Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

Αλ Τσαντίρι Νιούζ: Μαθήματα υποτέλειας και ραγιαδισμού!

Γράφει: Δημήτρης Κουφοβασίλης

Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, συνεχίζοντας την παραπλάνηση του ελληνικού λαού και θέλοντας να πείσει για το «πρώτη φορά αριστερά», επιχειρεί ένα ιδεολογικό πολιτικό «μασάζ» ώστε να αποδεχτεί ο λαός τις οβιδιακές μεταμορφώσεις του, τις θεαματικές κωλοτούμπες και τη βαθειά αντιλαϊκή – μνημονιακή πολιτική του, την εφαρμογή και την προώθηση των συμφερόντων των ξένων ευρωπαϊκών κολοσσών, της ντόπιας πλουτοκρατικής ολιγαρχίας και τα γεωστρατιωτικά σχέδια της υπερατλαντικής δύναμης.
Σ’ αυτά τα προπαγανδιστικά πλάνα δεν θα μπορούσε να λείψει ο γνωστός σατιρικός «αντιμνημονιακός, αντιρατσιστής, υπερδημοκράτης» Λάκης Λαζόπουλος.


Στο τελευταίο Αλ τσαντίρι νιούζ, (εκπομπή από την οποία εξαπέλυε βόμβες αντιμνημονιακής σάτιρας ενάντια σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ) τα κανόνια του υπεραντιμνημονιακού Λάκη όχι μόνο στόμωσαν αλλά με εμετικές μεθόδους και υποκριτικά θεατρικά τεχνάσματα επιχείρησε να δικαιώσει τις κωλοτούμπες και τις μνημονιακές πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ.

Με τον πιο αντιδιαλεκτικό, αντιεπιστημονικό τρόπο, με ρατσιστική οσμή και συριζέϊκο «αριστερό πνεύμα» προσπάθησε να εξηγήσει πως τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα και ο λαός μας – τα οποία κατά την πρόβλεψή του θα οξυνθούν – προέρχονται από τον Σόιμπλε. Και γιατί:

Γιατί – με βαθυστόχαστο ύφος ανέλυσε – πως οι άνθρωποι που είναι σε αναπηρικό καροτσάκι όπως ο Σόιμπλε είναι από το λόγο αυτό κολλημένοι σε μια ιδέα. Συγκεκριμένα είπε:
«Ο Σόϊμπλε έχει δύο εμμονές – όσο κι αν φανεί σκληρό αυτό που θα πω. ¨Όταν ένας άνθρωπος είναι καθηλωμένος σε μια καρέκλα σιγά-σιγά το μυαλό του καθηλώνεται και σε μια ιδέα, εγώ το λέω παράνοια, το λέω παραφροσύνη…..»

Με βάση αυτή την «επιστημονική» διαπίστωση εξήγησε στους τηλεθεατές πως εξυφαίνονται σκοτεινά σχέδια και μέσα σ‘ αυτά έμπλεξε όλους τους πολιτικούς του αντιπάλους, Μητσοτάκη, Σαμαρά, Βενιζέλο, Θεοδωράκη κ.α.

Όμως η διαλεκτική σκέψη, η επιστημονική, η πολιτική σκέψη, η ανθρώπινη εμπειρία, η πραγματική αριστερή σκέψη εκτιμούν εντελώς διαφορετικά το φαινόμενο Σόιμπλε: ο Σόιμπλε παρά την αναπηρία του, παρότι είναι αναγκασμένος να ζει πάνω σένα καροτσάκι είναι ένας ευφυέστατος πολιτικός, αποφασιστικός, με ψύχραιμη πολιτική σκέψη και εξυπηρετεί με την πολιτική και τους σχεδιασμούς του τα κολοσσιαία κεφαλαιοκρατικά συμφέροντα του γερμανικού ιμπεριαλισμού.

Σε αντίθεση με τα μυαλά της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ που με συνεχείς πολιτικές κολοτούμπες, με μόνιμη «τρικυμία εν κρανίω» και για να κρατηθούν στην εξουσία – και όχι για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα του λαού – γίνονται μαριονέτες του Σόιμπλε και των Αμερικάνων ιμπεριαλιστών.

Ο λαλίστατος θεατρίνος Λαζόπουλος δεν έμεινε μόνο εκεί. Επιχείρησε να τρομοκρατήσει θεατές και τηλεθεατές συνιστώντας ψυχραιμία για να αποφύγουμε πάση θυσία ένα νέο διαφαινόμενο εμφύλιο πόλεμο.
Και προχώρησε με ανυπέρβλητο θράσος. Προς το τέλος της εκπομπής «εκμυστηρεύτηκε» στο κοινό τη συμβουλή που του έδωσε πρόσφατα αριστερός αγωνιστής της εθνικής αντίστασης, που για δεκαετίες υπηρέτησε το λαό, την εξής:
«Στη διάρκεια της χούντας – του είπε ο παλαίμαχος – ήθελα να ανοίξω ένα κρεοπωλείο για να θρέψω την οικογένειά μου όμως δεν μου έδιναν άδεια. Οι χουντικές αρχές με εκβίασαν να βάλω στο κέντρο του μαγαζιού μια μεγάλη φωτογραφία του Παπαδόπουλου… Τελικά το έκανα, έπρεπε να ζήσω την οικογένεια. Μήπως επειδή έβαλα την φωτογραφία του Παπαδόπουλου έπαψα να είμαι κομμουνιστής;»

έκλεισε την συμβουλή του ο παλαίμαχος, την οποία υιοθέτησε ο Λάκης και τη σύστησε στον ελληνικό λαό!

Με αυτού του είδους «ανάταση » του αγωνιστικού πνεύματος, με αυτή τη ραγιάδικη πολιτική επιχειρεί να εμποτίσει το πνεύμα του ελληνικού λαού για να κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ προωθώντας τα ξένα ιμπεριαλιστικά σχέδια και τα συμφέροντα της ντόπιας πλουτοκρατίας.

Όμως η ιστορία έχει διδάξει και ο ελληνικός λαός έχει αποδείξει πώς στο τέλος του Έλληνα ο τράχηλος ζυγό δεν υπομένει και πώς τους λακέδες του ιμπεριαλισμού, τους ρίχνει στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας.

ΠΗΓΗ:
https://www.alfavita.gr/apopsin/al-tsantiri-nioyz-mathimata-ypoteleias-kai-ragiadismoy


ΡΕΣΑΛΤΟ:
Για το Λαζόπουλο έχουμε γράψει άπειρα κείμενα. Κάποια ενδεικτικά, εδώ:
http://resaltomag.blogspot.gr/2015/12/blog-post_18.html

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP