διεύρυνση αυτού του «κενού», αλλά και αποκάλυψε την ύπαρξη προχωρημένων συζητήσεων για την ίδρυση αντιμνημονιακού σχηματισμού, στα δεξιά της ΝΔ.

Ουσιαστικά ο Μπαλτάκος προχώρησε,
σήμερα, μεθοδευμένα και συνειδητά, στην αναγγελία ενός νέου πολιτικού σχηματισμού με φορεσιές «Εθνικής Δεξιάς» και μακιγιάζ «αντιμνημονιακά», ίσως και «αντιευρωπαϊκά», στα πρότυπα των άλλων ακροδεξιών κομμάτων της Ευρώπης.

Η αποκαλυπτική συνέντευξη του Μπαλτάκου, εδώ:
http://www.skai.gr/news/politics/article/306463/baltakos-suzitiseis-gia-komma-dexia-tis-nd-ohi-politikos-o-epikefalis-/


Ένα νέο δόκανο πολιτικής εξαπάτησης του ελληνικού λαού και αναπαλαίωσης της Δεξιάς στήνεται. Με ηγέτη, πιθανότατα, τον επίτιμο αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού και πρώην υπηρεσιακό υπουργό Εθνικής Άμυνας, Φράγκο Φραγκούλη.

Να θυμίσουμε ότι τέτοιες ζυμώσεις και προσπάθειες δεν είναι καινούργιες. Ο Μπαλτάκος, πριν από δεκατέσσερις μήνες, περίπου, είχε προχωρήσει στην ίδρυση του πολιτικού εκτρώματος», «ΡΙΖΕΣ»…

Διαβάστε εδώ:
 
http://resaltomag.blogspot.gr/2014/12/blog-post_68.html

Το εγχείρημα αυτό απέτυχε…
Σήμερα, προφανώς, οι συνθήκες είναι πιο ώριμες.
Ίδωμεν…

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP