Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022

Το δεξί χέρι του Klaus Schwab καλεί για «Γεγονός Μαζικής Εξόντωσης» για να ξεκινήσει η Μεγάλη Επανεκκίνηση

 


Γράφει ο Ethan Huff

 

 

4 Νοεμβρίου 2022



Ένα ακόμη βίντεο που διέρρευσε, έρχεται για να αποδείξει ότι το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF), με επικεφαλής τον διαβόητο παγκοσμιοποιητή βασιλιά Klaus Schwab, σχεδιάζει να εξαπολύσει μαζική γενοκτονία ως καταλύτη για την υποσχεθείσα «Μεγάλη Επανεκκίνηση».

 

 

Ο Yuval Noah Harari, ο οποίος περιγράφεται ως το «δεξί χέρι» του Schwab, βρίσκεται σε μια προωθητική περιοδεία αυτή τη στιγμή, πουλώντας ένα νέο βιβλίο που φέρεται να έγραψε. Αυτό το χειρόγραφο θέτει ερωτήσεις όπως: Τι τους χρειαζόμαστε τόσους πολλούς ανθρώπους;

 

 

Τώρα που οι παγκοσμιοποιητές έχουν αποκτήσει σχεδόν απόλυτο έλεγχο σχεδόν σε όλα, φαίνονται έτοιμοι να εξοντώσουν το κοπάδι των ανθρώπινων σκλάβων. Ξεκίνησε σε αυτή την τελευταία δόση με την πανδημία του κοροναϊού της Γουχάν (Covid-19), και ακολούθησε η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.

 

 

Υπάρχει επίσης ταχύτατα ανοδικός πληθωρισμός, διακοπές της εφοδιαστικής αλυσίδας, ελλείψεις τροφίμων, καταστροφή καλλιεργειών και πολλαπλή οικονομική αστάθεια – όλα αυτά που προοιωνίζονται μια τέλεια καταιγίδα παγκόσμιου σοκ και δέους.

 

 

Αναφερόμενοι στους αντιπαγκοσμιοποιητές ως «κοινούς ανθρώπους» που είναι πλήρως αναλώσιμοι, οι τελευταίες δηλώσεις του Harari που διέρρευσαν αποκαλύπτουν μια συμπεριφορά βαθιάς πεποίθησης για την ανωτερότητα και την υπεροχή των παγκοσμιοποιητών.

 

 

Ο Χαράρι λέει ότι οι απλοί άνθρωποι από κάτω του έχουν δίκιο να φοβούνται για το μέλλον γιατί η ζωή τους μπορεί να τελειώσει ανά πάσα στιγμή. Και δεν θα ήταν μεγάλη απώλεια, λέει, επειδή οι αντιπαγκοσμιοποιητές είναι «περιττοί».

 

 

«Απλώς δεν χρειαζόμαστε τη συντριπτική πλειονότητα από εσάς», λέει ο Ισραηλινός παγκοσμιοποιητής.

 

 

Σε ένα μέλλον που θα διοικείται από «έξυπνους ανθρώπους», συνέχισε ο Harari, οι απλοί άνθρωποι θα αντιμετωπίσουν φυσικά αυξημένα συναισθήματα άγχους και φόβου ότι θα μείνουν πίσω. Και έχει τεχνικά δίκιο: όσοι αρνούνται να επιβιβαστούν στην κιβωτό του Χριστού, στην πραγματικότητα, θα μείνουν πίσω στην παγκοσμιοποιητική δυστοπία του Χαράρι.

 

 

«Απλώς δεν χρειαζόμαστε τη συντριπτική πλειονότητά σας», είπε ο Χαράρι δυνατά χωρίς ντροπή, πιστεύοντας ότι είναι ανίκητος.

 

 


Όπως έχουμε αναφέρει σε προηγούμενα άρθρα, ο Harari, Ισραηλινός ιστορικός και καθηγητής στο Εβραϊκό Πανεπιστήμιο της Ιερουσαλήμ, παραδέχτηκε ανοιχτά ότι ο ίδιος και η υπόλοιπη παγκοσμιοποιητική κλίκα του εξαπολύουν τον μετανθρωπισμό (transhumanism) ως τη δική τους προσωπική «τεχνολογική Κιβωτό του Νώε» – που σημαίνει ότι πιστεύουν το ψέμα ότι παραποιώντας το DNA και τους γενετικούς τους κώδικες θα κατορθώσουν κατά κάποιο τρόπο την αιώνια ζωή ενώ εμείς οι υπόλοιποι είτε θα εξαλειφθούμε είτε θα μετατραπούμε σε μόνιμους σκλάβους τους.

 

 

Το να μιλάμε για τέτοιου είδους πράγματα κάποτε κοροϊδεύονταν και ονομάζονταν συνωμοσιολογίες, αλλά τώρα έχουμε το σχέδιο που βγαίνει κατευθείαν από τα στόματα των ίδιων των συνωμοτών της παγκοσμιοποίησης – στο ευρύ κοινό και ξεδιάντροπα.

 

 

Ο αξιωματούχος του Ιδρύματος Ροκφέλερ, Άλαν Γκρεγκ, είναι ένας άλλος παγκοσμιοποιητής που δεν μασάει τα λόγια του και πρόσφατα δήλωσε ότι ο κόσμος έχει καρκίνο και ότι ο καρκίνος είναι το ανθρώπινο είδος – εξαιρώντας τον εαυτό του φυσικά.

 

 

Ο πρίγκιπας Φίλιππος, ο σύζυγος της μακαρίτισσας βασίλισσας Ελισάβετ, πίστευε επίσης ότι η ανθρωπότητα είναι ένας καρκίνος και θα ήθελε να μπορούσε να την εξαλείψει επιστρέφοντας μετά τον θάνατό του στη ζωή ως δολοφονικός ιός.

 

 

Οι  κατεστραμμένοι πλέον  Κατευθυντήριοι λίθοι της Γεωργίας των ΗΠΑ (Georgia Guidestones) αποκάλυψαν ότι το παγκοσμιοποιητικό σχέδιο για την οραματιζόμενη «Νέα Παγκόσμια Τάξη» περιλαμβάνει τη μείωση του σημερινού πληθυσμού του κόσμου από περίπου οκτώ δισεκατομμύρια σήμερα, σε μόλις 500 εκατομμύρια.

 

 

Ο πρώην Πρόεδρος Μπιλ Κλίντον, εν αγνοία των πολλών, υπέγραψε συνθήκη της λεγόμενης «βιοποικιλότητας» κατά τη διάρκεια της θητείας του που περιέχει έναν ρητά δηλωμένο στόχο μείωσης του παγκόσμιου πληθυσμού στο ένα δισεκατομμύριο, τουλάχιστον ως αρχή.

 

 

Σε επίπεδο «λαϊκής βάσης», οι παγκοσμιοποιητές έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά προγραμματίζοντας εκατομμύρια Δυτικούς να υποστηρίξουν τη μαζική γενοκτονία μέσω αμβλώσεων και ακόμη και βρεφοκτονίας, η οποία συνιστά τη δολοφονία ενός παιδιού αφού έχει ήδη φύγει από τη μήτρα.

 

 

«Ο Τζορτζ Όργουελ μας προειδοποίησε για αυτές τις στιγμές», γράφει ο Μπάξτερ Ντμίτρι για το Newspunch. «Είπε ότι θα μας έπειθαν ότι ο πόλεμος είναι ειρήνη. Πόσο δίκιο είχε».

 

 

Πηγές για το άρθρο αυτό:
▪ Newspunch.com
▪ NaturalNews.com
▪ NATURAL NEWS

Μετάφραση: ΡΕΣΑΛΤΟ
Πηγή:


  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP