Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Η κυβέρνηση αυτοεπιτάσσεται για να γλυτώσει τα ελικόπτερα

σΑτΥρΟπΡόΚος

- Επιτέλους η κυβέρνηση σύρθηκε στο βάθος της.
Επιστρατεύει ακόμη και την σκέψη για απεργία. Όπως όλοι οι αφεντάδες, φοβάται. Φοβάται τη σπίθα που θα φέρει πυρκαγιά.
- Χωμένη στη φιδότρυπά της βγάζει το κεφάλι και απειλεί πως θα δαγκώσει. Σαν τα φοβισμένα φίδια που νιώθουν ότι φτάνει το τέλος τους.


- Δημοκρατική ευθιξία. Χα! Εκπαιδευτές κανιβάλων. Ο μαθητής να φάει το συμμαθητή του για να περάσει, ο γονιός τον εκπαιδευτικό, ο αγρότης τον ναυτεργάτη και αυτοκινητιστής τον αγρότη.

- Με την πλάτη στον τοίχο κρύβει το αποκρουστικό αυταρχικό της πρόσωπο πίσω από τα τηλεοπτικά παράθυρα.

Ζητούν να επικρατήσει η λογική αυτοί που εφαρμόζουν ότι πιο παράλογο υπάρχει.


- Μιλούν στο όνομα της νομιμότητας και του Συντάγματος αυτοί που τα καταργούν καθημερινά με προεδρικά διατάγματα, αυτοί που γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια αποφάσεις ανώτατων δικαστηρίων.

- Παραφράζοντας ένα γνωστό ανέκδοτο: Τους τρέλανε η απεργία διαρκείας και δεν ξέρουν τι λένε και τι κάνουν.

- Η κυβέρνηση ζητάει και από τους εκπαιδευτικούς, για μία ακόμη φορά να «στήσουν πλάτη», για να μη γράψω τίποτα περισσότερο «ποιητικό». Κι εκείνοι αρνούνται. Ντροπή τους που το παίζουν σεμνότυφοι.

- Για να επιβιώσουν δεν διστάζουν να φάνε ακόμη και τα ίδια τους τα παιδιά. Ορεκτικό ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ. Έχει παράδοση η συγκεκριμένη παράταξη σε τέτοια.

- Φαγωμένο παιδί της παράταξης ο σημερινός πρωθυπουργός επέστρεψε στην αρχηγία της για να συνεχίσει την παράδοση.

Έχει για υπασπιστές τον κύριο Άδωνη και τον κύριο Βορίδη.

- Δύο βουλευτές με μακρά δημοκρατική παράδοση και θητεία. Από κοντά και ο κύριος Κικίλιας. Θυμήθηκε τα «παιδιά», μια βδομάδα πριν τις εξετάσεις, καθότι γόνος εκπαιδευτικών ο ίδιος.

- Που ήσουν κύριε Κικίλια όταν γκρεμιζόταν η δημόσια δωρεάν εκπαίδευση; Που θα είσαι κύριε Κικίλια όταν τα παιδιά πάρουν το πτυχίο τους; Ξέρω! Ευελπιστείς ότι θα είσαι στη θέση σου.

- Αμ δε! Θα σε ξεβράσει η Ιστορία, εσένα και τους ομοίους σου. Κοντεύει η ώρα. Οι σπίθες δεν κρατιούνται σαν γίνουν πυρκαγιές. Τα ελικόπτερα ζεσταίνουν τις μηχανές τους.

- Μέχρι και τα Χρυσά Μπουλντόκ ξαμόλησαν για εκφοβισμό. Χρυσή Εφεδρεία στην υπηρεσία των αφεντικών. Έτσι είναι τα πιστά σκυλιά!

- Ακόμη κι αν η ΑΔΕΔΥ εξακολουθεί να κοιμάται. Ακόμη κι αν η ΓΣΕΕ εξακολουθεί να ξεπουλιέται. Τ’ αφεντικό, ο Λαός, τρελάθηκε.

- Βοά ο τόπος! Στα 130 εκατομμύρια η μαύρη τρύπα στα ταμεία του ΠαΣοΚ. Ζεστό δημόσιο χρήμα, όσα θα εξοικονομήσουν σε ένα έτος από τις απολύσεις των αναπληρωτών και περισσεύει και για παγωτό.

- Βοά ο τόπος!
Η λίστα του Κυρίου Χριστοφοράκου, ξανά στο προσκήνιο με τη Siemens να ξαναμπαίνει στο στόχαστρο των υπερατλαντικών φίλων μας.

Μάλλον ξεχρεώνουμε το ΔΝΤ και βγαίνουν τα πιστόλια.

- Βοά ο Άκης! Ήταν κι άλλοι μαζί μου φωνάζει ζητώντας την παραγραφή του αδικήματος της δωροδοκίας. Την πάτησες Άκη. Οι άλλοι «έφυγαν» νωρίς και σ’ άφησαν μόνο να απολαμβάνεις την εκτίμηση του Λάκη.

- Θα στείλουν τους καθηγητές στα σχολεία με χακί και μαύρα περιβραχιόνια, με μπαλάσκες και αμπέχονα. Κάποιοι γονείς, θυμήθηκαν πως είναι γονείς πριν τις εξετάσεις. Τους βάρεσε η ανεργία στο κεφάλι.

- Όπως πάνε, κάποιοι γονείς θα ζητήσουν το λόγο από τους επιτηρητές αν μονογράψουν τις κόλλες των παιδιών που αντιγράφουν!

- Αν, λέω αν, οι επιτηρητές κατά τη διάρκεια των εξετάσεων ζαλιστούν από το υπερβολικό άγχος και στρες, πώς θα συνεχιστούν οι εξετάσεις;

- Ας μη βάζω ιδέες, γιατί αυτή η κυβέρνηση είναι ικανή να επιτάξει όλους τους δημόσιους υπαλλήλους για εφεδρεία!

To διαβάσαμε ΕΔΩ:

http://aristeroblog.gr/node/1669


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=7476
  

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP