Πέμπτη 30 Απριλίου 2020

Ξυλοδαρμός πολίτη που κινδύνευσε από τροχαία παράβαση κυβερνητικού στελέχους



Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι προχθές, Τρίτη 28 Απριλίου, πολίτης που διαμαρτυρήθηκε όταν κινδύνευσε από κυβερνητικό αυτοκίνητο, ξυλοκοπήθηκε άγρια από αστυνομικό.
Συγκεκριμένα, το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Μιχαλακοπούλου και Ξενίας, με το πολυτελές αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο Γρηγόρης Δημητριάδης,

ανιψιός του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και διευθυντής του πρωθυπουργικού γραφείου, να παραβιάζει το κόκκινο, θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή διερχόμενου δικυκλιστή.

Όταν ο τελευταίος διαμαρτυρήθηκε και ενώ το πολυτελές αυτοκίνητο έφυγε με ταχύτητα απαράδεκτη για τους δρόμους της πόλης, αστυνομικός, που συνόδευε με μηχανή τον διευθυντή του πρωθυπουργικού γραφείου, του επιτέθηκε και τον ξυλοκόπησε άγρια.

Το γεγονός έχει πάρει διαστάσεις, με την ΕΛ.ΑΣ. να εκδίδει ανακοίνωση σε μια προσπάθεια να καλύψει την παρανομία τόσο του κυβερνητικού στελέχους όσο και του αστυνομικού συνοδού του.

ΠΗΓΗ:
https://iskra.gr/%ce%be%cf%85%ce%bb%ce%bf%ce%b4%ce%b1%cf%81%ce%bc%cf%8c%cf%82-%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%af%cf%84%ce%b7-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%ba%ce%b9%ce%bd%ce%b4%cf%8d%ce%bd%ce%b5%cf%85%cf%83%ce%b5-%ce%b1%cf%80%cf%8c/

Το σκίτσο από δω:
https://www.zougla.gr/


 Διαβάστε και εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=11443

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP