Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020

Ο Βαρεμένος συκοφαντεί αυτούς που αντιστέκονται στον Έβρο…

Σκληρή απάντηση σε Βαρεμένο, Λασκαράκη για τις… βίλες, από τον Πρόεδρο του Συλλόγου “Αινήσιο Δέλτα” Π.Παπαδάκη Είναι γνωστά τα ευρήματα ανοησίας του Βαρεμένου.

Τώρα, που ο Έβρος αμύνεται ο Βαρεμένος καταλαμβάνεται από υστερία «αλληλεγγύης» στον Ερντογάν και τους λαθρο-μετανάστες. Επιδίδεται σε προπαγανδιστικές μεθόδους παραχάραξης της πραγματικότητας, ξεπερνώντας σε ευρηματικότητα ψεύδους και τον Γκαίμπελς:

«Οι παράνομοι οικιστές του προστατευόμενου βιότοπου του ΔΕΛΤΑ του Έβρου βγήκαν παγανιά για να κυνηγήσουν τα «θυράματά» τους και να δικαιολογήσουν τις αυθαίρετες «βίλες» τους, ως υπερασπιστές του πάτριου εδάφους».

Αυτοί οι υστερικοί των «ανοικτών συνόρων» και των «ανθρωπιστικών» ιδεολογημάτων της Παγκοσμιοποίησης, σε κρίσιμες καμπές της ιστορίας, όχι μόνο αυτό-αποκαλύπτονται, αλλά και αυτό-γελοιοποιούνται…

Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ:
https://www.evros-news.gr/2020/03/05/%cf%83%ce%ba%ce%bb%ce%b7%cf%81%ce%ae-%ce%b1%cf%80%ce%ac%ce%bd%cf%84%ce%b7%cf%83%ce%b7-%cf%83%ce%b5-%ce%b2%ce%b1%cf%81%ce%b5%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%bf-%ce%bb%ce%b1%cf%83%ce%ba%ce%b1%cf%81%ce%ac%ce%ba/


Διαβάστε και ένα παλιότερο, δικό μας κείμενο για την …ευρηματικότητα των ανοησιών του Βαρεμένου, εδώ:
http://resaltomag.blogspot.com/2015/11/blog-post_12.html
 
 Διαβάστε και εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=11357

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP