Κυριακή 8 Μαρτίου 2020

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ - Μυστικές υπηρεσίες στην Κρήτη... με αμοιβή κινηματογραφούν δήθεν ναυάγια μεταναστών!


ΑΠΟ ΤΟ "PRESS-GR" Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Ζούμε την απόλυτη εποχή κυριαρχίας του σουρεαλισμού!
Ζούμε την απόλυτη κυριαρχία των τραπεζιτών στο "αριστερό"-δεξιό πολιτικό κατεστημένο.

Βιώνουμε, με αφορμή το φαινόμενο της λεγόμενης "μετανάστευσης", μια αυτοαποκαλούμενη "αριστερά" που απαρνιέται βασικές αρχές των κλασικών του Μαρξισμού κι εναρμονίζεται με την "φιλανθρωπία" του κεφαλαίου.
Βιώνουμε μια δεξιά και μια ακροδεξιά που λειτουργούν συμπληρωματικά με ψεύτικες κορώνες δήθεν "πατριωτισμού".


Απαστράπτει η διπροσωπία και η ΑΠΑΤΗ αυτής της δεξιάς και... ακροδεξιάς δημαγωγίας [Βλέπε σε "Ρεσάλτο", Θύμιος Παπανικολάου: Οι πολιτικοί …Λαθρέμποροι!].
Υποτίθεται πως ο Ερντογάν ενεργεί χωρίς τη συνεννόηση και συναίνεση, κοινό σχεδιασμό με το διευθυντήριο της Ε.Ε. του 4ου Ράιχ και του ΝΑΤΟ. Η ελληνόφωνη κυβέρνηση Μητσοτάκη, όπως ακριβώς κι εκείνη του Τσίπρα, αλλά κι όλες οι κυβερνήσεις των τελευταίων εννέα (9) χρόνων... παίζουν ένα υποκριτικό ρόλο, απλώς για να εκτονώνουν το πατριωτικό εθνικό λαϊκό ένστικτο του λαού μας.
Συνωμοσιολογία;
Μπορεί να φανταστεί ανθρώπινος νους πως δεχόμαστε απειλές από την Τουρκία (Κατοχή του 40% της Κύπρου μας, Μνημόνιο-Συμφωνία της Τουρκίας με το προτεκτοράτο της δύσης στη Λιβύη, διεκδικήσεις στο Αιγαίο, τη Θράκη, προώθηση μεταναστών-προσφύγων στον Έβρο και τα Νησιά μας... κ.α.π.) και η κυβέρνηση, μαζί με την αξιωματική αντιπολίτευση οικοδομούν "εθνική ομοψυχία" με δήθεν αντιπαραθέσεις άνευ ουσίας;


Στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο κορυφής,

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ: http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2020/03/blog-post_7.html

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP