Τετάρτη 27 Απριλίου 2022

Διεθνής εξοστρακισμός Τσαϊκόφσκι! "Δικαίωση" Μενδώνη, Χατζηστεφάνου και Cia...

 

Σχολιάζει ο

 

 

 

Νίκος Κλειτσίκας

 

 

 

«Τα λουλούδια, η μουσική και τα παιδιά είναι τα στολίδια της ζωής»
Πιοτρ Ιλίτς Τσαϊκόφσκι
(1840-1893)...

 

 

 

Μπορούν να λεκιάσουν τον μεγάλο Πιοτρ Τσαϊκόφσκι, το ιερό τέρας της Ρομαντικής περιόδου, τον Παγκόσμιο Πολιτισμό... οι απαγορεύσεις κάποιας Μενδώνης (ακύρωση μετάδοσης της παράστασης «Η Λίμνη των Κύκνων») και κάποιας γνωστής "αριστερής" λινάτσας (Χατζηστεφάνου... Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και επιδέξιους κώλους!), που με "δημοσιογραφική" ιδιότητα δεν χάνει ευκαιρία να υποστηρίζει από "αριστερά" τους ιμπεριαλιστές;
Αναρωτιόμασταν στις 21 Μάρτη 2022, εδώ: "Διέγραψαν" τον Γιούρι Γκαγκάριν... Βαρβαρότητα και πολιτισμός!

Μπορούν τα ανθρωπόμορφα κτήνη της σημερινής "πολιτισμένης" δύσης, το 4ο Ράιχ που θα ζήλευε κι ο Χίτλερ!

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Διεθνών Διαγωνισμών Μουσικής (World Federation of International Music Competitions - FMCIM) που εδρεύει στη Γενεύη της Ελβετίας, απέκλεισε τον "Διεθνή Διαγωνισμό Τσαϊκόφσκι", έναν από τους πιο γνωστούς και πιο σεβαστούς μουσικούς διαγωνισμούς στον κόσμο.

Στις 13 Απρίλη 2022, η Παγκόσμια Ομοσπονδία Διεθνών Μουσικών Διαγωνισμών αποφάσισε με συντριπτική πλειοψηφία των ψήφων των μελών να αποκλείσει τον Διεθνή Διαγωνισμό Τσαϊκόφσκι με άμεση ισχύ.

Το δελτίο τύπου της παγκόσμιας WMIFC ανακοινώνει: «Πολλοί νικητές του Διαγωνισμού Τσαϊκόφσκι είναι μεταξύ των κορυφαίων καλλιτεχνών του σήμερα... Ωστόσο, ενόψει του βάναυσου Ρωσικού πολέμου και των θηριωδιών στην Ουκρανία, ο WFIMC ως μια απολιτική οργάνωση δεν μπορεί να υποστηρίξει ή να έχει ως μέλος της έναν διαγωνισμό που χρηματοδοτείται και χρησιμοποιείται ως διαφημιστικό εργαλείο από το Ρωσικό καθεστώς».

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ 

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP