Τετάρτη 6 Απριλίου 2022

Αύξηση κατά 1100% των θανάτων στον Αμερικανικό Στρατό με εκθετική άνοδο

Της Αλεξάνδρας Μπρους


Forbidden Knowledge TV

1 Απριλίου 2022

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ

Μετάφραση: ΡΕΣΑΛΤΟ

Οι νέοι άνδρες και γυναίκες που έχουν προσφερθεί εθελοντικά για να προστατεύσουν τις κοινότητές τους ως μέλη του στρατού των Ηνωμένων Πολιτειών δέχονται επίθεση από την ίδια τους την κυβέρνηση για πάνω από έναν αιώνα, που τους αντιμετωπίζει πραγματικά σαν πειραματόζωα, με αέριο μουστάρδας, με πλουτώνιο, με τον πορτοκαλί παράγοντα, με απεμπλουτισμένο ουράνιο.

Αλλά αυτό που βιώνουμε τώρα είναι η τελική καταστροφή ολόκληρου του αμερικανικού στρατού εκ των έσω.

Όσοι έχουν αρκετή λογική να αρνηθούν τις ενέσεις γονιδιακής θεραπείας αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τη στρατιωτική τους θητεία.



Οι πεζοναύτες που αρνήθηκαν την ένεση δεν λαμβάνουν μέρος σε αποστολή και δεν τους δίνεται ούτε η άδεια να ταξιδέψουν ακόμη και για ιατρική περίθαλψη.

Αλλά περισσότερα από τα δύο τρίτα του στρατού των ΗΠΑ έχουν επιλέξει να κάνουν αυτό το «εμβόλιο» που μεταλλάσσει τη ζωή, το οποίο έχει πλέον αποδειχθεί καταστροφικό.

Ο δικηγόρος Todd Callender, ο οποίος εκπροσωπεί τους Αμερικανούς Βατραχανθρώπους (US Navy SEALs) ενώπιον του προέδρου Joe Biden, ανέφερε πρόσφατα αύξηση 1100% στους στρατιωτικούς θανάτους των ΗΠΑ ως αποτέλεσμα αυτών των ενέσεων mRNA και με βάση τα τελευταία δεδομένα, αναμένουν ότι αυτός ο αριθμός θα αυξηθεί σύντομα πάνω από 5000%.

Μια στρατιωτική βάση δεδομένων που διέρρευσε από το Υπουργείο Άμυνας μας δείχνει ότι ενώ στο κοινό έλεγαν ότι πρόκειται για «πανδημία των μη εμβολιασμένων», ο Υπουργός Άμυνας και η Ανώτατη Διοίκηση γνώριζαν ότι το 71% όλων των νέων κρουσμάτων ήταν μεταξύ των πλήρως εμβολιασμένων.

Το Υπουργείο Άμυνας γνώριζε τι έκαναν και η ενδεδειγμένη κατηγορία είναι για γενοκτονία.

[Βιντεοκλίπ TruNews] Todd Callender: «Αν δείτε όλη την τεκμηρίωση. Σύμφωνα με την τεκμηρίωση της Pfizer, κάναμε φασματομετρία μάζας στα φιαλίδιά τους. Ξέρουμε τι υπάρχει σε αυτά τα πράγματα.

»Και στην πραγματικότητα, παραδέχτηκαν ακόμη και ότι πρόσθεσαν μια πρωτεΐνη HIV στα εμβόλια με σκοπό να απενεργοποιήσουν το ανοσολογικό σύστημα των ανθρώπων (sic).

»Δεν μπορούσαν να γλιστρήσουν αυτά τα λιπιδικά νανοσωματίδια, τα οποία στην πραγματικότητα είναι μικρά βομβαρδιστικά που μεταφέρουν παθογόνες πρωτεΐνες για να πραγματοποιήσουν γονιδιακή τροποποίηση σε ένα άτομο - «γονιδιακή θεραπεία», όπως την αποκαλούν.

»Για να ξεπεράσουν αυτά τα νανοσωματίδια λιπιδίων την κυτταρική σας άμυνα, την άμυνα του σώματός σας, έπρεπε να αφοπλίσουν το ανοσοποιητικό σας σύστημα – και το έκαναν. Αυτό καταγράφεται σε όλες τις επιστημονικές εργασίες.

»Αυτό που δεν έκαναν είναι να το αναιρέσουν και τώρα, έρχονται να το αντιληφθούν αυτό. Οι άνθρωποι εμφανίζονται οροθετικοί. Οι άνθρωποι που έχουν εμβολιαστεί τρεις φορές δεν έχουν κανένα ανοσοποιητικό σύστημα πλέον.

»Δεν υπάρχει άλλη ορολογία να χρησιμοποιηθεί για αυτό εκτός από την εκ προθέσεως ανθρωποκτονία, την εκ προθέσεως αφαίρεση ανθρώπινης ζωής – εκτός από το ότι είναι σε μεγάλους αριθμούς, γεγονός που την καθιστά γενοκτονία.

Rick Wiles: Μια επιδημία του AIDS που δημιουργείται με το εμβόλιο.

Todd Callender: Ακριβώς. Αυτό είναι σωστό.



Ανατύπωση με την άδεια του συγγραφέα.



 Δείτε το Βίντεο του Greg Reese στην Πηγή

 

  

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP