Τετάρτη 8 Απριλίου 2020

Η πανδημία και οι χρήσιμοι ηλίθιοι του συστήματος!


 
Του Γιάννη Παπαϊωάννου

Σήμερα οι νεκροί αυξάνονται κατά τουλάχιστον 5000 το 24ωρο! Αύριο θα είναι περισσότεροι και τα νούμερα είναι αμείλικτα! Μεταξύ των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων και των νεκρών υπάρχει αναλογική σχέση κοντά στο 5%!
Στο τέλος της χρονιάς θα γίνει απολογισμός και -ευχόμαστε όλοι-,

ότι δεν θα έχει επιβεβαιωθεί το ποσοστό θνησιμότητας αλλά θα είναι χαμηλότερο από αυτό που προκύπτει σήμερα!
 

Εκείνο όμως που έκρυψαν από την διεθνή κοινή γνώμη εξ αρχής είναι το μέγεθος της επερχόμενης συμφοράς!

Συνέβη σε πάρα πολλές
χώρες όπου κυριάρχησε ο έλεγχος των πληροφοριών και η επιδίωξη να μην υπάρξει πανικός και καταστραφούν «οι αγορές».

Καθώς η επιδημία μεταδίδονταν,
άρχισε να κυκλοφορεί από συστηματικά ΜΜΕ και από τα πιο επίσημα χείλη στις ΗΠΑ και στους μεγάλους καπιταλισμούς σε όλο τον κόσμο, η γραμμή ότι «όλα είναι υπό έλεγχο και είναι μια ακόμη γρίπη» ή ότι «η κοινή γρίπη είναι χειρότερη»!

Η προστασία των αγορών ήταν η πρώτη προτεραιότητα για πολλούς και αυτή είναι η κύρια αιτία του μεγέθους της τραγωδίας που βιώνουμε!

Σε αυτή την γραμμή θα τοποθετήσουμε τις ανόητες στρατηγικές για την ανοσία της αγέλης που υιοθετήθηκαν σε κάποιες χώρες! Στον στρατηγικό και πολιτικό στόχο της μη διατάραξης των αγορών, θα δούμε όλα τα μέτρα που δεν πάρθηκαν εγκαίρως!

Ενώ ο ιός θα μεταδοθεί από χώρα σε χώρα μέσα από τις αεροπορικές εταιρίες κολοσσούς σε απληροφόρητους λαούς, πολλές κυβερνήσεις θα διστάσουν να κόψουν τα δρομολόγια και την τουριστική αγορά. Έτσι στην Ελλάδα ο ιος θα έρθει από ταξιδιώτες στους Άγιους τόπους και τα αεροπορικά ταξίδια!

Η έντονη προσπάθεια εφησυχασμού και παραπλάνησης των λαών και της διεθνούς κοινής γνώμης με στόχο την προστασία των ισολογισμών των εταιριών θα αποδώσει, και θα προκύψει το αποτέλεσμα ολόκληρες οι χώρες να πιαστούν ανέτοιμες και οι πληθυσμοί απροετοίμαστοι, μη ευαισθητοποιημένοι, ανεκπαίδευτοι και εκτιθέμενοι στον Covid19!

Ήδη μετράμε για τους παραπάνω λόγους σήμερα 4 Απριλίου 2020 μετράμε 65.000 νεκρούς και οι αριθμοί αυξάνονται γεωμετρικά!

Εκατοντάδες αναλύσεις και παραπληροφόρηση εντάθηκαν σε αυτό τον σκοπό!

Χιλιάδες χρήσιμοι ηλίθιοι «επιστήμονες» και ψευδοεπιστήμονες, ψεκασμένοι συνομωσιολόγοι και netizens θα παίξουν το παιχνίδι τους συστήματος που θα οδηγήσει τους λαούς αλλά και ενδεχομένως τους ίδιους στον όλεθρο για να μην χάσει ο καπιταλισμός!

Ακόμη και σήμερα παίζουν αυτό το παιχνίδι όσοι αναπαράγουν την αρχική άποψη ότι όλα είναι υπερβολές και συνωμοσία και οι αγορές πρέπει να λειτουργούν! Ανανεώνουν τα σενάρια συνωμοσίας ανάγοντας το αποτέλεσμα σε σχέδιο και τα επανακυκλοφορούν!

Όλα είναι στην γραμμή του εφησυχασμού και της παραπλάνησης της κοινής γνώμης!

Όλα είναι στην προσπάθεια να σπάσει η καραντίνα να πάμε στις δουλείες μας να εκτεθούμε και να πεθάνουμε για τους ισολογισμούς των εταιριών και συνολικα του καπιταλισμού.

Δυστυχώς σε αυτή την γραμμή είναι πάρα πολλοί ακόμη και αριστεροί που αντί να καταγγείλουν τον έλεγχο της πληροφορίας που οδήγησε ολόκληρους λαούς στο όλεθρο επηρεασμένοι από την συνομωσιολογια κατακρίνουν ως υπερβολικά τα μέτρα!

Αντί να δουν το δάσος βλέπουν το δέντρο!
[…]
Είμαστε πάρα πολύ τυχεροί σαν λαός που είδαμε τι συνέβαινε στην Ιταλία και πήραμε έγκαιρα μέτρα καραντίνας! Μέτρα τα οποία αποδίδουν και πρέπει να τα κρατήσουμε ως κόρη οφθαλμού!

Δεν θέλω να σκεφτώ τι θα γίνονταν αν καθυστερούσαμε λίγες εβδομάδες κι αν έμπαινε προτεραιότητα η αναγκαιότητα να προστατευτεί το Χρηματιστήριο, τα κεφάλαια ή η τραπεζική αγορά, το πρωτάθλημα ή η τουριστική και η αγοραστική κίνηση για το Πάσχα!

Να επισημάνουμε
ότι σήμερα δεν υπάρχει πλέον έλεγχος της πληροφορίας και η μόνη πληροφορία που ακόμη δεν είναι ξεκάθαρη στην ΕΕ είναι ότι η χρήση μάσκας μειώνει σημαντικά την μετάδοση!

Οι κωλωτούμπες στο θέμα γίνονται μέχρι να βρεθούν οι μάσκες. Σε λίγες μέρες θα βγει ανακοίνωση από το Eευρωπαϊκό CDC για μάσκες ακόμη και αυτοσχέδιες!


ΠΗΓΗ:
https://iskra.gr/%ce%b7-%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%af%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%bf%ce%b9-%cf%87%cf%81%ce%ae%cf%83%ce%b9%ce%bc%ce%bf%ce%b9-%ce%b7%ce%bb%ce%af%ce%b8%ce%b9%ce%bf%ce%b9-%cf%84%ce%bf%cf%85/


Διαβάστε και εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=11404

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP