Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2022

Πάλι καλά που δεν μας είπαν ότι η Καϊλή ήταν πράκτορας του Πούτιν! Κάτι περίεργο συμβαίνει!

 

 Της 

Ιωάννας Υψηλάντη

 

Φυσικά και δεν πρόκειται, για "επιχείρηση, κατά της διαφθοράς" του Ευρωκοινοβουλίου!

 

Η "έρευνα" των... διωκτικών αρχών του Βελγίου είναι προφανέστατα, ένα ακόμη προειδοποιητικό σήμα, προς οποιονδήποτε ευρωβουλευτή σκεφτεί να υποστηρίξει οποιοδήποτε άλλο αφήγημα, πέραν του "πολιτικώς ορθού".


Ταυτόχρονα, επεμβαίνει στις πολιτικές και εκλογικές διαδικασίες των χωρών της Ευρώπης, δημιουργώντας προϋποθέσεις, για την ανάδειξη αρεστών και "τίμιων" πολιτικών, που θα υλοποιούν αδιαμαρτύρητα, τις επιλογές των φασιστικών ελίτ της Ευρώπης.
Η διαφθορά των περισσότερων ευρωβουλευτών είναι "πανάρχαια"!
Η διαπλοκή τους με διάφορα λόμπι Φαρμακευτικών βιομηχανιών, πολεμικών βιομηχανιών, "πράσινων" ενεργειακών προμηθευτών, τεχνολογικών κολοσσών και πετρελαϊκών εταιριών είναι κοινό μυστικό, εδώ και δεκαετίες. Κατά καιρούς, αποκαλύπτονται διάφορα σκάνδαλα, που, ωστόσο στοχεύουν μόνο σε ευρωβουλευτές αδύναμης υποστήριξης (αποδιοπομπαίους τράγους) και ποτέ σε ισχυρούς.
Τέτοια περίπτωση είναι και η περίπτωση της Καϊλή, διαγραμμένης, από το κόμμα της, πολύ πριν τις δηλώσεις της, για το Κατάρ. Από τον περασμένο Σεπτέμβριο, ο Ανδρουλάκης είχε αποφασίσει ότι δεν πρόκειται να την εντάξει, σε νέο ψηφοδέλτιο, ως υποψήφια.

 

 

Όλοι όσοι βγαίνουν, σήμερα και δήθεν "ανατριχιάζουν" , από πληροφορίες, χωρίς επίσημα στοιχεία, παρά μόνο βάσει δημοσιευμάτων του υπόδουλου Τύπου, ας αναρωτηθούν, γιατί ΑΚΟΜΗ, δεν έχει ερευνηθεί η κλειστή διαπροσωπική συμφωνία της Ούρσουλας με τον Μπουρλά, για την προμήθεια 10 δισεκατομμυρίων εμβολίων, για 500 εκατομμύρια πολιτών της ΕΕ.
Γιατί δεν έχουν δοθεί στην δημοσιότητα και γιατί δεν έχουν ερευνηθεί οι όροι υλοποίησης των συμβολαίων αγοράς;;.
Γιατί προστατεύονται από το εσωτερικό Δίκαιο της ΕΕ οι πιθανώς διεφθαρμένοι ευρωβουλευτές, και "ερευνώνται" ΜΟΝΟ αν πιαστούν επ΄ αυτοφόρω;;
Και επειδή, όλοι γνωρίζουμε ότι είναι ελάχιστοι οι ευρωβουλευτές, που πραγματικά απέχουν από διαπλοκές και λόμπι, οι υπόλοιποι είναι απολύτως χειραγωγήσιμοι, και χρήσιμοι, για να περνούν κάθε εντολή των αφεντικών τους, εκβιαζόμενοι, είτε από οικονομικά, είτε από προσωπικά σκάνδαλα.
Ετσι λειτουργεί το σύστημα, που μας καταστρέφει όλους!
Πάλι καλά που δεν μας είπαν ότι η Καϊλή ήταν πράκτορας του Πούτιν!
"Εξετάζουμε ΠΙΘΑΝΗ εμπλοκή χώρας του Περσικού Κόλπου"  είπε ο εκπρόσωπος της Εισαγγελίας του Βελγίου και ανέφερε ότι οι εξεταζόμενοι για δωροδοκία, ξέπλυμα μαύρου χρήματος και σύσταση συμμορίας,  είχαν σκοπό "ν΄ανατρέψουν πολιτικές ή οικονομικές αποφάσεις της ΕΕ".
Δεν αναφέρεται ονομαστικά η χώρα, για να μην προκληθούν διπλωματικές διενέξεις.
Απορίας άξιος είναι ο συλλογισμός ότι μία Καϊλή και καμιά 10ριά άτομα ακόμη, θα μπορούσαν να "ανατρέψουν αποφάσεις, πολιτικές ή οικονομικές της ΕΕ", σε σύνολο 705 ευρωβουλευτών!
Κάτι περίεργο συμβαίνει!

 

 


 ΠΗΓΗ

 

 

 http://www.press-gr.com/2022/12/blog-post_27.html

 

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP